- Elképesztő mértékben tömörítenék be a nagy nyelvi modelleket
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
-
PROHARDVER!
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Zotya84
őstag
Telepítéskor hagyd rajta mindkét meghajtót, az SSD legyen előbbre állítva boot-sorrendben, majd a telepítőben diskparttal inaktiválod a vinyón levő aktív partíciót, az SSD-t úrjapartícionálod úgy, hogy azon legyen az aktív partíció, és akkor nem lesz gond. (Lehet, hogy kelleni fog neki egy újraindítás a partícionálás és a tényleges telepítés között, de az nem gond.)
-
sziasztok!
mondjatok nekem erre valamit.
van egy gép, benne egy 120-as SSD, hibátlanul működik, rajta Win8.1
ma került a gépbe egy plusz vinyó, amire egy Win7 van telepítve.
ha bekötöttem a HDD-t, akkor nem indult el a Win8.1, hiába volt beállítva, hogy az SSD-ről bootoljon, még le is tiltottam a HDD-t a boot szekvenciában, mégis megállt azzal, hogy "A disk error occured, press Ctrl-Alt-Delete"
ha lehúztam a HDD-t, akkor elindult.mivel a HDD tartalma volt a fontosabb, ezért úgy döntöttem, hogy az SSD Windows-át törlöm és telepítem újra, akkor majd jó lesz.
nem lett.most ott tartunk, hogy már rögtön a reinstall utáni első indítás helyett is a fenti lemezolvasási hibát kapom, akkor is, ha csak az SSD van bekötve.
miért?
-
törölt tag
Urak. Win8.1 Pro x64 (hivatalos) és gyári DVD-s játék nem szeretik egymást. Indítás után SecuROM hibát kapok. Nincs telepítve DaemonTools sem. Win7 alatt DT-vel SecuROM emuláció mellett még kamu képfájl is jó volt a futtatáshoz. Win8.1-nél a gyárival sem megy. Ebben kéne kis segítség.
-
zoltan6
addikt
válasz
BalanceR #65582 üzenetére
nekem konkrétan a legutóbbi 17 nem kötelező frissítések felrakása után eltünt még a bluetooth beállítás lehetősége is a win 8.1 pro-ról a gépházból,igaz nem tablet,hanem egy zotac mini pc,próbáltam mindent. driver ujrarakást stb.de csak a rendszervisszaállítás oldotta meg a frissítés előtti állapotra.
-
.:Koska:.
csendes tag
Sziasztok!
Vettünk egy laptopot (Dell E5440). Telepítve van rajta: "Media Centert tartalmazó Windows 8.1 Pro".
RW-Everything segítségével a laptophoz tartozó kulcsot megkerestem. Amikor megpróbáltam aktiválni a Windows-t ezt a hibaüzenet kaptam: "Ezt a Windows-kiadást nem lehet aktiválni a megadott kulccsal. Írjon be egy másik kulcsot"
A laptop alján Windows 8 pro matrica van.
Hogyan tudom kideríteni, milyen verzióhoz tartozik a laptop termékkulcsa? -
BalanceR
addikt
Remélem tud valaki segíteni...
Van egy Win8as tabom, Bluetoothon kapcsolódtam vele egy billhez, meg egy egérhez, működött is, majd valamikor késöbb talán egy reboot már nem kapcsolódott, a bluetooth menüpontban ott vannak, párosítva, de nem kommunikál egyik sem... Próbáltam eltávolítani ott is, meg eszközkezelőben is, mindenhol azt írja, sikertelen. próbáltam a BT drivereket frissíteni, de nincs frissebb... Volt eszköz letiltás, majd engedélyezés.. Ott vannak a BT menüpontban, elvileg párosítva, de sem kapcsolódni, sem eltávolítani nem lehet őket...
A BT más eszközökkel kommunikál, csak ez a kettő ragadt be. Próbáltam Registryből törölni a párosítás kulcsait, de ahoz a rendszergazdai jogkör is kevés...Ötletek?
-
tomp
félisten
Mi okozhatja azt a hibát, hogy amikor gyorsan rámegyek bal oldalt a program váltóra(rá is nyomok) akkor megfagy oldalt a sáv és vele együtt az egész grafikus felület? Nem tudok semmit sem csinálni. Kb fél perc után tér csak magához. Addig megy a háttérben az összes program azaz nem fagynak le csak a grafikus felület áll meg. Ez után bal oldalt eltűnik az összes futó app listája. Kezdőképernyőről elindítva őket visszajönnek azonnal mert nem kell betölteni őket mivel futnak a háttérben csak nem jeleníti meg őket oldalt.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
colossal89 #65560 üzenetére
Free BF2? Tudsz adni linket hozzá(privátban jöhet, mert nem tudom mennyire legális)
-
Dinter
addikt
Üdv!
Eddig Kezdőképernyőn megjelent a felhasználóm képe mellett a kikapcs gomb is. Most újratelepítettem, és már nincs ott. Hol tudnám visszakapcsolni?
-
oxalisz
tag
Üdvözlet a Fóumzónak!
A következő konfig esetén (Fujitsu E554, i3-4100M, 4GB RAM, 500GB, 5400 1/p win8.1 64, HD4600, 15,6 matt 1366x768) esetén +4GB RAM-ra érdemes-e költeni? A megosztott mem. használat miatt. -
Borisz76
nagyúr
-
GEPESZ66
veterán
Felraktam a 64bit-es 8.1-et.
DirectX-et kell-e frissíteni?
Ha igen, akkor hol találom meg a legfrisebbet? -
Drughi
addikt
válasz
MasterMark #65570 üzenetére
Külső billel jó volt, csak egy laptopnál nem épp praktikus.
Végül csináltam egy restore-t pendriveról és működik.
Ezek szerint csak szoftveres hiba volt. Megnéztem és nem telepítettem semmit, egy win update volt 3 napja az utolso. -
Zotya84
őstag
válasz
Drughi #65566 üzenetére
Hm... ugyanezzel a problémával már több gyártó több típusával találkoztam, volt is pár harcom a gyártóikkal. A legdurvább az volt, amikor a Wifi-driver telepítése után még a Win 7-nél is ugyanezt játszotta - Win 8-nál csak a telepítő végeztéig működött, a termékkulcsot már nem lehetett neki megadni, mert ismerte a wifi-eszközt, aminek eltávolítása után működött jól. (Live XP, Live Linuxok működtek, mert nem ismerték az eszközt.) Aztán 4 hónap harc, meg többszöri garanciába küldés után végre kicserélték a: billentyűzetet.
Azóta működik.
Remélem neked nem ez lesz a problémád. Sajnos még tippem sincs merre indulj. De azért sok sikert.
-
Drughi
addikt
Üdv, ma előjött egy probléma, ami eddig soha.
Win 8.1 full updated
Lenovo z510 notebookWin betöltése után a billentyűzet nem jó. Biosban működik, tudok vele navigálni.
Már szétszedtem, kifújtam, rendszervisszaállítás is volt.
Mit tehetek még? -
colossal89
tag
Sikerült feltennem a Homesicket nem zárta be az ablakot és nem is írt ki rá hibát mint az előbb mert kikapcsoltam a felhasználói felügyeleti eszközt, de a free BF2 telepítőt és a többi programot is kb 5 pm elteltével bezárja még mindig, várom még az ötleteket mi okozhatja.
-
colossal89
tag
A lent leírt problémán felül van hogy el sem jut odáig, hogy bezárja az ablakot, hanem kiírja "hozzáférés megtagadva error 5"
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Norbi095HUN #65561 üzenetére
És úgy nem próbáltad ahogy azt valójában "csinálni" kellene? pl. [link]
-
colossal89
tag
Sziasztok!
