Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferenc.
tag
válasz
King Unique #77449 üzenetére
Köszi szépen, valóban előtelepített volt home verzióval, de az a HDD már nincs benne(tudom már ez nem számít, mert uefiből szedi ki), mert új, üres SSD-t raktam bele, s ezért akartam feltelepíteni a windows 10-et, de pro-val mert majd lesz hozzá kulcsom.
S most utána néztem ,hogy lehet upgradelni home-ról pro-ra ha megvan a kulcsom, így igazából jó lesz minden:
"Válassza a Start gombot, majd a Gépház > Frissítés és biztonság > Aktiválás elemet.
Válassza a Másik termékkulcs megadása gombot, és írja be a Windows 10 Pro 25 karakteres termékkulcsát.
A Windows 10 Pro-ra történő frissítés indításához koppintson vagy kattintson a Tovább gombra."
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 250SSD + 750HDD
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB // Ajándék // Számla // Garancia //
- 6 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest