-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
mefistofeles #121812 üzenetére
Igen van olyan is hogy hardverfüggő OEM, az akkor van, ha veszel pl egy laptopot windowssal, ott digitális kulcsod van, aktiválja mindig kész
De vehetsz külön Windowst is ott digitális kulcsod van, csak emailbe küldik és bármikor felhasználhatod bármilyen hardveren, persze egyszerre csak 1 hardveren.VL: mennyiségi licenc céges felhasználásra, kedvező áron veszel pl. 1000 darab licencet egy csomagban
OEM: hardverhez kötött licenc, csak azon a gépen érvényes, amin először telepítették. át nem helyezhető, a hardver jelentős megváltozásával érvényét veszti (ezt már meg lehet oldani)
Retail: személyhez kötött licenc, azaz xy tulajdona, szabadon költöztetheti egyik gépről a másikra, szabadon cserélgetheti a hardver komponenseket, csak az a megkötés, hogy adott pillanatban csak a licencben kötött számú példány lehet aktív egyszerre. (általában 1 vagy 2.) ha új gépet veszel, ráteheted, de a régin nem használható tovább. -
válasz
cintula187 #121807 üzenetére
Szia. Ha aktiválva volt, akkor újra aktiválja magát, ha normális kulcsról van szó. Olcsó kulcsok esetén előfordulhat hogy nem aktiválja. Digitális kulcs, így nem fogod tudni kiolvasni, de mint mondtam nem is kell, mert ha rendben van a kulcs, akkor ha már egyszer aktiválta magát, akkor telepítés után fogja. Telepítsd net nélkül, mikor kéri kulcsot válaszd a nincs termékkulcs opciót, ha kész a telepítés driverezd fel, meg tedd netre és magától aktiválja. Ha nics másik gép a közelben érdemes előtte leszedni a netről a drivereket, nehogy pont a hálókártyát e ismerje fel, mert úgy még fel sem tudja tenni a drivereket addig.
-
cintula187
addikt
Sziasztok!
Két kérdésem lenne: WIN10 EN van otthon. Aktiválva van. Ha szeretném újratelepíteni honnan kell kinyernem a kulcsot a következő friss telepítésnél az aktiváláshoz?
Az itt levő .vbs futtatására csak egy féle karaktert ír ki 25 ször
Illetve: A képernyőm pár hete (valamelyik update után) 15 perc inaktivitás után elmegy alvóba. Hiába állítom be hogy soha vagy órák múlva, restart után átáll. Most megetettem registryben is hogy high performance legyen, kiváncsi vagyok így megmarad -e
[link] -
Találtgyerek
veterán
Sziasztok!
Egy e-mail címre több OEM Windows 10 kulcs is regisztrálható?
-
válasz
Doky586 #121518 üzenetére
W7 Retail-nél telepítéskor megadtad a kulcsot, telepítést követően Windows aktiválása (net kapcsolat) és kész. Ha egy új masinára pakoltad át a rendszert, akkor előtte deaktiválni kellett a kulcsot, amit telefonon is meg lehetett tenni, de parancssoros parancs segítségével is (amit most szándékosan nem teszek be, nehogy valaki puszta kíváncsiságból elindítsa az OS-én), ami ha sikeres volt, akkor visszaált az OS Trial üzemmódra.
Ellenkező esetben, az új gépre telepítést követően az aktiválás megkísérlésekor azt a hibaüzit dobta, hogy a kulcs már használatban van...Természetesen a W7/8 kulcs egyikét sem osztottam meg (nem vagyok hülye
), nem használtam fel, nem adtam el stb stb, szépen csücsülnek a dobozaikban.
-
válasz
Fire/SOUL/CD #121509 üzenetére
Valamit nem értek. Win7-nél még nem létezett az hogy az MS minden gépet meg tudott különböztetni és MS fiók sem volt. Retail kulcs átvitelkor az MS-nek azonosítania KELL téged. Erre találták ki akkoriban a telefonos (automata) ügyfélszolgálatot. Ez így volt akkor is, így van ma is. Nem úgy van az hogy bárki bárhol bármikor beírja azt az 1db kulcsot a gépbe és azonnal aktiválódik a win tőle.. (ez ~win98-nál működött így utoljára)
Ha van MS fiókod az biztosítja a beazonosíthatóságodat (hogy tied a kulcs), de nem kötelező.Tudtommal az EU-ban valami EU szabály eltörölte az OEM licenszet, amivel a MS nem ért eggyet, ebből lehetnek furcsaságok, de MS fiókkal az OEM win is átvihető másik gépre elvileg.
-
válasz
FoxiestFox #121510 üzenetére
Nem szokásom, közel 30 éve nem szokásom összekeverni számokat/betűket.
movax és társai
Ne értetlenkedjetek már, mintha nem tudnátok miről beszélek:
OEM=nem viheted át másik gépre; Retail=átviheted másik gépre, kész.csicso82
Miért, mást írtam?
Nekem csak annyi volt a gondom, hogy a W10 nem fogadja el a W7 kulcsomat (sehogy sem, és igen, a W7 Pro Retail jogtiszta kulcsot nem eszi meg a W10 Pro Retail telepítő sehogy sem, másoknál meg igen... -
válasz
Cs1csó #121507 üzenetére
Miért, mi lenne belőle?
(bocs, de nem biztos, hogy értem a kérdést)
Home Premium-ból nem lesz Pro és fordítva, mint ahogy OEM-ből sem lesz Retail és fordítva...
A topikban többször előjött, hogy W7-es kulcsokkal telepítenek fel/aktiválnak W10-ket, nekem nem jött össze...King Unique
Próbáltam mindenhogyan, telepítéskor megadni, utólag beaktiválni, mindig azt írta, érvénytelen kulcs(ami nem igaz). Az sem opció, hogy elfelejtettem volna inaktívvá tenni a kulcsot, mert akkor azt írta volna ki, hogy a kulcs használatban van... (Minden korábbi OS-em Retail volt, sosem vettem magamnak OEM-t) -
King Unique
titán
válasz
Fire/SOUL/CD #121506 üzenetére
Itt most nekem nem teljesen tiszta, hogy a telepítésnél nem fogadta el a W7 Pro Retail kulcsodat, vagy utólag a gépházban megadva, meg hogy akkor aktiválva volt-e a rendszer korábbról meglévő digitális licenccel, vagy egyáltalán nem.
Ahol egyébként normál esetben mindkettőnek működni kellene, én nemrég kipróbáltam, nálam működött.
Amúgy ha a termékkulcs megadásával nem ment, akkor még mindig ott van az MCT-s W7—►
W10 upgrade lehetősége, + a telefonos ügyfélszolgálat és újraaktiválás lehetősége, nem feltétlen kellett volna egyből új termékkulcsot venni. De ha most megvetted a W10 Pro-t a megfelelő forrásból, akkor az biztosan oké lehet licenc ügyileg is, mert attól hogy ez az ingyenes upgrade/aktiválás a hivatalos határidő lejárta után technikailag továbbra is működik, nem feltétlen teljesen oké az alábbi cikk végén leírtak szerint. -
válasz
King Unique #121494 üzenetére
Nekem dobozos (tehát nem OEM) W7 kulcsot sem, meg a W8 (szintén dobozos Retail, nem OEM) kulcsát sem fogadta el a W10 2004...
W8.1 elfogadta a W8 kulcsot, W10 nem, ill. épp a héten egy kisebb könyvtárnál telepítettem W10 Home-t és csak úgy kíváncsiságból a gépre ragasztott W7 HP OEM serial-t bepötyögtem, oszt azt meg megette ez rothadás, OEM kulcsot bammeg... -
Male
nagyúr
válasz
King Unique #121462 üzenetére
Nem upgradere kérdeztem ott (feltelepített Win7 váltása Win10-re), hanem tiszta Win10 telepítésnél elfogadott Win7 kulcsra (oprend.hu-s linked).
-
jozsi252
veterán
válasz
King Unique #121454 üzenetére
Köszi, elsiklottam a screenshot fölött hogy nincs hozzáadva MS fiók, és mégis digitálisan lett aktiválva.
Akkor nem ügyködök többet, mennie kell aztán kész.Köszi szépen!
liszi70
Igen tudom, csak azt mondom hogy nem dedikált Win10 kulcs. Aktiváltam be ilyennel más gépét és megy rendben. -
jozsi252
veterán
válasz
tordaitibi #121446 üzenetére
Ki lehet fogni, nem azt mondom hogy nem, csak az olcsó kulcsoknál nagyon kicsi rá az esélye.
Pyttawrx
A gond ott kezdődik hogy aki használja offline fiókja van, nincs bejelentkezve MS fiókkal, szóval nincs kulcs se hozzárendelve a fiókjához.liszi70
Ez software codes kulcs volt? Mostanában előszeretettel osztogatnak valójában Retail kulcsot, csak épp olyat ami Win7-es nem pedig Win10-es.King Unique
A gépet újra kell telepíteni, viszont ahogy fentebb is írtam nincs MS fiókkal az illető bejelentkezve, tehát offline. Így gondolom a termékkulcsot mindenképp be kell írni, mivel MS fiók híján nem lehet digitálisan aktiválni, hanem kulcs beírása szükséges. Ezért kellene valami megoldás hogy a kulcsot kiolvassam, de a techspotos linked el olvasom.
E-mailt sajnos még nem találtam meg ahova le volt írva. -
válasz
jozsi252 #121445 üzenetére
"Nyilván Win 10 Pro Retail kulcsot senki nem fog adni pár ezer ft-ért."
Erre ne vegyél mérget, jópáran vettünk tökéletes retail kulcsot fillérekért. Én konkrétan 3 azaz három euróért.
Minden leellenőrző lehetőségen átment, tényleg Win10 retail. De tény, hogy egyre kevesebb az ilyen, előszeretettel hirdetnek retail néven mak kulcsokat.
-
jozsi252
veterán
válasz
King Unique #121401 üzenetére
Nem nézem meg mert 99%-ra tudom hogy nem Retail, csak annak vannak ezek az olcsó kulcsok hirdetve. Nyilván Win 10 Pro Retail kulcsot senki nem fog adni pár ezer ft-ért.
Nem vagyok hülye, tisztába vagyok vele hogy Win 7 meg egyéb mennyiségi kulcsokat osztogatnak HA-n is. De mivel SOS kellett a gép így nekem most fontosabb volt hogy működjön, és azóta is hibátlan.
Viszont van egy kis gondom. Van itthon egy másik gép amiből ki kellene a kulcsot olvasni, mert a papírt nem találom amire kinyomtattam. slmgr -dli az általános kulcsot írja ki, plusz a ShowKeyPlus progi se írja ki a kulcsot. Van más lehetőség kiolvasni a kulcsot?
-
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy miért nem tudom Windows 10 PRO-n törölni a Workgroup-ot, amit magától állított be a gép ?
- Szerettem volna beállítani "otthoni gépnek, ami nem része üzleti hálózatnak" ... félek a hackertámadásoktól.Képek:
Az utolsó képen beengedi állítani az alsót, leokézom, újraindítom a gépet , de nem mentődik el mert ugyanígy jön vissza föl az újraindítás után...
Ez lehet hogy azért állítodott így be, mert ebayről vásárolt (€9) Windows 10 Pro a kulcsom ?
A gép amúgy HP Omen laptop, sajnos gyárilag csak Windows 10 Home volt rajta...
Köszönöm
-
King Unique
titán
válasz
jozsi252 #121399 üzenetére
Ami normál esetben nyilván működik is, ahogyan a telefonos újraaktiválás szintén. Sőt, akár még OEM licencnél is megoldható, ha hardvercsere történt, illetve volt aki csak megadta simán a termékkulcsot újra, aztán kész (példa).
Szóval nem feltétlen kellett volna új termékkulcsot venni, de mindegy. Egyébként az tényleg W10 Retail termékkulcs, megnézted, meg esetleg ShowKeyPlus programmal is, ahol W10 Retail esetén ilyet kellene kapni? Csak mert volt aki Retail néven MAK kulcsot kapott, meg W10 helyett W7/8.1 termékkulcsot, mármint a jóárasított megoldásoknál, nem a standard forrásoknál...
-
jozsi252
veterán
válasz
King Unique #121363 üzenetére
&Doky586
Csak egy MS fiókom van, és amikor gépet kell telepítenem akkor egyből be is szoktam jelentkezni, ez mindaddig jól is működött amíg nem volt alaplap proci cserém. Akármit állítottam, egyszerűen nem akarta felismerni az új gépet a hibaelhárító, csak a régi gép nevét írta ki, amikor rámentem arra hogy hardverváltozás történt.
Mindig be vagyok/voltam jelentkezve MS fiókkal, de most egyszerűen nem akart működni.
Tegnap a telefonos ügyfélszolgálat nem volt elérhető már, túl későn telefonáltam, viszont a gépre szükségem volt. Úgyhogy vettem apróról egy Retail kulcsot. Megszívtam de ez van, többet biztos nem fogok OEM kulcsot venni. Mindaddig hibátlan volt amíg nem volt alaplap cserém, semmi gondba nem ütköztem bele. Csak tudnám akkor mi a francért írja a support oldalon az MS hogy mit csináljak hardverváltozásnál, ha egyszer végigmegyek ugyanazokon a lépéseken és semmi sem történik.?Amúgy az Aktiválás fül alatt ez szerepelt idáig is.
A Windowst a Microsoft-fiókjához kapcsolt digitális licenccel aktiválták
Szóval 100% hogy a MS fiókomhoz az adott license hozzá volt kapcsolva, így a hibaelhárításnak mennie kellett volna, de baszott működni.
Na mindegy, most már jó az a lényeg.Köszönöm azért a segítségeteket!
-
jozsi252
veterán
Úgy néz ki hogy megszívtam. Meg volt az alaplap proci ram csere, de most a Windows-t nem tudom beaktiválni. Pedig előző "gépnél" ugyanúgy be voltam jelentkezve MS fiókkal, és hozzá volt adva a kulcs.
Most próbáltam a hibaelhárítót, azon belül a nemrég cserélt hardvert az eszközön, majd amikor bejön a lista, ott a gépem nem szerepel, hanem csak az előző gépem van rajta.
Pedig most erre is bejelentkeztem MS fiókkal.
Mit nem csinálok jól? Nyilvánvaló hogy OEM license hátránya most elő is jött, de sokszor olvasom hogy nagyobb hardverek cseréje esetén is szokott működni az aktiválás.
Amúgy nem 5 fontos kulcsról van szó, hanem HA-ról vettem egy nagyon megbízható személytől.Ja és még valami. Először mikor vettem akkor nem sikerült beaktiválni, hanem csak telefonon keresztül tudtam. Ekkor kaptam egy jó hosszú számsort amit le is írtam. Viszont még itt se tudom hogy hova kellene ezt beírnom, hogy ez alapján be tudnám esetleg aktiválni.
-
King Unique
titán
A hogyan készítsük el a telepítési adathordozót és telepítsük pendrive-ról a Windows 10-et témában, lásd az egyes korábbi válaszokban, bejegyzésekben leírtakat. Ahol lehetőleg tudatosan kellene telepíteni, célirányosan a CSM/UEFI sémának megfelelően, nem random ahogyan éppen sikerül alapon. Az meg alap, hogy nyilván lehetőleg AHCI mód szerint, nem IDE, valamint ha modern, UEFI-s alaplapról van szó, akkor mehet az aszerinti telepítés, nem kell okvetlenül a legacy/CSM módhoz ragaszkodni.
A licenc, termékkulcs vásárlása, a Windows 10 aktiválása meg ráér akár a telepítés után is, illetve a telepítésnél, ott az aktiválásnál választható a nincs termékkulcsom opció is. Meg technikailag amúgy is használható egy ideig aktiválás nélkül a rendszer (bővebben). A honnan és milyet kérdésre meg lásd egy másik válaszban leírtakat + az EU-s használt szoftverek esetét, tényállását. Mármint ha biztosra akarsz menni és lehetőleg jogtiszta licenc kell, mert ha csak egy aktiválókulcs, akkor megfelelhetnek a pár-néhány eurós MAK kulcsok is a célra (példa). A Home/Pro kiadás kérdésében otthonra általánosan elég a Home, de ha az alábbi összehasonlítás alapján célirányosan kihasználod a Pro előnyeit és/vagy nagyon kedvezményes áron tudod beszerezni, akkor nyilván azt érdemesebb.
-
King Unique
titán
válasz
zozoka79 #121021 üzenetére
Mármint ha neked is Pro volume MAK kulcsokat osztogattak, akkor annyira nem meglepő, ha nem működött, de amúgy normál esetben lehet közvetlenül váltani Home kiadásról Pro kiadásra új (Pro) termékkulcs megadásával is. Ahogyan pl. az Enterprise
—►
Pro downgrade is megoldható, lásd egy másik válaszban leírtakat."hogy tudok homet visszatelepíteni?"
Letöltöd hozzá a telepítőt (ISO) a Microsoft weboldaláról - amiben Home kiadás is van, választható a telepítésnél - és telepíted pl. ezen leírás, meg pl. ezen hozzászólásban javasoltak alapján.
"levelezgetek az eladóval,nem találkozott még ilyennel azt írja.küldött másik kódot az se jó."
Ezek a fránya, nem működő olcsó termékkulcsok...
Érdekes módon a standard forrásból beszerzetteknél rendszerint nincsenek ilyen gondok, meg hogy nem működik kifejezetten az adott kiadáshoz vásárolt termékkulcs, valaki OEM/Retail változatot vesz, aztán küldenek helyette MAK kulcsot, stb.
-
RaptorzZZ
újonc
válasz
King Unique #121005 üzenetére
M.2-es foglalatba ment a drive (Asus x542un, hp s700 250gb). Ha kézzel választottam ki, ha a boot prioritást állítottam megfelelően, ugyanaz volt az eredmény.
Gondolom itt mindenkinek vegytiszta Windows-a van, de én kérek bocsánatot amiért nem egy erőforrás zabáló pro verziót akartam használni. Emellett van legálisan kb. 5 db. kulcsom különböző verziókra, szerintem nem hal bele a MS, hogy nem azokat a verziókat használom. Egyébként ki mondta, hogy nem a magánvállalkozásomhoz használom a gépet?
Nekem sem tiszta, hogy a szervizben mit sikerült alkotniuk, tudom, hogy nem előírás, hogy hogyan legyen formázva a másik drive, de b@szhatom és nem tudok mit csinálni, ha szerintük az. Fogyaszóvédelemhez meg nem érné meg ennyi pénzért fordulni.
-
King Unique
titán
válasz
Kékes525 #121004 üzenetére
Akkor írom másképp, hogy megértsd... Szerinted ilyen olcsón gyakran mit szoktak árulni, miért voltak linkelve az előző válaszban a MAK, MSDN stb. kulcsokra vonatkozó hozzászólások, jobbik esetben az EU-s használt szoftver? Aztán azt innen honnan tudja tuti biztosan bárki is, hogy pontosan milyen és honnan való licenceket árulnak egyik/másik ilyen webshopban, MAK/MSDN/ EU-s használt szoftver, talán elsődlegesen nem az illetékeseket (akik árulják) kellene kérdezni ez ügyben, meg elolvasni a linkelt cikk erre vonatkozó részét? Aztán mennyi is eredetileg pl. egy MSO Pro/Pro Plus programcsomag, az Office téma ide, vagy a Microsoft Office és Office 365 topicba való inkább, az utóbbiban talán már nem volt szó hasonlóról? Illetve itt talán szintén nem, a topikgazda talán nem írta már le többször, hogy lehetőleg minimalizálni/mellőzni kellene az ilyen kérdéseket?
-
Kezdő vagyok
őstag
Sziasztok!
Újabb kérdés:
mi van akkor,ha telepítésnél a "nincs kulcsom"lehetőséget kellett volna használnom,hiszen van Microsoft fiókom,én pedig beírtam neki a kulcsot?
Okoz-e ez gondot? -
RaptorzZZ
újonc
válasz
King Unique #120998 üzenetére
A kulcsot a rufus által ajánlott beállításokkal készítettem (GPT, FAT32), de próbáltam mindenféle más beállítással is (természetesen BIOS beállításokat hozzá igazítva), mindegyik verzióval ugyanaz volt a hiba. Meglévő gyári HDD mellé telepítettek SSD-t, a HDD-n eredetileg endless volt, azt töröltem és felraktam egy Windows-t (az akkori egyetlen drive-ot töröltem majd újra létrehoztam a win setup-ban) , beépítették az SSD-t, BIOS rendben látta mindkét meghajtót és indításnál a feltelepített "régi" rendszer rendben bootolt. USB be -> win setup -> töröltem a HDD-t (ez a telepítés közben unallocated maradt) majd az SSD-t létrehoztam, ekkor a telepítő 4 particiót készített és gondolom NTFS-re formázta. Kiválasztottam a rendszer meghajtót, a setup továbbengedett majd felmásolta a szükséges file-okat és újraindult. Ekkor betöltötte újra a win setup-ot. Innentől újraindítottam, kiszedtem a kulcsot, manuálisan választottam ki a megfelelő drive-ot, de semmi, csak fekete kép vagy attól függően melyik drive-ra milyen windows-t telepítettem hibaüzenet, hogy nem talál bootolható médiát.
Azért nem klónozni akartam mert egy Pro volt rajta, de szerintem a LTSC(Enterprise) egy fokkal kevesebb felesleges programot telepít fel rá.
Btw, most hívott a szerviz és azt állítják, hogy igenis számít hogyan van megformázva a másik lemez a gépben, de a konkrét technikai adatokat csak akkor fogják felfedni amennyiben elfogadom az ajánlatukat.
Szerk.: A másik disk-et (jelen esetben a HDD-t) azért hagytam unallocated mert a setup 4 particióra szedte volna szét amit nem akarta. Ugyanez, amikor HDD-re raktam az SSD unallocated volt.
-
RaptorzZZ
újonc
válasz
vegyszer #120983 üzenetére
Ami még érdekes, hogy a win setup formázta a lemezt és gond nélkül fel is másolta a win fájlait. Ezek után újraindult és ha lehúztam az USB kulcsot akkor csak fekete kép fogadott vagy hogy nem talál bootolható médiát a disk-en. Gondolom, ha rosszul formázta volna a disk-et akkor azt már a telepítő jelezte volna és meg sem próbált volna rá másolni.
Ezzel az indokkal pedig ugye ez szoftveres javítás amit ugye nem fedez a garancia, tehát fizethetek még egyszer x ezres órabért. -
jozefgucci1
addikt
Sziasztok ! Van arra lehetőség , hogy kinyerjem a jelenlegi Win kulcsom számait valahogyan ? Nem találom az aktivációs kulcsot és most jó lenne újrarakni a win-t . Nem igen szeretnék emiatt másik kulcsot venni .
-
King Unique
titán
válasz
headhunter #120872 üzenetére
"Registry-ben van olyan kulcs, amelyet módosítva, mindig ad betűjelet a Windows az USB-s eszköznek?
NOD32 (Eset) bekavarhat az USB portnál?"Ez akkor lehet téma, ha más USB-s tárolóeszközöknél, azaz más pendrive-oknál, külső HDD/SSD meghajtóknál is ez a helyzet, azok sem kapnak automatikusan meghajtóbetűjelet. Illetve akkor kérdéses, hogy pl. az automount engedélyezve van-e, nem-e rejtett/offline a rajtuk lévő kötet stb., lásd az alábbi leírást.
Ha csak és kizárólag az említett ADATA pendrive-nál van ez a gond, több USB-portban kipróbálva és a W10 többszöri újraindítása után is, akkor maga a pendrive is lehet a hiba forrása. Aminél a mellékelt screenshot alapján még mindig offline a kötet. Az előző válaszban említettonline volume
parancs is hibát dob? -
headhunter
addikt
válasz
King Unique #120746 üzenetére
Ez már tiszta "X-akták"...
Itt is hibajelzéssel leállt. [link] , [link]
Lemezkezelőben nem tudtam betűjelet adni a pendrive-nak. [link] ,
Amikor "véletlenül" sikerül: [link] , [link]Minitool-lal sikerült előző nap, ma ezzel:
AOMEI Partition Assistant 8.8 Technician Multilingual Portable
Partíció törlés, újra létrehozás, formázás, meghajtó betűjel változtatás...
Gépet újraindítom, akkor megint nincs meghajtó betű a pendrive-nak.Betűjelet megkapja és mégsem elérhető. [link]
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Registry-ben van olyan kulcs, amelyet módosítva, mindig ad betűjelet a Windows az USB-s eszköznek?
NOD32 (Eset) bekavarhat az USB portnál? -
Male
nagyúr
válasz
movax #120728 üzenetére
Köszönöm, megnézem!
King Unique: Köszönöm neked is, megnézem a linkeket, ha a program nem válik be.
Igen, pont azért kéne, mert a másik kulcsot használhatom másik gépemen akkor Win7-hez. (vagy ha még mindig megy az ingyenes váltás, valahol írtak ilyetakkor abból is lenne egy Win10-em.)
-
movax
őstag
Ezzel a kis programmal ki lehet olvasni a jelenlegi win10-es és a korábbi win7-es kulcsot is.
-
Male
nagyúr
válasz
King Unique #120723 üzenetére
Ha már ilyen termékkulcsos kérdés: Volt két retail Win 7 Professional-öm. Az egyiket még jó régen átváltottam Win10 Pro-ra amikor ingyen lehetett. Most feltettem a gépre a Win10-et, magától aktiválódott. Az slmgr -dlv parancsra ki is írja, hogy Retail, és a kulcs végét, de az ugye az általános Win10 kulcs. Hogyan tudom kideríteni, hogy a két Win7 közül melyiket váltottam át, tehát melyiket használom most?
-
Trebron09
őstag
Volume_mak kulcsot hogy tudok deaktiválni hogy egy másik alaplap, gép alá újból tudjam használni? Lehet ilyet vagy buktam a kulcsot? Köszi.
-
-
-
Matt99
csendes tag
Sziasztok! Az a problémám, hogy a Windows megőrült, és egy csomó programot nem tud elindítani, mert nem találja a fájlok forrását. (Windows nem találja a... hibaüzenet) Két program esetében ez nem probléma, mert azokat újra tudom telepíteni, az Office esetében viszont már más a helyzet. (Nincs meg a kulcs, így nem tudnám újra aktiválni.)
-
flash-
veterán
üdv
ha veszek egy windodws 10 kulcsot(goodoffer) akkor abba lesz magyar nyelv is? -
válasz
King Unique #120248 üzenetére
Nem volt a géphez neki. Nem látja, hogy megtörtént a váltás.
Érteni nem értem, de nem is akarom. Főleg, hogy egy működő kulcsit vált le. Front van na.
-
*Ropi*
félisten
válasz
*Ropi* #120131 üzenetére
Az EMU hangkártya problémát viszonylag egyszerűen sikerült megoldani a driver + PatchMix teljes legyalulásával (Revo Uninstaller) és újratelepítésével, viszont a Logitech SetPoint sehogyan, még indítópultba téve sem akar indulni. Végül meglett a megoldás:
1. Windows + R, a futtatás ablakba írd be, hogy "regedit", majd enter.
2. Keresd meg a regisztrációs kulcs helyét:
"HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Wow6432Node \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Run"
3. Jobb gombbal a panel jobb oldalára kattintva lépj az "Új-> Karakterlánc érték" menüelemre, hozz létre egy új karakterlánc értéket, amelyet átnevezel a futtatni kívánt program nevére (ebben az esetben "SetPoint").
4. Kattints duplán az "új karakterlánc érték"-re, és a párbeszédpanelen írd / illeszd be az érték helyére a program elérési útját (az asztali parancsikonból való másolás a legegyszerűbb). Az én esetemben a SetPoint a következő: ""C:\Program Files\Logitech\SetPointP\SetPoint.exe" /s"
5. Indítsd újra a számítógépet és ellenőrizd, hogy a program automatikusan indul-e!
-
Anubis_9
addikt
válasz
Pyttawrx #120246 üzenetére
Nem, nem volt a géphez. Korábban egy másik Pro kulcsot használtam, amit nem szeretnék tovább használni. Itt a PH-n vettem egy új Pro Retail kulcsot, de nem tudom beaktiválni, mert akár mit csinálok, a Generic Key-t írja ki mindig. Azon küzdök, hogy az újonnan vásárolt kulcsom írja ki, ha már fizettem érte.
Amúgy egy DELL 5584-es laptopról van szó.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
movax #120228 üzenetére
Az érdekes. Ezt tegnap telepítettem frissen.
Az AutoAdminLogon az 0-n volt, először a régi módon azzal próbáltam megoldani, de a defaultusername meg defaultpassword kulcsok nem is léteztek, miután csináltam olyanokat akkor egy duplikált fiókba próbált belépni, de nem ment neki. Aztán emiatt ezeket visszacsináltam.
-
movax
őstag
válasz
CPT.Pirk #120227 üzenetére
Hehh, nekem ilyen kulcs nincs is a regiszterben, mégis működik a jelszó nélküli bejelentkezés.
2004, lokális fiók, van jelszókikapcs-opció a netplwiz-ben, user az admincsoport tagja.Viszont ebben:
Computer\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon
van egy AutoAdminLogon kulcs 1-es értékkel. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Ehh, meglett a megoldás. Lokális fióknál csak akkor lesz aktív a netplwiz-ben a checkbox (egyáltalán látható), ha ez a kulcs:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\PasswordLess\Devic\DevicePasswordLessBuildVersion
0-ra van állítva. Ez alapból 2-n volt a friss telepítésű 2002-ben.
Itt találtam meg végül az infót: https://winaero.com/blog/sign-in-automatically-to-user-account-in-windows-10-version-2004/Doky586: beállított jelszóval. Itt a Windowsnak csak annyi szerepe van, hogy futtasson egy programot fullscreen.
-
-
Kupszi
aktív tag
Újabb információk a teljes AMD konfig vs 2004 update kapcsán. Ugye voltak kékhalálok random, na mondom megpróbálok ezt azt kikapcsolni/bekapcsolni a biosba. Na mondom SMT off ,próba cseresznye, így persze csak 8mag/8szál maradt. De hátha, és nem akarom elszólni magam azóta a youtube tovább megy ha fölé viszem az egeret, valamint nincsnek random akadások se a böngésző alatt. De mivel ugye semmi sem lehet atombiztos, így próbaképp ráengedtem megint az SMT-t, erre megint előjöttek a laggolások, valamint a bsod is. Na de akkor én megint SMT off , mondom megvan a megoldás, és egyelőre működik. Lehet nem ez a megoldásom kulcsa, lehet az AMD VGA friss driver bajlódik, bármi lehet.
Egyelőre ennyi amit megosztok veletek. Adok még esélyt a 2004-nek. -
-
detroitrw
addikt
válasz
Pyttawrx #120119 üzenetére
Az ujonnan vasarolt termekre mar elore fel volt telepitve/aktivalva.
Evente mindig updateltem, a legutobb ugyan igy frissitett verzio az a 1904-es volt, azzal meg megmaradt aktivaltkent, de a tegnap felrakott frissites (2004) utan mar aktivalni kene ...
Termekkulcs nincs kulon hozza, azt anno kiolvastattam a nirsoft produkey-el onnan tudom.
De frissites utan a kulcs nem valtozott. -
King Unique
titán
válasz
pontyos #120102 üzenetére
Ha friss telepítés, akkor ott a 2-5 perc sok, SSD-vel meg pláne. Maga a 97%-os kondíció SSD-knél normál esetben nem hiba, természetes csökkenés a használattól, írásmennyiségtől függően. Viszont attól még lehet vele gond, pláne ha már 6 éves és túl van a gyártói garanciaidőn is.
Ha van másik SSD kéznél, akkor ki lehetne próbálni arra átklónozni, vagy tisztán telepíteni a 2004-es Windows 10-et és azzal megnézni mit produkál ugyanabban a gépben. Ha azzal gyors ugyanaz a Windows 10-telepítés, akkor a régi SSD-vel lehet gond."Ha belerakok egy újat, kell bármit csinálni? Vagy 256 os be, win 10 fel és serial be. Alaplap csere esetén kell új kulcs ha jól tudom.?"
Telepíted rá megfelelően a Windows 10-et, vagy akár átklónozod a régi SSD-ről ezekre is odafigyelve, ha hardvermódosítás történt. Licenc, újraaktiválás ügyben meg lásd az egyes korábbi válaszokban leírtakat: [link], [link].
-
Studiossrác
aktív tag
Sziasztok!
Köszönöm szépen, hogy próbáltok segíteni. Rengeteget próbálkoztam, sajnos nem sikerült továbbra sem feltelepíteni a Windowst.
Igen, új a hardver. Proci nem az, alaplap + memória igen. Azért gondolom, hogy én rontok el valamit, mert innen az apróról vettem a gépet 1 fórumtársunktól, aki ugyanilyen konfigot adott el másnak is. Az illető aki megvette, ugyanebbe a problémába nézett bele mint én. Ez az egyik ok. A másik ok az, hogy tegnap feltelepítettem a pendriveomra 1 live Linuxot, ami hibátlanul bebootolt.
Amikor először próbáltam felrakni a Windowst, akkor Doky586 által leírtak szerint próbálkoztam. És simán lefagyott a gép. Volt amikor eljutottam a kulcs nélkül szeretném telepíteni menüpontig, de legkésőbb ott lefagyott a telepítő. A legtöbbször ettől függetlenül akkor fagyott le, amikor megmozdítottam az egeret (szóval kapásból amikor bejön a kék képernyő és leokéznám az első menüpontot). Most azt csináltam, hogy a biost visszaállítottam a gyári állapotba, és mindent Doky586 által bemutatottak szerint csináltam, viszont egyből lefagyott a telepítő.
Amivel még próbálkoztam este: usb-s dvd olvasóról való telepítés. Régebbi gépemen szándékosan kipróbáltam, gond nélkül települt róla... Ezen a konfigon, az sem működik.
Bármit csinálok lefagy a telepítő. Mint írtam szinte mindig kapásból az elején (amikor bejön a kék képernyő), néha viszont eljutok a kulcs nélkül szeretném telepíteni menüpontig. Onnantól se kép, se hang. Megáll az egér, és kész.
Nincs valami ötletetek? Én is erősen gondolkozom a hardver problémán, viszont ezzel az a bajom, hogy egyrészt más is ugyanezzel a problémával szembesült és neki sikerült megoldania, másrészt pedig a Linux live hibátlanul működik a gépen.
Usb3 kérdése merült fel. Anélkül is próbáltam, sőt az alaplapi usb használtalával is. Előlapit is próbáltam. Mindig ugyanez a fagyás, bármit is csinálok.
Hétfőn igyekszem felvenni a másik sráccal a kapcsolatot (ha addig nem oldódik meg), viszont hétvégén nem szeretném ismeretlenül zavarni, ezért ha bárkinek bármi ötlete van, kérlek írjátok le. Egyszerűen tanácstalan vagyok. -
Anubis_9
addikt
Sziasztok! DELL 5584 laptopom BIOS-ából hogy tudom törölni az előző Windows serial kulcsot? Felrakok egy másik Windows-t és anélkül, hogy beírnám a sorozatszámot, már aktiválva van a Windows. Hiába írom be telepítés után az új kulcsot, bár elfogadja, de mégis az előző alapján van aktiválva. Köszi!
-
King Unique
titán
válasz
Blood Mage #120041 üzenetére
Nem különösebben drágább a W10, kb. ugyanannyi, mint anno a W7, 8.1 is volt, sőt pl. az XP-t sem 2 fillérért árulták, meg eleve kiadástól (pl.Home/Peo) és pl. OEM/Retail licenctől stb. is függ(ött) az ár.
Egyébként meg igen, hasznos dolog a topik keresője, kiad pl. ilyen találatokat is a témában. Amúgy nem feltétlen minden olcsó kulcs problémás, az EU-ban a használt használt szoftverek értékesítése is megengedett, ahol ha már az egyes okoskodók által előszeretettel mantrázott jogszabály a téma, akkor pl. az alábbi cikkben részletezett 7 pontnak kell teljesülnie.
2500-ért meg amúgy lehet csak egy jó kis MAK termékkulcsot kapsz, amivel technikailg ugyan működhet az aktiválás, de az is előfordulhat, hogy később majd letiltják. -
RoyBatty
aktív tag
válasz
Blood Mage #120041 üzenetére
Röviden: kapsz olcsón egy "szürke" kulcsot, ami egy ideig működik, szerencsés esetben jó sokáig. A meglévő kulcsot újra felhasználhatod, ha közben valamiért nem tiltja le a Microsoft.
-
Blood Mage
senior tag
Sziasztok!
Laptopra szeretnék WIN10-t telepíteni. Néztem a bolti árakat.. horrorisztikusakúgyhogy felnéztem hardverapróra és úgy látom, hogy itt is árulnak jogtiszta WIN-t 7000+áfa illetve van aki 2500ért árul csak kulcsot hozzá.
Van bármi buktatója ezekenek a lehetőségeknek? Feltételezem nem csalás áll a háttérben, mert akkor már kirakták volna őket.
Ha pl. csak kulcsot rendelek 2500ért akkor akkor a WIN-t a microsoft oldaláról tudnám leszedni és megadom neki a kódot? Egyeltalán hogy lehetséges hogy ennyiért árulnak kulcsot.... ??B kérdés: Ha 2 évente újra telepítem a WIN-t akkor a meglévő kulcsot újra felhasználhatom?
-
Szajo
őstag
Sziasztok!
Vettem egy új SSD-t és szeretném rá telepíteni a windowst.
Ha most van egy Windowsom eredeti kulccsal akkor hogyan tudom átvinni vagy ugyanazon a gépen nem okoz gondot? (PH-n vettem a kulcsot, refurbised) -
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
Pyttawrx #119951 üzenetére
Én a napokban raktam fel 2 régebbi 64bites gépre 64bites windows 7et próbából(kulcs nélkül, 3napig lehet használni), az egyikben 1GB ram a másikban 1,5... elég tűrhető a működése ahhoz képest, hogy ide-is vinyók kerregnek benne.
Böngésző megnyitott lapok tesztetet nem csináltam mégMióta nem használok virtuális memóriát, azóta megtáltosodott a win10 is... eddig nem reklamált egy program sem hogy kellene neki. A régebbi laptopomban 6GB ram volt a mostaniban 8GB van.
Bár számomra furcsa, hogy az első windows 7es kiadás óta semmit nem változott a hardverkövetelmény.
-
Roxbury
őstag
válasz
vyrnwy_31 #119851 üzenetére
Így lehet a legolcsóbban legális Windows 10-ed
Én itt vettem meg a múlt héten a PRO-t 9.09 euróért.
Nagy meglepetésemre RETAIL kulcsot küldtek. Azóta boldogság van. -
potyka2
csendes tag
válasz
st3v3np3t3r #119825 üzenetére
Szia. Ha jól értem akkor a mostani gépen törlöm a kulcsot.
Átrakom a ssd-t a másik gépbe a rendszerrel ,aktiválom a kulccsal?
A rendszer felismeri a hardvert,leszedi a illesztőket és gó?
Vagy mégsem? -
King Unique
titán
válasz
tpeter77 #119773 üzenetére
Szerinted?
Amúgy meg attól is függ éppen milyen termékkulcsot küldenek. Ha Retail, az még oké, de ha a szokásos MAK, akkor nem éppen, az utóbbinál előfordulhat, hogy utólag letiltják...De akkor max. veszel másikat. Vagy normális helyről (példák), még ha drágább is, de ott cserébe nyilván nem fordulhat elő ilyen, meg az OEM/Retail helyett sem MAK kulcsokat küldözgetnek.
-
tpeter77
addikt
sziasztok,
Szerintetek ez megbízható hely? Mert ha ennyiért lehet venni örökös Windows 10 licenszet, akkor veszek kettőt. Olyan kulcsot semmiképp nem szeretnék venni, ami fél-1-2 év múlva lejár.
Köszi. -
mpo
veterán
válasz
Cs1csó #119748 üzenetére
Nem az én dolgom fordítani.
Whinchester, itt egy h-val többet írtál.
Ezeket nem látom magyarra fordítva, beszédben sem, a topikokban sem:
HDMI, USB, RCA, Jack, HDR, fps, framrate, MB/s, FTTB, FTTH, user error, pendrive = (USB-flash-tároló, USB-kulcs, tollmeghajtó)A Denon kézikönyvének fordításában láttam a rúter formát, de ha így keresed az árukeresőben, akkor nem találsz. A pendrive is így található meg.
Régen a keyboard volt billentyűzet, klaviatúra, tasztatúra.
A magyaros kiejtés a felhasználók miatt alakult ki, mert az látta a képernyőn, hogy HDD, ezt is mondta a telefonba, ha angol kiejtéssel válaszoltunk volna, nem látja, amit hall. -
válasz
ttwepinefrin #119544 üzenetére
Szia.
Nem kell újratenned, csak beírod a kulcsot, és pro lesz. -
ttwepinefrin
tag
Üdv!
Az lenne a kérdésem,hogy telepítve van egy win 10 education regisztrálatlan operációs redszerem, viszont vennék egy pro verziót, és a pro kulcsal betudom regisztrálni,hogy pro legyen, vagy újra kell telepítenem? -
zeee
senior tag
Közben egy rendszergazda ismerősöm adott egy tippet, hogy arra gondol hogy az lehet a gond hogy aktiv net kapcsolattal inditottam el a gépet, a Microsoft pedig a termékkulcsot regsztrálta az új winyóra és azért nem akar elindulni a régi rendszer. Újra leírom a lépéseket amiket elkövettem.
1: Kihuztam minden sata kábelt, bedugtam egy uj ssd-t és termékkulcs megadással felhuztam egy uj rendszert. Meg néztem amit akartam, leteszteltem a videókártyát, ezen az uj rendszeren is kifagy játékok alatt. Ok, akkor mindent vissza.
2: Gép kikapcsol, (nem áramtalanít) visszadugtam mindent ugyanúgy ahogy előtte volt, tehát a régi rendszeres SSD többi winyo stb ugyanoda került. S inditás után a windows nem tudott elindulni, tegye be a telepitőlemezt stb, illetve kiírta hogy ezt okozhatja az hogy hardver csere volt a gépben.
Nem tudok másra gondolni csak arra hogy a memóriában maradt valami ami kiütötte indításkor az MBR-t, vagy még arra hogy mivel aktiv net kapcsolattal inditottam a gépet, a termék kulcshoz regisztrálta az uj SSD-t, s azért nem akar indulni a régi rendszerem.
Van valakinek valami ötlete?
-
King Unique
titán
válasz
Lenry #119317 üzenetére
Hát mondjuk mert alapértelmezetten már a telepítésnél is szokás, javasolt a létrehozott felhasználói fiókhoz jelszót beállítani, meg hogy később ne tudjon akárki belépni pl. a rendszergazda fiókba, azért is. Meg nem írtam sem én, sem a másik tag, hogy csak én használom a gépet, vagy férhetek hozzá. Ha vendégfiókot hozok létre, max. annál lesz autologin. Akinek meg annyira megerőltető lenne a jelszót begépelni, használhat PIN-kódot, képjelszót, + ott a Windows Helló (ha támogatja a hardver), biztonsági kulcs, stb. lehetőségek. De tudom, mindig vannak akik otthon a fotelból jobban tudják még a Microsoftnál is hogyan működik a Windows, mit és hogyan kell beállítani..
-
zolee001
őstag
válasz
Lenry #119325 üzenetére
Kissé már fáradt vagyok.arra asszociáltam,hogy nincs jelszó beállitva egyáltalán és késöbb olvastam az MS fiókot,hogy az van
Hozzászólásom a jelszó nélküli használatra vonatkozott
Mea CulpaHa az ajtódban benne hagyod a kulcsod akkor az zárva van a betörök számára?
Éppen aktuális weboldal a docs.microsoft.com
Ugy windows 2000 környékén keresgélj de xp-töl fogva elég nagy figyelmet forditott az MS a "hogyan használjuk a számitógépet"
Ajánlott olvasmány még a Windows Vista biztonsági ujitásai -
törölt tag
-
Geth
veterán
válasz
#73959936 #119126 üzenetére
Ha tud NTFS-ről bootolni az UEFI, vagy ha az install.wim mérete <= 4 GiB - 1 byte, akkor ki is hagyhatod a rufust.
Előbbi esetben egyetlen NTFS partícióra, utóbbi esetben egyetlen FAT32 partícióra kimásolod az iso tartalmát és kész vagy.Kulcsok törlése nem fog megoldani semmit, hiszen most is az a baj, hogy a rufus által használt NTFS driver nincs aláírva. Ez a tény kulcsok törlésével nem fog megváltozni.
-
törölt tag
secure boot alatt csak a rendszer tipusa állítható...
ugye van key management. nem tudom ideiglenesen kikapcsolni, mert nincs ilyen funkció. van ugye install save delete stb.
olvastam már róla, azt hiszem csak úgy megy, ha előbb penre lementem a kulcsokat, majd a pk key-t törlöm.
install után meg visszarakom ?
-
RoyBatty
aktív tag
válasz
liszi70 #119019 üzenetére
Nem azt szoktuk írni, hogy 100% nem legális a neten olcsón vett kulcs, csak azt, hogy nem túl valószínű. Mindenki gondolja végig eladói oldalról, ki az aki huszadáron eladna egy legális licenszkulcsot, amikor annak a használati értéke gyakorlatilag megegyezik egy vadonatúj Microsoft kulccsal, nem használt autóról van szó.
-
válasz
hiuuz #119016 üzenetére
"Leellenőrizve, az új kulcs is Volume/MAK!"
A kérdés mindig az, hogy mi a hirdetés szövege. Ha a hirdetés nem tartalmaz retail vagy oem szöveget, akkor nincs mit számonkérni ennyiért. Ha szerepel konkrétan "retail" vagy "oem" a hirdetésben, de valójában MAK a kapott kulcs, akkor az átbaszás akkor is, ha ennyiért még egy mak is megéri. De általában adnak másikat, ami már lehet retail is....... vagy nem. Mostanában sajnos egyre inkább NEM.
Egyébként céges a gép, amire a win licence kell? Ha nem, akkor vagy használd licence nélkül (simán használható úgy is, minimális külalak-korlátozással), vagy vegyél listaáron a ms-tól (haha) vagy vegyél újrahasznosított, teljes dokumentációval rendelkező kulcsot. Van ilyen is bőven, jóval olcsóbb mint a ms (ez nem tetszik többeknek), és minden itteni ellenkező híreszteléssel ellentétben teljesen legális az eu-ban.
És fontos, hogy ha valaki sem sok pénzt nem akar adni licence-ért, sem ingyen nem akarja használni a wint, az felhasználás előtt ellenőrizze az itt linkelt progival, hogy a hirdetésnek megfelelő-e az, amit kapott. Ha nem, akkor vagy használhatja a kapott kulcsát, hónapokig, akár évekig, vagy lehet reklamálni, újat kérni, esetleg pénzt visszakérni. (Én is kértem már vissza pénzt egy eladótól, mert nem tudta azt szállítani, ami a hirdetésben szerepelt.) -
hiuuz
csendes tag
válasz
Pyttawrx #119012 üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
Leellenőrizve, az új kulcs is Volume/MAK!
Félreértés ne essék, a bejegyzésemmel nem "hisztizni" akartam! Inkább azzal van bajom, hogy itthoni neves számtekoldalak is reklámozzák/reklámozták a dolgot, és én is csak e miatt vettem meg. Azt gondolná az ember, hogy ők azért vannak annyira jártassak a témában, hogy ezzel tisztában vannak!
Inkább okulásul osztottam meg, hátha van aki jobb helyre rakja majd azt a pár ezer forintot.
-
King Unique
titán
válasz
hiuuz #119009 üzenetére
Nincs ebben semmi újdonság, már többen befürödtek az ilyen olcsó termékkulcsokkal, meg hogy mennyiségi licences MAK kulcsokat küldözgetnek, legutóbbi is volt itt ilyen eset: [link], [link]...
De legalább küldtek helyette másikat (OEM/Retail/MAK?), aztán az majd jó esetben működni fog és nem tiltják le utólag. Ha valaki nem akar ilyen kellemetlen meglepetést, akkor normális helyről, megfelelő forrásból (példák) vásárol Windows 10-et még ha úgy drágább is, ilyen egyszerű.
Meg ott nyilván nincs olyan, hogy az eredetileg rendelt/vásárolt OEM/Retail helyett mennyiségi licences MAK termékkulcsot küldenek, utólag letiltják a termékkulcsot, meg telepítek és aktiválok vele most, aztán 1 év múlva az újratelepítésnél már nem lehet aktiválni...
"ez az alaplap (ha jól tudom azt regisztrálják) már legális lesz mindíg"
Az a regisztráció a digitális licenc, ahol ha az adott a hardverazonosító alapján az adott Windows 10-kiadáshoz (pl. Home/Pro) párosítva, akkor az rendszerint tartós állapot. Illetve egy esetleges újratelepítésnél nem kell újból megadni a termékkulcsot, automatikusan beaktiválódik majd a Windows 10, amit a telepítő is világosan leír az aktiválásnál. A legális, jogtiszta-e viszont más dolog, illetve attól hogy technikailag működik az aktiválás, abból még nem feltétlen következik automatikusan az előbbi.
Ahol MAK kulcsokat küldözgetnek, illetve az olyan termékkulcsoknál meg pláne nem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged