Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
FLATRONW
üzenetére
Hivatalos oldalról töltötted le? Ha megint vírusos lenne a Ccleaner, megint tele lennének vele a tech oldalak főleg ha a Chrome lenne a ludas. Valószínűleg most csak arról van szó nálad a hiperaktív ESET a Ccleaner telepítőbe csomagolt Chrome ajánlatot mint kéretlen alkalmazás "kártevőnek" titulálja false positive-ként.
-
Stadion2
csendes tag
válasz
FLATRONW
üzenetére
Nekem is notebook-on van a jelenség, de én semmit nem csinálok vele, csak betölt a windows (a sok fölösleges automatikusan induló program nélkül) és minimum 15%-on pörög folyamatosan. Régebben teljesen normálisan 0-3% környékén volt alapjárat, de így melegszik és folyamatosan tekeri a ventit.
-
rhonin
senior tag
válasz
FLATRONW
üzenetére
próbáltam átmásolni, de mintha a semmit másolnám.
Linux mint alatt, sem játsza le se videót ,se iso-kat nem tudom vele kezelni. Hasonló a helyzet mint a win10-nél.
Viszont érdekes, hogy nem az összes videó fájlokat érinti a dolog. Van ami működik van ami egyáltalán nem és vannak amelyeket el lehet indítani, de mondjuk a felénél megáll a történet.Egyszerűen nem értem, hogy ez mi lehet....

-
krealon
veterán
válasz
FLATRONW
üzenetére
"Erre tud valaki valamilyen magyarázatot?"
NTFS alatt lehetseges hardlink-eket es softlink-eket letrehozni, amik ugyanamnnak a fajlnak vagy mappanak az elereset tobb helyrol is lehetove teszik.
A kepen is latszik, hogy a "Documents and Settings" mappat is kijelolted, ami a Users mappara mutat, vagyis a Users mappa tartalmat ketszer szamolta, ezert nagyobb a szam a "Meret" mellett.
-
almi
senior tag
-
-
-
-
-
Colos1
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- iPhone 13 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest