Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sztlaci
aktív tag
válasz
Sanyi.mTs
üzenetére
Érdekes! Írtam a cégnek, visszaírtak, ismert a probléma, már felvették a kapcsolatot a Ms-el. Javasolták a Defender letiltását a telepítés idejére. Ebben az az érdekes, az Avast miatt le van tiltva a Defender, de ezek szerint mégis garázdálkodik a háttérben(??). Na majd kiderül mi lesz. Avast karanténban nincs, de az azonnal jelez, ha valami problémás. ilyen, szó nélkül törlést a Defendernél tapasztaltam korábban. (Korábban, több mint tíz éve N-el kezdődőt használtam, de az előbb beengedte a vírust a gépre, majd utána panaszkodott. Amit most használom annál ilyet nem tapasztaltam.)
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Haditechnika, harcászat
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Torrent meghívó kunyeráló
- Háztartási gépek
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- GYÖNYÖRŰ APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3715, 98% AKKUMULÁTOR
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest