- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ilyet se láttunk még, 1000-rel promótálja az AMD az X3D-s CPU-it
- Hobby elektronika
- Home server / házi szerver építése
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
Akkor jól sejtettem, 2015 novembere óta van fent a Winfos. Azért kérdeztem, mert mostanában elkezdett olyat csinálni a gépem, hogy duplákat kattint az egér, de a billentyűzet is néha érdekesen működik. Korábban kérdeztem hogy mitől lehet ez, de az egér beállítása nem változtat semmin. Több beviteli eszközt is próbáltam de ugyan az. Vírusom sincs mindig használtam vírusirtót, de telepítettem Mallware progit is. Minden rendben van de mégis ezt csinálja. Lehet hogy újratelepítem a Winfost.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Jövedelem
- Borderlands 4
- Google Pixel topik
- Elden Ring
- Battlefield 6
- Ilyet se láttunk még, 1000-rel promótálja az AMD az X3D-s CPU-it
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest