-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozefgucci1
addikt
Sziasztok ! Van arra lehetőség , hogy kinyerjem a jelenlegi Win kulcsom számait valahogyan ? Nem találom az aktivációs kulcsot és most jó lenne újrarakni a win-t . Nem igen szeretnék emiatt másik kulcsot venni .
-
jozefgucci1
addikt
Sziasztok !
Van egy eredeti WIN 10 Pro kulcsom amit nem adtam eddig a Win fiókomhoz és most , hogy gyakorlatilag gépet cseréltem nem fogadja el a kulcsomat a rendszer . Mit tudok tenni ? Illetve olvastam , hogy utólag is hozzá lehet adni a fiókhoz a kulcsot ,de nem találom , hogyan ?
-
jozefgucci1
addikt
Sziasztok ! Raktam egy friss eredeti win10-et a gépemre és a letöltéseim iszonyat lassúak . A speedtest-en mérve minden okés ,de pl origin-steam letöltések 3Mb/sec-el jönnek , pedig 300Mb lenne a normális .
-
jozefgucci1
addikt
-
-
jozefgucci1
addikt
Sziasztok !
Egy kis segítséget szeretnék kérni , mert van pár alkalmazás az MS storban + Win frissítés amit nem tud letölteni a gépem .Ezt a hibát dobja : 0x80070424 .Valakinek van valami ötlete mi lehet a gond ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged