Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozefgucci1
addikt
Sziasztok !
Egy kis segítséget szeretnék kérni , mert van pár alkalmazás az MS storban + Win frissítés amit nem tud letölteni a gépem .Ezt a hibát dobja : 0x80070424 .Valakinek van valami ötlete mi lehet a gond ?
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
jozefgucci1
addikt
válasz bebeago #96767 üzenetére
Sajnos akármit csinálok nem megy . Nem is értem . Arra jutottam , hogy hiányzik a Windows Update szolgáltatás a Felügyeleti eszközöknél és sanszos , hogy ezért nem tölt le semmit . Semmi kókány nincs benne pedig , mert még két hónapja működött .
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
jozefgucci1
addikt
válasz bebeago #96771 üzenetére
Helló !
A WSUS annyiban segített , hogy most így a frissítések lejöttek ,de az automatikus frissítés és az Ms store letöltések sajnos nem . Szerintem újrarakom a wint , mert amennyi időt elcsesztem már a foltozással azóta kész is lennék ,de köszönöm a segítséget .
-
jozefgucci1
addikt
Sziasztok ! Raktam egy friss eredeti win10-et a gépemre és a letöltéseim iszonyat lassúak . A speedtest-en mérve minden okés ,de pl origin-steam letöltések 3Mb/sec-el jönnek , pedig 300Mb lenne a normális .
-
jozefgucci1
addikt
-
jozefgucci1
addikt
Sziasztok !
Van egy eredeti WIN 10 Pro kulcsom amit nem adtam eddig a Win fiókomhoz és most , hogy gyakorlatilag gépet cseréltem nem fogadja el a kulcsomat a rendszer . Mit tudok tenni ? Illetve olvastam , hogy utólag is hozzá lehet adni a fiókhoz a kulcsot ,de nem találom , hogyan ?
-
jozefgucci1
addikt
Sziasztok ! Van arra lehetőség , hogy kinyerjem a jelenlegi Win kulcsom számait valahogyan ? Nem találom az aktivációs kulcsot és most jó lenne újrarakni a win-t . Nem igen szeretnék emiatt másik kulcsot venni .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest