- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SirRasor
addikt
válasz
height #156502 üzenetére
3,5mm-en pontosan milyen eszközt hajtasz meg? Lehet ahhoz kevés az alaplapi hangkártya (kevés hangerő), vagy mondjuk brutál videókártyád van, amivel interferál?
Ha hangfalak, akkor esetleg földhurok okozhatja a zavart? Pontosan milyen zavarról van szó? Zúgás? Búgás?
Ugye nem az előlapi 3,5mm-be dugod, hanem hátra? De ha hátra dugod, akkor próbáld ki elől, hogy van-e változásSzóval próbálgatással el lehet kezdeni háromszögelni a problémát.
Csak egy érdekes példa: PC -> (USB) Külső hangkari Fiio K7 -> 3,5mm jackkel van összekötve stúdió hangfalakkal. Beleraktam a gépbe egy RX 7800 XT-t és elkezdett zúgni a hang, de ha átkapcsoltam fejhallgatóra, akkor nem.
Átdugtam a gépben egy 2 cm-rel arrébb lévő USB-be (szintén 3.1) és a zúgás megszűntDe akkor mi okozhatta? Talán árnyékolás...
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- 126 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged