- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bluetooth hangszórók
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Videós, mozgóképes topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
Extra infó: Az említett ikonok firefox ikonok. Fel lehet telepíteni több firefoxot egymás mellé, mindegyik külön exe... külön telepítés, külön frissül.... Van fent 4 nálam, és hogy tudjam melyik fut, le vannak cserélve az ikonok (értsd parancsikon jobbklikk, ikoncsere [tálcán 2-vel mélyebben])
Az első amivel jöttem az maradt automatikus frissülésen. Frissült. Ikonja tört (Célját nem találta) Eltűnt. Újra tűzve (Futó exe jobb klikk) létrejött egy új ikon és az az alapértelmezett firefox ikon.
Közben másodikat is használtam. Az csak jelezte, hogy elérhető a frissítés, letöltettem, frissült. Ikonja nem tört... Ugyanígy harmadik.
Negyedik: ezt is használtam, ez is szólt, ez is töltötte a frissítést, ennek az ikonja is tört (Ugyanúgy nem találta a célt). Újratűzve viszont az eredetileg beállított csere ikonja jelent meg újratűzés után, nem az alapértelmezett firefoxos. Visszanézve a taskbar mappában 2 darab ikon van a 4. féléből [két egyforma], az elsőből meg a cserélt és az alapértelmezett is látszik.Szóval 4 ugyanolyan programtelepítésből, majd 4 ikoncseréből, majd 2 féle frissítésbő lett lett 3 féle eredmény.
Korábbi win10-en, és win7-en is használtam ezt az ikoncserés megoldást... a mostani frissítés előttikg sosem volt létező útvonalon elérhető exe rá hivatkozó ikonjával baj....
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Wuthering Waves
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OpenWRT topic
- Renault, Dacia topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest