- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tordaitibi #157410 üzenetére
Szia. Feladatkezelőben az automatikusan induló progik közöt nincs ott?
-
válasz
Sidorovich #156134 üzenetére
Amit írtak azzal tudsz talán itt is megy a sisoft sandra? Volt régen.
-
válasz
Fire/SOUL/CD #155460 üzenetére
Szia.
Ez volt igen. De nem hozott eredmény. Full mentés is volt azóta. Még este vmit kipróbálok. Után friss telepítés. -
Sziasztok!
Adott egy win10-es gép, kolléganő használja. Ez csak annyiban lényeg, hogy tudom a haszbálati módot, hülyeséget nem szokott csinálni.
szóval a hiba: [kép]
Eddig jut el, itt ha nyomok egy billt, vagy egérgombot, akkor ahogy eljutna a jelszó kérésig, azonnal visszaugrik ide.
csökkentett módba csak az egérkurzor van, de fekete a háttérVolt már chkdsk is, meg legális progikkal próbálkozás, mind lefut szépen, hibát nem talál.
Szerintetek helyrehozható vagy reinstall.
Köszi előre is.
-
válasz
titanium_100 #155250 üzenetére
Pl tudsz bootolni róla? Bios látja?
-
válasz
titanium_100 #155236 üzenetére
Szia.
Eszközkezelőben távolítsd el az usb-s dolgokat, majd indítsd újra. Másik gépbe megy? -
válasz
westlake #155008 üzenetére
Furcsa vagy sem számodra, tegnap direkt mégegyszer készítettem másik pendrivera egy UUP-al kreált ISO, majd Rufus 3.18-al kiírt telepítőt. Telepítettem a PRO-t és ott volt a nincs netem opció, mindenféle "mókololás" nélkül, felment a rendszer. Nem tudom, hogy nálad mi lehet, max hogy HOME verziót telepítesz.
-
-
válasz
viperabácsi #154708 üzenetére
Szia.
Kereső használata[link]
Volt pár hsz ezzel kapcsolatban. -
válasz
Szabi® #154616 üzenetére
Szia. HDD vagy SSD van benne? Lehet BIOS elem/Akksi merült le, vagy BIOS update/reset történt. Vagy rosszabbik eset, hogy a háttérttár tönkre ment.
Nem vegbemenő fFrissítés miatt is lehet ez. Aki telepítette nézzen rá, vagy aki ért hozzá, ott szinte azonnal ki is derülhet a hiba oka. -
válasz
w.miki #152923 üzenetére
ŐŐŐ de minek????
54 driver van fent win10-hez....
[kép]
Ha meg átváltasz win7-re, akkor 87db driver van fent, ami simán felmegy a win10 esetén is.
Miki inkább add oda valakinek, aki ért is hozzá, ez kb 10-30 perces művelet maximum a gyártói oldal igénybevétele alapján.
Bocsi ne sértődj meg, de túl vagy már pár gépen, és egy alap dolognál meg itt jársz? -
válasz
sicc_innen #152854 üzenetére
A fő rendszer msconfig? Ott kell ezt bekapcsolni, ha jól tudom. Azt passzolom hogy “külső” rendszernél is működik-e
-
válasz
Heimdallr75 #152805 üzenetére
Tegyél már rá egy külső LCD-t is, vagy nyomj tabot és vakon menj rá a nincs netemre, mert itt képernyő felbontás gond van, azért nem látod azt az opciót. (Én a videóból ezt szűröm ki, lehet nem jól). Esetleg próblád meg így.
-
válasz
Heimdallr75 #152791 üzenetére
Win10-nél van olyan, hogy nincs internetelérés. Húzd le a hdd-t is, meg a netet is. Csak a telepítő legyen, meg az új ssd. Szerintem töltsd le újra az iso-t és írd ki rufussal. És mehet a tiszta telepítés.
-
-
válasz
tordaitibi #152775 üzenetére
BIOS-ból sem ismerős? Mikor a BOOT eszközök elé tesz ! jelet az a NEM BOOT eszközként megjelölés.
-
válasz
tordaitibi #152503 üzenetére
Még nem volt olyan lap a kezemben, ahol 5 driver hiányzik. Nyilván nem kételkedem abban amit írsz, csak fura.
-
válasz
Ace Ventura #152270 üzenetére
Szia. Ezt a gépet el kell felejteni, mert ha jól gondolom, ez még nem is SATA-III csatis, hanem csak SATA-II maximum, így hiába az SSD, szinte semmt nem fog érni, és akkor itt jön be a kis gyenge CPU is. Használt üzleti gépet már lehet kapni elég jó áron, és mérföldekkel jobb lesz.
Ja és nem is ide tartozik a kérdésed.
-
válasz
Digidroid #152005 üzenetére
Hűű nagyon félreértelmezed a dolgokat.... Ki beszélt itt arról hogy a HA létezése értelmetlen. Még mindig arról van szó, hogy ezek csak kulcsok és nincs min csodálkozni.
Hiszen még 1x mondom ez csak kulcs, és nem licensz. ez ennyi.
Plusz, te 20%-os különbségről beszélsz, amit hivatalos helyen vettek meg normál áron, és azt adja olcsóbban, amivel megkapod az eredeti számlát is...
Itt meg kb 35-45 helyett kapod 9500-ért, szerinted ez reális?
Ha igen akkor vedd meg, sőt vannak olcsóbbak is, lehet velük küzdeni.
Mint ahogy a példád is mutatja, jó sokra mentél vele, hohy olcsóbban vetted meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest