Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- SONY LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen processzort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hangkártya probléma
- OLED monitor topic
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
almi
senior tag
Sziasztok!
Adott egy Office 365 Enterprise fiók és egy saját Office 365 fiók.
Mi arra a szép megoldás, hogy ez a 2 fiók egy Windows 10 Home-on használható legyen egyszerre?
Olyan megoldás is elegendő lehet, hogy kettő local user, akiknél fel lesz mappelve esetleg sharepoint drive, beállítva a saját exchange fiók, stb. Ez így működhet? Tud ugyan az az Office instance különböző Windows usernél külön O365 bejelentkezésteket kezelni?Érdemes esetleg beruházni Windows 10 Pro-ra, ahol már akár az Azure AD is használható?
Mi erre a legjobb megoldás?
Köszi!
Üdv.,
almi -
almi
senior tag
válasz
Doky586 #63890 üzenetére
Azzal kezdtem..
Érvénytelen kulcsnak írta, folyamatosan. A telefonos aktiválás sem sikerült, ugye, de azzal a kulccsal amit az előzőleg linkelt cikkben találtam, frissítette kb. 2 perc alatt Pro-ra az oprendszer, utána pedig már simán elfogadta a Pro kulcsomat az általad írt módon.
-
almi
senior tag
-
almi
senior tag
Sziasztok!
Adott egy Asus Zenbook előtelepített Windows 10 Home-al.
Lett vásárolva hozzá egy Win 10 Pro, de nem tudom aktiválni. Amint felteszem a Win 10 Pro DVD-jéről az oprendszert, Win 10 Home lesz és hiába próbálom beírni, nem fogadja el a Pro kulcsot.
Telefonos aktiválásnál pedig már a Telepítési azonosító 2. része nem felel meg az automatának.Mi lehet a megoldás?
Köszönöm!
Üdv.,
almi -
almi
senior tag
Köszönöm!
Elnézést az értetlenkedérést, de azt írják ugye, hogy szükséges Frissítési alap.
Tehát 10 mennyiségi licensz esetén kell, hogy legyen 10 db legális Windows 7-es telepítőm, amit frissítek?
Olyan nincs, hogy veszek 10 mennyiségi licenszet, felrakom minden gépre a Win 10-et és aktiválom? -
almi
senior tag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy jó helyre teszem-e fel a kérdést, de nem nagyon találtam a témában aktív topicot.
Adott egy induló 10, max 15 fős cég. Milyen módon érdemes Windows 10 licenszt vásárolni?
Gondolom a bemegyek a boltba és veszek 10en x darab dobozos win10-et a legdrágább megoldás..
Érdemes MAK kulcsot vagy esetleg mennyiségi licensz vásárolni?
Ha igen, ez hogy működik?Köszönöm!
Üdv,
almi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- SONY LCD és LED TV-k
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen routert?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Robogó, kismotor
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- HP EliteBook 850 G8 - 15.6" FHD IPS - i7-1185G7 - 32GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR !!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 7900X3D 32/64GB RAM RX 7900XTX 24GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110 i5 6600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Zalman S2 TG DeepCool 580W
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest