Hirdetés
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- E-book olvasók
- Home server / házi szerver építése
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Projektor topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED monitor topic
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacc
aktív tag
Üdv.
Notira akarok Windows 10-et telepíteni. Van már rajta egy Windows 7 Recovery particíó amit jó lenne megtartani.
Rájötttem, hogy az UEFI-s BIOS-hoz a Rufus-sal érdemes készíteni a Pendrive installert.Sajnos mikor szeretném telepíteni, a következő hiba üzenetet kapom:
"Windows cannot be installed to the disk. The selected disk has an MBR partition table. On EFI systems, Windows can only be installed to GPT disks."Rákerestem neten, de eddig olyan leírást találtam, hogy az egész partíciót töröljem és úgy telepítsem fel. Na most én nem szeretném a Windows 7 Recovery partíciót elveszíteni, ez az egy nagy bajom van ezzel a megoldással.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Kibertámadás: rávették az IT-s ügyfélszolgálatot, hogy resetelje a jelszavakat
- Milyen autót vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-book olvasók
- Last Epoch
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest