Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roxkex
senior tag
válasz
asturel
üzenetére
Csatlakozok asturel kolléga #14141-es hszéhez és természetesen Pala kolléga #58001-es hszéhez miszerint a startmenüből a keresés nekem se működik.
Olyan szinten nem működik, hogy meg akartam nyitni egy parancssort (rendszergazdaként) és nem találta, de még egy total commandert se.
Érdekesség, hogy nekem ezek az alkalmazások (is) kint voltam kis csempékbe de eltűntek, ugyan akkor viszont tudom, hogy fel van telepítve mivel az asztalon a TC (pl) kint van és tökéletesen tudom használni
Esetleg valakinek van már működőképes megoldása arra, hogy hogyan kellene megoldani a keresést ?
-
-
válasz
asturel
üzenetére
Ezek azok a telefonok akik megpróbáltak csatlakozni a wifihez, de nem tudták az ssid-hez tartozó jelszót, így nem kaptak ip-t a kapcsolat lezárult, de előtte már a telefon bemutatkozott' (elküldte adatait mac stb)
Tipikusan ez azoknál jön elő akik nem használnak titkosított wifit (wpa2), hanem csak mac szürést használnak és a minden free wifire csatlakozó telefonok emiatt mindig automatikusan 'ostromolják' őket..
-
csabi63
senior tag
-
AMD_ok
őstag
válasz
asturel
üzenetére
Nekem meg most dobalja a keves memoria hibauzit sorozatban. Nem banom en, hogy annyira hasznalja, csak 8 gigat tudjon mar beosztani, es ne uzengessen nekem, hogy zarjak be ezt-azt....Mikor a 7 3 giganal tobbet sose evett alapjaraton....jatekoknal ugrott fel 5-7 giga koze, de a 8-at meg se kozelitette sose. Meg kiderul vegul, hogy az ajanlott mem legalabb 16 giga a win10-hez
Erdekes .... -
zkas90
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3726
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ProArt B760-Creator D4 Alaplap! LGA 1700
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Erdekes ....