Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
partymaci
aktív tag
Üdv!
A network ID beállítása után a win ismét kérte a jelszavas bejelentkezést amit korábban már kikapcsoltam, most is kiszerettem volna kapcsolni de véletlen azt a rész pipáztam be a managmentbe hogy account is disable. Tehát kitiltottam az accountomat és most belépésnél az én fiókom jön be ugyan, de nem fogadja el a jelszavan. Hogyan tudnék belépni?
Ha nincs elég bajod, vegyél számítógépet!
-
partymaci
aktív tag
válasz partymaci #32374 üzenetére
Ha valaki letiltaná az összes felhasználót, köztük magát is windowsból, akkor az alábbi procedúrával sikeresen visszaállíthatja, bekapcsolhatja az Administrator fiókot.
(Ugye alapból az Administrator is le van tiltva,ezért ha a saját fiókodat véletlen letiltod nem fogsz tudni belépni a jelszavaddal se, más accountot meg fel sem ajánl)1.) Boot your system from the windows 10 install DVD or install USB (mine is a usb).
2.) Ignor language, time and keyboard fields and click next.
3.) At the bottom of the next screen click “repair your computer”.
4.) Click “Command Prompt”.
5.) in the command prompt windows type regedit.
6.) click HKEY_LOCAL_MACHINE on the left of the screen.
7.) click file menu, then load hive.
8.) type %windir%\system32\config\SAM into file name field. (security accounts manager), vagy (keresd meg a gépen levő windows mappán belül... nyisd meg)
9.) Give the hive a name like “localsam” and remember it.
10.) open HKEY_LOCAL_MACHINE (click plus sign next to it).
11.) open localsam or (what ever the name you gave it).
12.) open sam.
13.) open domains
14.) open account
15.) olen users
16.) click 000001F4
17.) (keresd ki az F értéket, nyisd meg) double click on the 11 that is on line 0038 and change it to a 10
(DON’T CHANGE ANYTHING ELSE OR YOU WILL HOSE YOUR WINDOWS). 10 = ENABLE, 11=DISABLE.
18.) on the left side scroll all the way back up to and click on localsam or (what ever the name you gave it).
19.) click file, then unload hive.
20.) done, close regedit and rebootBocs hogy nem fordítottam le.
[ Szerkesztve ]
-
partymaci
aktív tag
Üdv!
Olyan gondom lenne, hogy tegnap filmeztem volna a gépen viszont minden lejátszó azt produkálja, hogy 2 másodpercenként beszaggat egy pilllanatra a kép.
Nem tudom h köze lehet e a legutóbbi win frissítésnek de sztem az kavart be valamit mert az alapértelmezett hangeszközt is átállította.
Próbáltam Windows Media Playerrel, KMPlayerrel , SMPlayerrel mind beszaggat, a procit csak 2-3 %-ban terhelik, memória 12 GB-van a gépbe, próbáltam NAS-ról is és gépben levő különböző HDD-kről filmet indítani, de továbbra is fenn áll a hiba.Még Nvidia drivert frissítek de 5letem sincs.
Másnál nem jelenkezett hasonló?[ Szerkesztve ]
-
partymaci
aktív tag
Lehet h én vagyok régi motoros de ha jól tudom felülről nem kompatibilis , tehát PS2-t USB-sre hiába alakítasz, ellenben USBs ps2-re teljesen oké.
Továbbá egy kis googli:
"USB és a PS2 nem kompatibilis, így átalakítóval csak az olyan egerek (szközök) mûködnek, amik képesek USB és PS2 üzemmódban is mûködni. "Ha nincs elég bajod, vegyél számítógépet!
-
partymaci
aktív tag
válasz Dexter-2000 #55543 üzenetére
Sztem meghajtó betűjelére jobb klikk, tulajdonságok, security és ott megadod a jogokat, pl hozzáadod hogy mindenki olvassa írhassa, de a másik módszer talán az hogy beállítod a Qbittorrentre hogy rendszergazda ként nyiljon meg, bár akkor mindég felugrik egy OKézós ablak talán.
Egyébként a videószaggatást a Windows defender okozta, de olyan szinten hogy minden videó szaggatott a windows alatt ment, youtube is...
-
partymaci
aktív tag
Valahová eltüntek a jobb oldali taskbar ikonok (system ikonok), amik a óra mellett vannak hálózat...stb (pedig be vannak kapcsolva mind), csak az óra meg dátum van, honnan tudnám elővadászni? Megőrülök
[ Szerkesztve ]
-
partymaci
aktív tag
Üdv!
Mai nap folyamán a TP-link wifi stick többször elszállt, látszólag csatlakozva van a routerhez, de No internet, Secured felirattal pingelni sem tudom. Stick lehúz, gép újraindít , stick vissza és működik minden, majd kis idő múlva megint nem. Többször volt uninstall is, valami 5let? Valami Win frssítés bekavar?
Köszi!
-
partymaci
aktív tag
Üdv!
Olyan gondom van egy pár hónapja hogy az usb-s vezetékes egerem és (más típusú) vezeték nélküli billentyűzetem egyszer csak gondol egyet és lefagy, olyan mintha a lecsatlakoznának az usbről. Az egér kurzor nem mozdul. Néha segít az ha átdugom másik portba, de normális működés közben is pár másodpercen ként akad a kurzor? Valami vírus lehet? Esetleg windows frissítést kavart be? Üresjárás közben is jelentkezik, de a procit is néztem nem pörög csak pár százalékon.
-
partymaci
aktív tag
Üdv!
Ha egy notebook HDD-je megadta magát és SSD-re lett cserélve, viszont egy másik gépen lett windows 10 boot kreálva Media Creation Toollal, akkor ha OEM serial matrica van a notebookra ragasztva, hogy tudom aktiválni? (Az előző windowsba nem volt bejelentkezve user fiókkal tudomásom szerint).Ha nincs elég bajod, vegyél számítógépet!
-
partymaci
aktív tag
válasz King Unique #135821 üzenetére
Köszönöm a választ, megmondom őszintén német nyelven telepítettem újra és csak rutinből ment, de úgy emléxem nem aktiválódott, de hamarosan megnézem.
-
partymaci
aktív tag
válasz King Unique #135821 üzenetére
Valóban így van ez Windows wurde durch eine digitale, mit ihrem Microsoft-Konto verknüpfte lizenz aktiviert köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Külpolitika
- Apple notebookok
- Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motorola Moto G24 Power - hol van az erő?
- LEGO klub
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest