-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Burt1793
veterán
válasz
Aarpok #29414 üzenetére
Biztos kémkednek, de ez eddig is így volt. Az egyes oldalak reklámjai is változnak. Eddig amíg Lumia 930-am volt, ez az oldal 930-as reklámokat nyomott a pofámba, mert abba a topikba irkáltam, most váltottam Galaxy A5-re, hirtelen eltűntek a 930-as hirdetések és megjelentek az A5-ös hirdetések. Az más kérdés, hogy ha már ilyen telefonom van, nem akarok még egyet.
Ez csak egy példa, de több helyen tapasztalok hasonlót. Már ez is felfogható kémkedésnek, olyan talán nincs, hogy felhasználó szerint gyűjtik miket látott, de ha van, hát legyen, úgysem lehet ezt kikerülni, ha a hálózatra fel van csatlakoztatva a gép.
-
-
rétisün
veterán
most nézem a logfájlt:
"[error]Description : Can't open wave file:
[error]Arguments : d:\s.t.a.l.k.e.r. - shadows of chernobyl\gamedata\sounds\characters_voice\scenario\video\intro_gsc_wp_l.ogg"lehet, hogy parancsikonnal (simán az .exe-t indítottam) nointro hozzátoldásával menne?
mod: úgy néz ki, úgy jó
mod 2: secret trails ugyanúgy kidobál.....
-
King Unique
titán
Igen, már müxik is, de egyelőre elég kezdetleges. Alig ért meg vmit, v csak én beszélem kínaiul az angolt...
(#2994) tatararpad: kösz a linket, mert gépházból hiába állítgattam, teljesen csak a vezérlőpultban való állítgatás angolosította. Utána már az Office telepítés is ment, nem csak Cortana.
-
pzstm
titán
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Xiaomi 12T Pro 8/256 GB kék / 12 hó jótállás
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Black Használt, karcmentes állapotban 16 GB RAM / 512 GB tárhely
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15AHP9 15 FHD notebook - R7 8845HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3353
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest