- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Androidos fejegységek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen notebookot vegyek?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
Szerettem volna hangosítani a mikrofonomon, ezért leszedtem az Equalizer Apo nevű programot. Nem tetszett az eredmény, ezért eltávolítottam arról a mikrofonról amit használok. De azóta halkabb, mint korábban volt. Ezzel mit lehet kezdeni?
Egyébként más tipp hogy hangosabb legyen a mikrofonom? Kombinált jack csatlakozóval megy a gépbe, de hiába van a jelszint 100-on, az erősítés meg 30 dB-en, halk vagyok
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r #119756 üzenetére
Erre valakinek ötlete?
Annyiban módosult a szituáció, hogy a WinDefender ikonján működik,viszont a művelet központ nem nyílik meg, még gomb kombinációra sem,a gépház/wifi beállításoknál az ismert wifi hálózatokra sem nyílik meg. -
aok1
tag
A legújabb májusi frissítésnél hol találom, hogy ne kérjen jelszót a windows 10? Mert az előző buildban netplwiz, és kivettem a pipát, hogy ne kérjen jelszót. De itt nincs ilyen lehetőség vagy csak áttették máshová? Azért lenne ez fontos, mert az uefi biost is úgy állítottam be, hogy áramkimaradás esetén ha visszajön az áram akkor automatikusan kapcsoljon be a gép vissza. Mert 1-2 program miatt 24/7-be megy a gép. Ezt a beállítást hol találom?
-
King Unique
titán
válasz
UnSkilleD #119793 üzenetére
Attól is függ, hogy milyen igénylés, mert pl. intézményi szinten az S2 valóban Enterprise, de pedagógusoknak "otthonra" az S1 Pro kiadást biztosít. A diákoknak meg volt a korábbi MSDNAA/DreamSpark/Imagine hozzáférés keretében Education / Pro Education kiadás, ami újabban elvileg már Azure Dev Tools for Teaching néven fut.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
King Unique #119791 üzenetére
Én mindig frissítettem, soha sem hiztisztem a korábbi verziók miatt.
ez végigment. Iso-ból próbáltam, akkor most megpróbálom MCT-vel.
BT-re gondolnék, mert van, de ott csak max a driver lehet a probléma..
VGA, chipset update to date, hangkártya driver nincs, mert tiltva van.. BT-hez, wifihez (integrált) nincs frissebb..
-
King Unique
titán
válasz
hackeeeee #119789 üzenetére
Megnézed, hogy érint-e valamelyik ismert hiba. + Ott van a képen felül szemléltetett frissítési segéd, ami ellenőrzi a főbb követelményeket, amik ha nem elégségesek, akkor eleve hibát dob (írja az okát) és nem fut le az upgrade.
Amúgy meg ott van segítség kérése a Windows 10-zel kapcsolatos frissítési és telepítési hibákhoz leírás."0xC1900101 jelű hibák
A 0xC1900101-gyel kezdődő hiba általában illesztőprogram-hibát jelent. Ha ilyen hibakódot lát, először próbálja meg a következő lépéseken keresztül megoldani a problémát. Ha ezek a lépések nem vezetnek eredményre, A Windows 10 frissítési hibák megoldása című témakörben részletes műszaki információkat olvashat."
Vagyis lehet még sincsenek annyira rendben azok a driverek...
Egyébként meg hova ez nagy a sietség? Írja a Windows Update, hogy majd ha készen áll az eszköz, akkor frissíti, addig meg ráér. + Nemrég le volt írva, hogy nem feltétlen kell azonnal 2004-re váltani, a 1909-es verzió is támogatott még 2021 májusig a Home és Pro kiadásoknál.
Egyszer az a baj, hogy minek frissít, miért vált az újabb verzióra, máskor meg az, hogy miért nem.
-
-
modflow
veterán
válasz
King Unique #119778 üzenetére
Köszi és ez érvényes a többi programra is?
Mármint hogy nem frissítenek?Mert pl. a Firefox, vagy az Adobe is előszeretettel frissít kedve szerint, de biztos van még számos ugyan ilyen program.
-
Cs1csó
titán
válasz
King Unique #119780 üzenetére
Igazi "klasszikus" rejtély, hogy otthonra minek Enterprise verzió (szerintem az ember otthonában lévő 1-2 PC-re még a PRO is túlzás.)
-
King Unique
titán
válasz
Nicotin #119774 üzenetére
Ha Enterprise kiadás, akkor az adott intézmény / cég rendszergazdájához kellene fordulni, majd ő intézni, meg hogy mehet-e egyáltalán 2004-re az upgrade.
Amúgy meg nem feltétlen az "azt beszélik" alapján kellene eldönteni, hanem személyes kipróbálással, aztán kiderül. Már ha valaki mindenáron upgrade-elni akar, mert amúgy a Windows Update aktívan támogatott verzióknál általában csak választható frissítésként fogja felajánlani, meg az Education és Enterprise kiadásoknak amúgy is hosszabb a támogatása ideje. -
King Unique
titán
válasz
tpeter77 #119773 üzenetére
Szerinted?
Amúgy meg attól is függ éppen milyen termékkulcsot küldenek. Ha Retail, az még oké, de ha a szokásos MAK, akkor nem éppen, az utóbbinál előfordulhat, hogy utólag letiltják...De akkor max. veszel másikat. Vagy normális helyről (példák), még ha drágább is, de ott cserébe nyilván nem fordulhat elő ilyen, meg az OEM/Retail helyett sem MAK kulcsokat küldözgetnek.
-
modflow
veterán
Azt be lehet állítani valahogy, hogy ha mobilnetre csatlakozik a gép, akkor pl. ugyan ne kezdje már el letölteni a windows májusi frissítését potom pár GB-ot, meg ne ekkor jöjjön már rá a netezgetés, frissítgetés.
Azaz ne netezzen semmit, csak annyi net fogyjon, amennyit én közvetlenül netezek. Tehát csak annyi fogyjon, amennyit én akarok.
-
tpeter77
addikt
sziasztok,
Szerintetek ez megbízható hely? Mert ha ennyiért lehet venni örökös Windows 10 licenszet, akkor veszek kettőt. Olyan kulcsot semmiképp nem szeretnék venni, ami fél-1-2 év múlva lejár.
Köszi. -
krealon
veterán
válasz
vlevi #119766 üzenetére
"Mert mi a legáltalánosabb Windows javítás? Indítsd újra a gépet.
Erre beletették azt a marhaságot, hogy ha ki is kapcsolod, akkor se kapcsoljon ki, gyűljön csak a sok szemét a memóriában, hogy aztán a következő kikapcsolásásnák is megmaradjon.
Cserébe mit nyerünk vele? Állítólag gyorsabb az indulás, de ez csak HDD-s gépeken mérhető, ellenben sokkal lassabb a leállítás, mert a memóriatartalmat ki kell írnia (mint egy hibernálásnál), a merevlemezre."Szemely szerint en sem kedvelem a gyorsinditast, de azt tapasztalom, hogy produkcios kornyezetben (ahol tipikusan egynel tobb biztonsagi szoftvert hasznalnak a gepen), jelentosen rovidebb a boot ido, mint gyorsinditas nelkul. (Shift + shutdown-nal szoktam a tartalek gepeket eltenni, es ezeknek az indulasa altalaban 1 perccel hosszabb. Lenovo T480, 8 GB RAM, SSD.)
-
Nicotin
kezdő
Sziasztok, mi a véleményetek az új 2004 buildről megéri frissíteni vagy még érdemes várni vele?
-
vlevi
nagyúr
válasz
krealon #119764 üzenetére
"Akkor te is elkovetted a Windows ellenes fo bunt."
Ez mondjuk a Microsoft fő bűne a userek ellen.
Mert mi a legáltalánosabb Windows javítás? Indítsd újra a gépet.
Erre beletették azt a marhaságot, hogy ha ki is kapcsolod, akkor se kapcsoljon ki, gyűljön csak a sok szemét a memóriában, hogy aztán a következő kikapcsolásásnák is megmaradjon.
Cserébe mit nyerünk vele? Állítólag gyorsabb az indulás, de ez csak HDD-s gépeken mérhető, ellenben sokkal lassabb a leállítás, mert a memóriatartalmat ki kell írnia (mint egy hibernálásnál), a merevlemezre. -
krealon
veterán
válasz
FoLey-v #119758 üzenetére
"Mindegy megjavult sokadik újraindítás után."
Akkor te is elkovetted a Windows ellenes fo bunt.
Hardver maceralas elott nem tiltottad a gyorsinditast (vagy vele egyenerteku hatasu muveletet). -
-
st3v3np3t3r
nagyúr
Üdv... Van egy kis gondom a win10 2004-es builddal... a bal gomb művelet nem működik a jobb oldali rendszer ikonokon, egyiken sem. Se az akku ikonon, se a hálózaton,se a naptáron.
Van rá gyógyír azon kívül, hogy újratelepítsek?
-
mpo
veterán
válasz
Cs1csó #119748 üzenetére
Nem az én dolgom fordítani.
Whinchester, itt egy h-val többet írtál.
Ezeket nem látom magyarra fordítva, beszédben sem, a topikokban sem:
HDMI, USB, RCA, Jack, HDR, fps, framrate, MB/s, FTTB, FTTH, user error, pendrive = (USB-flash-tároló, USB-kulcs, tollmeghajtó)A Denon kézikönyvének fordításában láttam a rúter formát, de ha így keresed az árukeresőben, akkor nem találsz. A pendrive is így található meg.
Régen a keyboard volt billentyűzet, klaviatúra, tasztatúra.
A magyaros kiejtés a felhasználók miatt alakult ki, mert az látta a képernyőn, hogy HDD, ezt is mondta a telefonba, ha angol kiejtéssel válaszoltunk volna, nem látja, amit hall. -
törölt tag
Sziasztok!Ma, amikor kiléptem az indamail fiókomból, akkor a MalwareBytes Antimalware azt írta ki, hogy blokkolta a hu.rp1.magex.hu oldalt.
Valóban kártevőt tartalmazhatott az oldal? Ameddig nem volt feltelepítve a Malwarebytes kaphattam valamilyen kártevőt?
Milyen programokkal célszerű átvizsgálni a gépem? -
törölt tag
válasz
Cs1csó #119748 üzenetére
IT-ben nehéz ügy a magyar fordítás. Szép magyar nyelvünket nem erre tervezték. Vagy ronda, vagy nem fér ki és rövidíteni kell ami szintén ronda. Személy szerint ezért inkább angolul használom. Mobilon is mik vannak kicsit elmélyül az ember a beállításokban:
banners = hét karakterből lesz magyarul hosszú szalaghirdetések
kényszer rövidítések: alk. frissítése, hál. és v. nélküli kapcs.
ami márkanév (facetime, mail, app store) az magyaron is angolul van, akkor felesleges a vegyes kinézetWindows-nál is amikor magyar elé kerülök, néha csak lesek mi van
Még az is érdekes, magyarként magyarul mondjuk a rövidítéseket: esesdé, hádédé, cépéu, úesbé és tök izé amikor külföldi ismerősnek reflexből így mondtam "your hádédé is slow""általánosságban nagyon is komoly, hiszen azonnal észrevehető"
Egyetértek. Mindig ciki ha új buildben olyan bug van, ami eddig jó volt és könnyen látszik. Nem az észrevétellel van gond, min. féléve tákolják ezt a 2004-et, biztos látták és jelezték már. Viszont úgy vannak vele jó lesz a parasztnak így is, ki kell adni most, majd később javítják. Azért nagy baj nem lesz, ha egy ideig nem fut le a TRIM, vagyis kérdés amúgy lefut és csak a visszajelzés bugos?
-
Cs1csó
titán
-
törölt tag
válasz
Cs1csó #119741 üzenetére
2004 reddit megathreadben is írják. Friss build hátránya, több ilyen apróság van.
-
Pityu.
nagyúr
A fantáziám játszik velem
egyébként nem jutott volna eszembe a win 8.1 de ha már ide írták gondoltam rá kérdezek adott a téma.De majd legközelebb guglizok
A retrót már ne nekem írd amennyiben a régebbi windows említésére gondolszNálam 1909-en rendesen kiírja mikor volt futtatva,igaz szoktam manuálisan is futtatni de ugye ssd-n nem de ott is kiírja mikor volt utoljára futtatva
-
Cs1csó
titán
Üdv, 2004-es build.
Ha lefuttatom manuálisan az optimalizációt majd csinálok egy gép újraindítást akkor megint ez fogad:Valami ötlet, vagy esetleg valami link, hogy hivatalos fórumon is előjött már ez a hiba?
(eddig ezzel nem is foglalkoztam - nem nyitogattam korábban ezt a beállítást - de egy fórumtárs rámírt, hogy nála a 1909-es build ezt csinálja és nézzem meg nálam mi a helyzet akkor a 1909-es build-en voltam még és ott rendben lefut pár naponta és azt ki is írta, hogy mikor volt a legutóbbi lefutása, de most a 2004-esen már nekem sem fut le magától, és ha lefut sem jegyzi meg, hogy lefutott)
-
válasz
Fire/SOUL/CD #119732 üzenetére
Nem csak a wu van, egy rakás egyéb sz.r, lásd spotlight és hasonlók. Minimum 6-8 helyen szoktam matatni a group policyben minden nagyfrissítés után, hogy a hótt felesleges netforgalmi sallangokat megnyessem.
Nekem a WU egyébként "notify bud don't download" státuszon van, és kézzel telepítem a frissítéseket mihelyst az logisztikailag alkalmas, azaz épp senki se használja a családból a csiganetünket. Mert ugyebár egy mezei frissítés GB-os nagyságrendű manapság ha office is van a gépen (utóbbiról mondjuk én leszoktam, csak asszonyt nem sikerült még libreoffice-ra átnevelni).
-
andor80
senior tag
válasz
W. A. Lacky #119718 üzenetére
Ott valami súlyos hardware gond lehet vagy valamelyik szoftvered.Vidd szervizbe a géped.
-
Pityu.
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #119734 üzenetére
Egyébként tényleg nagyon elfeledték a windows 8.1-et nem volt rossz kis cucc pedig.A win 8.1 kap még támogatást?Azért kérdem mert jó ideje nem használtam nem olvastam felőle.
-
-
Pityu.
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #119732 üzenetére
Hát nekem minden estere nem elfogatott,hogy zabálgatja kénye kedvére a helyet.
-
válasz
Pityu. #119731 üzenetére
Akkor ne foglalkozz vele...
Épp most húzott le nálam ~1,6GB-t, de hogy mi a faxért, azt nem tudom, és nem a 2004-est telepíti vagy hasonló, csak úgy szórakozásképpen...
(Itthon vagyok, itt csak mobilnet csomagom van, nem mindegy az a 1,6GB csak a semmire)Előbb-utóbb megunom, oszt' írok egy olyan kódot, hogy a WU is csak arcfelismeréssel mehet ki a netre bammeg...
-
Pityu.
nagyúr
Azért mert eredetileg 72gb volt amúgy ás nem telepítettem semmit,hogy 68,5 legyen.Egyébként azóta meg 67,6 szóval nem értem fogy vissza jön,fogy vissza jön....
Már próbáltam nem vettem észre változást.Egyébként nincs gondom úgy frissítések óta szóval az annyira nem érdekel.
-
válasz
Pityu. #119724 üzenetére
Ha ez sem tud helyet felszabadítani, akkor semmi, viszont ez a módszer eltakarít minden Windows Update-t, azaz a parancs futtatását követően a feltelepített frissítéseket nem lehet eltávolítani. (Tehát nem "lebombázza a korábban felkerült frissítéseket, meghagyja azokat, csak a frissítési előzményekből tűnnek el ill. ebből adódóan nem lesz opció a korábbi frissítések eltávolítására, szóval csak saját felelősségre)
Rendszergazdi parancssorba másold be ezt és enter
Dism.exe /online /Cleanup-Image /StartComponentCleanup /ResetBase
UI: Eltart(hat) egy ideig, attól függ milyen teljesítményű a masina...
-
Kelvin
őstag
válasz
W. A. Lacky #119726 üzenetére
Sok ember itt nyavajog miután erőlteti a frissítéseket, mikor még fel sem ajánlja a rendszer. Akkor kell frissíteni mikor feldobja a wu...nem egy bonyolult dolog. (ez lehet rád nem vonatkozik)
Sok sikert a más operációs rendszerhez! Biztosan problémamentes lesz
Az okos telefonod sohasem hülyült be, az okos tévéd, a kocsid, a médialejátszód és még sorolhatnám. Persze a szemét mocsok Microsoft amiért fizetek...Elvileg itt a linux éve már majdnem 40 éve (ja nem) tessék akkor azt használni. -
jeni
félisten
válasz
Mely hardver vagy ehhez kapcsolódó program az ami frissítés után nem megfelelően működik?
Azt le lehet cserélni vagy helyettesíteni? -
Geth
veterán
válasz
Én nem fizettem érte semmit, mégis működik. Ki érti ezt a furfangot
Inkább úgy fogalmaznék, hogy nem mindenkinek opció a megbízhatóság. -
W. A. Lacky
tag
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat W10 upgrade ügyben. A gpedit-ben letiltottam mindent, ill. ahol a tiltás - Microphosch furfang - engedélyezést jelent, ott engedélyeztem. Remélem ez megoldja, ha nem, kénytelen leszek más op rendszer után nézni. Egyébként PRO-t használok. (Elég sok pénzt fizettem érte, hogy elvárhassam a problémamentes működést.) Persze tudom, hogy mainapság már semmi sem a tisztességről szól. Nekem csak annyi lett volna az elvárásom, hogy a hülye update-k után is ugyanúgy működjön a gépem, mint azelőtt. (Csak zárójelben: kizárólag jogtiszta, azaz fizetős programok vannak a gépemen.) Sajnos a Microphoschnál a megbízhatóság nem opció. Kár... -
King Unique
titán
válasz
Pityu. #119724 üzenetére
Itt egyrészt a 7,2 GB-os WinSxS azért nem olyan sok, az még elmegy. Másrészt összevissza nyilván nem kellene beletörölni, pláne nem magát az egész mappát törölni. Harmadrészt nemrég azt írtad van 68,5 GB szabad lemezterület a C-n, ami akkor megfelelt, vagyis nem világos miért akarsz még többet felszabadítani.
-
Pityu.
nagyúr
válasz
King Unique #119702 üzenetére
-
válasz
King Unique #119721 üzenetére
"A win98 biztonságos, ui már vírust sem írnak rá 10 éve."
szerk: az esetleg még kerengő kártevők meg azelőtt kifagyasztják, mielőtt komoly kárt tudnának okozni.
-
Cs1csó
titán
válasz
King Unique #119721 üzenetére
ennyi erővel lehetne használhatni EOL XP-t, vagy W7-et is
Ne adj ötleteket!
-
King Unique
titán
válasz
Lásd egy másik válaszban leírtakat.
Egyébként meg nyilván nem javasolt véglegesen és teljesen letiltani a Windows Update-et és ezzel mindennemű frissítést.
Meg ennyi erővel lehetne használni EOL XP-t, vagy W7-et is...
-
válasz
Módosítod az idevágó registry vagy goup policy beállítást.
Én eddig csak egyes nagyfrissítések után találkoztam problémával.
#119719: ilyen 3rd party cuccokat sose eresztenék a rendszerre
-
Cs1csó
titán
válasz
Milyen kiadást használsz HOME vagy PRO? PRO-ban lehet egy évig halogatni a frissítést, de a biztonságiak talán akkor is jönnek.
Esetleg próbáld ki ezt a kis programot: O&O ShutUp10
Ebben lehetőség van az update letiltására. -
W. A. Lacky
tag
Sziasztok!
Hogy lehet kikapcsolni végképp az update-t a W10-ben?
Azért szeretném kikapcsolni, mert minden egyes frissítéskor tönkre megy vmi, és vissza kell állítani. Már nagyon unom... -
válasz
Lauda #119713 üzenetére
Ennél világosabban nemigen tudok fogalmazni...
Retail: Niki Lauda besétál egy sztech boltba, kér egy win-t az új lego-PC-jéhez: ez 1db licensz, fix árral.Volume: Niki Lauda cége felhívja a M$-ot, hogy telepítenek 1600 új munkaállomást, kéne rájuk oprendszer. Kap 1600 gépre működő licenszet (1db kóddal), mondjuk 160 egyedi licensz áráért.
#119714: európában az is rendben van, ha kereskedőként veszel egy 1000es csomagot és egyesével eladod magánembereknek.
-
-
válasz
Black_Raven #119710 üzenetére
még ezt nem tapasztaltam, de majd figyelem. Köszi
-
válasz
hubertus33 #119706 üzenetére
Jó WU-val is, vagy MCT-vel is, nem kell a clean install. Frissítés után maradó file-okat töröld, a hely miatt, de csak ennyibe más a végeredmény. Csináltam így is meg úgyis, mndkettő jó eddig nálam
-
hubertus33
tag
Sziasztok!
Az új 2004-es májusi frissítést inkább tisztán érdemesebb telepíteni vagy sima frissítéssel is jó lesz?
-
válasz
RoyBatty #119698 üzenetére
Teljesen felesleges méltatlankodnod. Amúgy is elkéstél vele vagy 30 évet...
Akkoriban talán ha a szilícium völgyben dolgoztál volna akkor változtathattál volna ezen. De ma ha nem tetszik ne használd, már 8 éve 'feltalálták' az uefi-t ami kissé másként (jobban) működik.
De a panaszolt legacy boot is ha nem így menne, még ennél is több ember panaszkodna hogy nem tud telepíteni. -
DS39
nagyúr
Végül meglett, az Everything nevű app segített a keresésben.
Ide menti: C:\Users\{profilnév}\AppData\Local\Packages\
-
norbert1998
nagyúr
Sziasztok!
Nem tudom, hogy jó helyre írok-e a kérdésemmel, de kezd nagyon idegesítő lenni.Van egy Dell Latitude E5490-es laptopom, gyári Win 10-el, legfrissebb, minden ilyesmi. És már hónapok óta játssza, hogy lecsukom, és mikor legközelebb kinyitom, lehet, hogy nincs hang. Hangkártya letiltás, driver újratelepítés után visszajön, de azért ez nem éppen mindig opció, hogy ezzel játsszak, illetve az ezzel járó folyamatos ujraindítások sem.
Szeretnék segítséget kérni, hogy mivel lehet ezt a problémát megszüntetni?
Többen is kaptunk ilyen lapost a cégtől, másnak nincs vele gondja...Ja és hibát sem ír, nem is tud róla, hogy bármi gond lenne. Egyszerűen csak nincs hang, miközben a lapos azt hiszi, minden oké.
-
King Unique
titán
válasz
Pityu. #119693 üzenetére
Igen, ilyenkor adott a DISM, + a lemezkarbantartó / tárterületsegéd használata, lásd az alábbi leírást, + a Microsoft weboldalán lévőt.
-
King Unique
titán
válasz
RoyBatty #119698 üzenetére
A célmeghajtó kijelölésénél, illetve az új + alkalmaz opció használatánál eleve rákérdez a telepítő, hogy létrehozhat-e a rendszer számára fenntartott partíciókat és ott kapásból mutatja is, hogy mi és hova került.
Egyébként meg nagyon egyszerű, aki nem tud megfelelően telepíteni, még netes leírások/videók alapján sem, az inkább ne telepítsen, kérjen/fizessen meg olyat, aki tud. Vagy ha megfelelő hozzáértés híján nekiáll, akkor ne lepődjön meg, ha nem feltétlen úgy fog összejönni, ahogyan normál esetben kellene.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Reklámblokkolók topikja
- Autós topik
- Milyen autót vegyek?
- Linux kezdőknek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest