Hirdetés
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Fujifilm X
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-book olvasók
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cblacksmithc
tag
válasz
King Unique
üzenetére
Szóval nagyvonalakban elküldtek 1 páran a bizonytalanságba....
szóval elmentem a win11 topicba azért, mert még a hétvégén megcsináltam az átállást. Egyetlen hiba jött be, a magelkülönítés, de mivel megtaláltam és töröltem a rejtett eszközök között a szürkén látszó, nemlétező usb akármit, már az is fut.
És....előtte volt védelem csere is kaspy-ról Mcafee totalra+ 1 offline jelszó-keresőre....
szuper lett !
pá-pá és köszönöm
-
Cblacksmithc
tag
Azért szép lassan jó volna némi vélemény-nyilvánítás win10 októberi támogatás-leállásával vagy 11-re történő frissítésével kapcsolatban azoktól, akik már meglépték és tudták is mit és miért csináltak
köszönöm szépen (nem szeretnék vitát generálni az ügyben, ezért akár privátban is szivesen olvasom a segítő véleményeket)
-
Cblacksmithc
tag
válasz
titanium_100
üzenetére
Bocsánat, de miért szeretnél torrent oldalról letölteni win10-et ?
és ha vírusos ?innét tudod letölteni teljesen legálisan
-
Cblacksmithc
tag
válasz
Winnie The P
üzenetére
-
Cblacksmithc
tag
na sziasztok
tekintettel arra, hogy nem találtam megfelelő topicot, így itt kérdezném.
Edge frissítés után nem az az oldalbeállítás fogad, amit már régen beállítottam. Ugye most kékes zöldes akármilyen háttérben ott virít az edge logo. Tudom, hol lehetne beállítani olyanra, amilyen volt, de a képernyő felső-jobb szélén nincs oldalbeállító fogaskerék. (ahol megjelenő tartalmat meg bármit engedélyezni, meg tiltani lehet.
tud valaki segíteni honnét lehet elővarázsolni ?
-
Cblacksmithc
tag
válasz
AsakuraDave
üzenetére
létezik usb type c és utp átalakító, ha van ilyen port rajta (type c) ha beálldozod a portot, van vezetékes lan kapcsolatod-
-
Cblacksmithc
tag
sziasztok, némi segítség kellene, hátha valaki....
több pdf egyidejű (megnyitás nélküli) kinyomtatásához kellene segítség. Adobe pdf beállítva adott könyvtárra, hogyan lehet kinyomtatni egyszerre ?
(kérdésemet a nyomtató topicban is feltettem)
-
Cblacksmithc
tag
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
402 GB írás 5 óra működés alatt
új mi
-
Cblacksmithc
tag
válasz
AlyrArkhon
üzenetére
(tud egyáltalán aliast az outlook.hu?)
-
Cblacksmithc
tag
válasz
VGYke
üzenetére
Van ugye a laposon outlook levelező kliens. Annak a beállításait írtam és van ugye az outlook.hu, amin be lehet jelentkezni mindkét fiókomba egyszerre is akár.
A laposon azért van ugye kliens, mert onnét levelezek, de nagyon bosszantó (mivel nem akarom) hogy a küldésre használt postafiókból elküldött levelek ott virítanak a saját ms fiókokban, annak ellenére, hogy pl. onedrive le van tiltva.
azt szeretném még mindig tudni, hogy milyen beállítás okozhatja az ms fiókban a levelek 1 példányának tárolását. (semmi szükség rájuk)
nagyon-nagy remélem érthető a kínom
-
Cblacksmithc
tag
Sziasztok,Nekem is outlook kérdésem lenne, topicjából nem jött válasz.
2 outlook.hu postafiókom van, nem-nem vagyok bejelentkezve a fiókba, így onedrive sem menthet szerintem. Írom ezt azért, mert bármelyik fiók klienséből írom az üzenetet, az mindig megjelenik a felhőben. Nem állítottam semmit, pop bejövő és smtp kimenőm van.
Nem akarom hogy oda mentsen, lehet h. a microsoft fiókban van ilyen beállítás ? De hát hol és milyen ?
segítene valaki ?
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Okos Otthon / Smart Home
- PlayStation 5
- Fujifilm X
- Spórolós topik
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089
- ÚJ könyv: Walter Isaacson Elos Musk - keménykötésű
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
(az adat)
és ha vírusos ?