- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bodz
nagyúr
válasz
Petyás #122946 üzenetére
Ha nagyon akarod, akkor megoldható.
-
Bodz
nagyúr
válasz
MegalodonS #113642 üzenetére
Erre tessék! Válaszolsz az összefoglalóban lévő 6 kérdésre és máris lesz ssd-d.
Nem kell semmit buherálni.
-
Bodz
nagyúr
válasz
Kezdő vagyok #112331 üzenetére
Gépház, Rendszer, Kijelző. Vagy asztalon jobb klikk, képernyő beállítások.
-
-
Bodz
nagyúr
válasz
mefistofeles #103948 üzenetére
Gépház/Fiókok/Bejelentkezési lehetőségek
(#103949) Geth: Pin nálam is csak bekavart valamiért, szóval kivégeztem, rögtön működött az automatikus bejelentkezés.
-
Bodz
nagyúr
válasz
mefistofeles #103936 üzenetére
Szabadulj meg a pintől, ennyi a megoldás, utána működni fog.
-
Bodz
nagyúr
válasz
Sirandrish #103065 üzenetére
Nem lehet hogy táblagép módban vagy?
-
Bodz
nagyúr
Win 10 alá nincs AMD sata driver...
Az aktuális csomagban is 2015-ös van, csak Win 7-hez. Eszközkezelős megoldás meg azért nem jó, mert a driverek verziói összevissza vannak, pl 1.0.6, 2.0.8, blablabla, ebből aztán senki sem silabizálja ki a csomag verzióját. Egyszerűen megfogalmazva, annál úgyis van újabb, mint amit a Win feltett. Ha meg már kézzel telepítetted az AMD oldaláról onnan egyszerű nyomon követni, ha lesz újabb.
-
Bodz
nagyúr
válasz
Winnie The P #102965 üzenetére
Akkor gondolom csak az van, amit a Win tett fel. AMD oldaláról töltsd le a frisset!
-
Bodz
nagyúr
válasz
Winnie The P #102961 üzenetére
-
Bodz
nagyúr
válasz
BullKoxa #101952 üzenetére
Akkor már kb mindegy ha megküldi valamelyik célnak megfelelő aktiválási eszközzel, az is annyira lesz jogtiszta, mint a linkelt ajánlat(ok), de legalább ingyen van.
Nem értem az embereket, komolyan nem. Dobálják ki az x ezer forintokat a kétes eredetű kulcsokra. Ez valamiféle megnyugvást okoz? Komolyan kérdem, nem megbántva senkit. -
Bodz
nagyúr
válasz
chungee #101745 üzenetére
Frissülni fog a Win 10.
Nem lesz rá szükség, marad minden. Esetleg pár beállítás alaphelyzetbe állhat, de semmi vészes. Ha nagyon nagyon biztosra akarsz menni, akkor esetleg érdemes megnézni, hogy a hardvereidhez van-e kifejzetten 1903 kompatibilis driver(már ha szükséges), progiknál (főleg védelmi megoldásoknál) sem árhat ugyanez.
-
Bodz
nagyúr
válasz
NdrewSunix #99986 üzenetére
-
Bodz
nagyúr
válasz
Armagedown #95185 üzenetére
Használhat BSD-t vagy macOS-t is...
-
Bodz
nagyúr
válasz
viperabácsi #92400 üzenetére
Pl. Ultimate Windows Tweakerben könnyen lehet a jobb gombos menüt szerkeszteni, hátha megoldja a gondod.
-
Bodz
nagyúr
válasz
viperabácsi #92398 üzenetére
Itt már igen. Előző képeden viszont az eszközök és meghajtók alatt nyomtál jobb klikket, ott nem lehet mappát létrehozni.
-
Bodz
nagyúr
válasz
viperabácsi #92387 üzenetére
Akkor most próbáld meg, hogy olyan helyen nyomsz jobb klikket, ahol lehet is mappát létrehozni.
-
Bodz
nagyúr
válasz
Orionk #86515 üzenetére
Kijelölöd mindet, jobb klatty, telepítés? Most pont nem 10 előtt vagyok, így nem tudom leellenőrizni a dolgot.
-
Bodz
nagyúr
Tegnap elkezdett a tv képe villogni, csíkozódni (monitoré érdekes módon nem). Innen a Method 3 volt a megoldás. Tök logikus, nem?
-
Bodz
nagyúr
válasz
togvau #85770 üzenetére
Nem kényszerít senki, ha nem szereted a Wint, akkor ne használd, ilyen egyszerű!
Vannak nagyon alacsony gépigényű, villámgyors Linux disztrók. Persze gond azoknál is előfordulhat. És akkor a megfelelő topikban lehet ugyanígy károgni.
(#85767) Sztlaci: Tapasztalataim szerint mindig az Avast a gond.
De komolyan.
-
Bodz
nagyúr
válasz
quailstorm #80549 üzenetére
DAC témakörben maradva szigorúan.
Ha már pontosak akarunk lenni, akkor de, van olyan aki ír. Pl. RME, TEAC, Centrance.
Az audio-gd oldaláról meg pontosan ugyanaz a driver tölthető le, ami az Amanero oldaláról. Na ők meg nem, bele se nyúlnak.
Stb, stb, stb, ez egy igen hosszú téma. Ha bele akarsz merülni, akkor gyere a dac-os topikba.Senki nem is írt ilyet.
-
Bodz
nagyúr
válasz
Kékes525 #80545 üzenetére
Ennyi.
Nem a Win 10 saját, egyébként félkésznek monható UAC2 (USB Audio Class 2) driverével megy.
Az audio-gd egyébként nem ír semmihez saját drivert, azt az usb gyártója (Xmos, Amanero, VIA, stb) biztosítja. A Dr. DAC3-ban és az te dac-odban is ugyanaz van (VT1731). Szerencsédre a Gyrocom (Audiotrak) valamit mókolt a VIA driverrel így megy 10 alatt is. És én pont tudtam, hogy neked ez kell. Csak szerényen. -
Bodz
nagyúr
válasz
pendre54 #78082 üzenetére
Nemrég volt nálam 503, simán ment az 1.0.21-es driverrel.
-
Bodz
nagyúr
Ezt is nézted?
Itt egy egész jó leírás a nyomozáshoz. -
Bodz
nagyúr
-
Bodz
nagyúr
válasz
phanfantom #36685 üzenetére
Lemezkarbantartóval lepucolod a 8.1 maradványait (előző windows verzió vagy valami ilyesmi tán) meg a többi felesleget.
Kikapcsolod a hibernálást, ha tudod mi ez és biztos vagy benne, hogy nincs rá szükséged! Rendszergazdai parancssorba: powercfg -h off -
Bodz
nagyúr
Insider program mikor folytatodik?
-
Bodz
nagyúr
-
Bodz
nagyúr
válasz
CharlieDrop #8647 üzenetére
Nincs.
-
Bodz
nagyúr
En valahol remenykedtem, hogy a Win 10 majd elhozza az egyseges beallitasok menut vagy ilyesmit, de neeem, megmaradt a vezerlopulttal meg mindig a kettosseg. Plusz keptelen a Microsoft egy egyseges, egesz os-re kiterjedo dizajnt osszohozni.
A hang nalam is gazos neha, ott van a dac a hangeszkozok kozt, de csak latszolag mukodik, tehat megy a kejatszas, csak eppen hang nincs.
-
Bodz
nagyúr
válasz
Tournament #5038 üzenetére
Be van állítva. Azt az egy vinyót ennek ellenére is kikapcsolja mindig.
(#5039) pzstm: Semmi erre vonatkozó a device managerben.
-
Bodz
nagyúr
Arra mi lehet a megoldás, hogy a vinyót ne állítsa le mindenáron pár perc után? Érdekes módon csak az egyikkel csinálja, a másikat békén hagyja. Már az előző két buildben is megvolt ez a hiba. A rendszer maga ssd-n van.
-
Bodz
nagyúr
Nincs uj build, se iso, frissites van.
-
Bodz
nagyúr
Egyébként akkor ez most hogy lesz? Jöhő héten is jön egy build? Mintha erről lett volna szó.
-
Bodz
nagyúr
válasz
msgt.fubar #2438 üzenetére
Közbe nekem is felment, de eléggé kiakaszt az új start menü...
-
Bodz
nagyúr
válasz
King Unique #1138 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Milyen monitort vegyek?
- DOOM - The Dark Ages
- Sweet.tv - internetes TV
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- PlayStation 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Gyermek PC játékok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest