-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskokó
veterán
válasz
Kékes525 #120454 üzenetére
+ csicso
Köszi, hát nem mindent, de egy jó párat lefuttattam, egyedül a superantispy meg a spy hunter találta meg egyáltalán a dolgokat.
az MBAM, Mcaffe, Adaware, Adwcleaner meg még nem is tudom mi próbáltam vagy 6-7 féle programot, ezek semmit nem találtak.A spyhunter találta eddig a legtöbbet, de géprestart után visszajön a genya... de csak ennnyit csinál semmi mást, az inditó ikont módosítja hogy megnyíljon pár oldal.
Ezek szerint még mindig nem találja meg az összeset egyik program se?
Hitman-t még nem próbáltam, régen is ez vált be basszus csak most nem jutott eszembe.
Megnézem köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Robotporszívók
- Computex 2025: új VGA-k és CPU-k az AMD előadásán
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mini-ITX
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Politika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G / 8/ 256 GB / Gyári független / 12 Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest