Hirdetés
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- CES 2026: 1 kHz-es modell is akad az Acer idei monitorkínálatában
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Házimozi haladó szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HTPC (házimozi PC) topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pala
veterán
válasz
Nordekk
üzenetére
Ha Pro vagy Enterprise vagy Education verziót használsz, akkor itt a megoldás (görgess le a Local Group Policy Editor részhez). Ezzel végleg letilthatod az automatikus driver települést , eszközönként lebontva. Én tiltottam a vga-hoz, hangkártyához, illetve a perifériákhoz is, így soha nem módosul semmi, mindegyikhez azt a drivert használom, amelyiket én akarom.
Egyébként jah, én is a Windows beépített driverét használom hangkeltéshez (szintén Realtek), 1000x jobb!!
bigrock: Neked is azt javaslom, hogyha nem használsz semmi olyan funkciót, amihez feltétlenül a Realtek drivert kellene használnod, akkor ragaszkodj az alap Windowsos driverhez!

-
-
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

kb 1 év mulva