Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Pánik a memóriapiacon
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- ASUS notebook topic
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem, nálam még a TH2 előtti állapot van a gépen, hozzáteszem szerencsére, olvasva itt, hogy sokaknál bekavart rendesen. Igazából én is attól tartok, amiről írtak ma is itt, a hangrendszer működési problémáiról.
Nálam a zenehallgatásra vannak egy kicsit komolyabb cuccaim, ennek a jelenlegi gyenge láncszeme a Win 10 alatt, ez a DAC.[link]
Amikor frissítettem Win 7-ről a 10-esre, szerencsére simán működött a korábbi driverrel. Azután október elején kijött pár frissítés a 10-eshez, és azok közül valamelyik totál gallyravágta a DAC-ot. Az eredeti, ehhez a gyártási szériához kiadott Win7/8-as driverrel nem is sikerült azóta se megszólaltatni, hanem a gyártó oldaláról leszedtem egy másik gyártási szériához tartozó drivert, azt valahogy sikerült felmókolni, azóta ismét szól, de ezért tartok ettől a TH2-es cucctól, hát majd meglátjuk
.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.