Tegnap elkezdte a rendszer bezárni a telepíteni kívánt ablakokat fel akartam tenni a már free bf2 vagy az UT-s Homesick-et, Unigine Heaven-4.0 bejön a telepítő ablak ha gyors vagyok még ki tudom választani hová telepítse és addigra be is zárja úgy ahogy van az ablakot.
Amiket próbáltam eddig: Win defendert kikapcsoltam, tűzfalat offoltam (wineset és a comodot is), rendszergazdaként indítottam. Csöppet frusztráló a dolog. Van ötletetek mi okozhatja?? Hogy lehet ezt megszüntetni?
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Norbi095HUN #65558 üzenetére
De gy pendrive-od csak van, nem?
-
Norbi095HUN
aktív tag
Sziasztok!
E-kérdést nem azért teszem fel mert meghülyültem komolyan kérdem
A Mostani gépemen Windows 7 Ultimate 64Bit-van, erre szeretnék 8.1-et telepiteni.
Az előző gépemen én ezt úgy csináltam, hogy leszedtem ugye a képfájlt Microsoftról ami ugye .ISO Fájl.
Ezt bemuntolom Daemon Tools-sal, és Felrakom a még mükdökő/futó Win7 alatt. És semmi baj nem volt vele szépen felment 30-45 perc alatt csak ugye annyi hogy C:-n lekreált egy Windows.Old mappát, amit aztán szépen kitöröltem és kész ennyi. Ezt egyébként azért csináltam igy mert ni.ncs DVD-m amire kitudnám irni.
Szerintetek ez müködne a mostani PC-men is? Szeretném erre is felrakni a 8.1-et csak félek hogy ezen nem-e lesz valami gond vagy akármi.
Válaszokat előre is köszönöm! -
donmackó
addikt
-
GEPESZ66
veterán
Eddig 32-bit es rendszert használtam,most telepíteném a 64bit-et,DVD-ről.Kiírja,hogy a telepítő elindul,mejd azt,hogy hiányzik az adathordotzó illesztőprogramja,ami lehet a DVD,vagy a merevlemez.Mi a fene kell a 64bit-hez?Eserleg próbálkozzak pendriveről telepíteni?Hogyan kell az ISO-t pendrivera írni,hogy bootolható legyen?
-
GEPESZ66
veterán
Melyik ingyenes DVD író programot ajáljátok?Eddig a Burner XP használtam.A feleségen laptopján előtelepítve a Cyberlink Power 2Go van,ennél egy lemez törlés is tovább tart,estleg precízebb munkát végez,mint a másik.Csak ez nem ingyenes.
-
KisTücsök
addikt
Üdv!
Hogy lehet a windows.old mappát törölni mindenestől együtt egyszerűen? Vagy trusted installer baja van, vagy "forduljak a számítógép rendszergazdájához", vagy egyéb. írásvédettséget sem nem tudom leszedni.
-
Nordekk
tag
Heló!
Szerintetek Win 8.1 alatt miért szaggat a GTA 5, ha Win 7-en jól futott? Sőt Win 10-en is nagyon szépen ment, de vissza kellett tennem a 8-at mert 162 build óta (csak) a WoW nem hajlandó elindulni sajnos.
Driverek frissek. -
törölt tag
Laptopra vettem meg regebben Pro update kodot. UEFI-vel vagy anelkul erdemesebb telepitenem? SSD-re kerul a rendszer.
-
Gery1987
őstag
Sziasztok!
A következő dologban kérnék segítséget. Van egy teljesen hivatalos Windows 8.1 Pro Student Offer verzióm. Ha jól tudok ez is frissülhet Win 10-re.
Na most a következő a helyzet. Tiszta telepítésig nincs bajom. Simán megy minden. Az első körös frissítések is felmennek és onnantól van a gebasz. Az első kb 50-60 darab oké. Aztán jön egy kb 150 db-os és akkor elhasal. Egy csomó nem megy fel, holott sem a letöltés, sem telepítés, sem az újraindításnál nem jelez hibát. Sikertelen/Megszakítva hibát látok. Próbáltam a kódokat megkeresni, illetve a Windows Update hibajavítót is többször elindítottam ami javított hibákat. Ennek ellenére van baj. Minden hideg indításom (illetve minden páratlan indítás) fekete képernyőre fut. Nem jön be semmi. A 2. indítás már oké. Ez eleve fura, illetve a Win 10-re előregisztráló kis program sem jön ki.
A gépem a következő: Packard Bell Easynote MX52. AMD Athlon x64-es 2x1,9GHz, 3GB RAM, ATI Radeon X1200 VGA, 500GB HDD. Alapvetően egy 6-7 éves laptop ez. A 32 bites Win 8.1-et elindítja, a 64 bites 65%-nál megáll telepítés közben és kivágja.
Mi lehet a probléma? Mert ez nem egészséges technikai szinten.
-
rhonin
senior tag
bon: Neked is köszönöm a gyors választ!
Ezt írja a hd sentinel:
Meghibásodás várható - Attribútum: 3 Spin Up Time, Működési fordulatszám eléréséhez szükséges felpörgési idő. Motor ill. csapágy problémára utalhat.
Azonnali merevlemez csere szükséges.Javasolt az adatok azonnali mentése az adatvesztés elkerülése érdekében.
Ezt pedig a smart fülön lévő sorban írja:
3,Spin Up Time, Küszöb: 25, Érték:21, LEgrosszabb érték:21,Meghibásodás várható,000000005D8A,0,EngedélyezveKondíciónak 0-át ír. Viszont nem értem, hogy windows 7nél miért nem jött elő ez a hiba? Igaz ott sem néztem hd sentineller az utóbbi pár hónapban.
-
kispx
addikt
válasz
rhonin #65541 üzenetére
A Hard Disk Sentinel mit mond a hdd-re?
De azért egy biztonsági mentés elkezdhetsz a fontos adatokról.
-
rhonin
senior tag
Sziasztok!
Windows 8.1 telepítás után próbáltam az öröklődést beállítani a vinyómon amin az adatokat hagytam.
Viszont többszöri próbálkozás után már olyan hibát dobott, hogy megsérült a lomtár.
Most nagy nehezen hozzáadtam a nevemet és átvettem az engedélyeket. Most viszont minden indításkor megáll a rendszer bootnál és azt írja, hogy Hard Disk: S.M.A.R.T. Status Bad, Backup and Replace.
Nem hiszem, hogy fizikálisan bármi baja lenne a merevlemeznek, mert ma délután windows 7 alatt még minden rendben volt.
Mit tegyek szerintetek?
Rejtett könyvtár volt a lomár amire hibát írt, de azt most már törölni tudtam így hogy átvettem a engedélyeket.Köszönöm előre is!!
-
SP4C3
veterán
Sziasztok. 8.1 pro-t szeretném telepíteni. Meg tudja mondani valaki, hogy körülbelül meddig tart? Utoljára mikor próbálkoztam, akkor kifagyott a kék windows logónál és annyi.
-
khrispapa
újonc
válasz
szabonagyur #65533 üzenetére
Van olyan oldal, ahol hivatalosan vehetek kódot, amit egy gépre korlátlan alkalommal feltelepíthetek? Nem kell nekem doboz meg lemez, mivel nincs optikai meghajtóm.
-
khrispapa
újonc
Hello
aki ezt megveszi, akkor megkérdezhetem mit kap a pénzéért. elég olcsó ez az oldal tudom, de ténlyeg csak ennyi lenne a 8.1?
-
Dumi86
senior tag
válasz
MasterMark #65528 üzenetére
Hát nem tudom megszünt-e,mert küldött emailt is ilyenről. Csak fogalmam sincs hol merre találok ilyen engedélyezendő dolgokat.
-
Dumi86
senior tag
Sziasztok. Ezzel vajon mi lenne a teendő?
[link] Nem tudom hol keressem ezeket az engedélyezendő dolgokat amiket hiányol az összekapcsoláshoz.
-
csabi94
őstag
válasz
PAINfájdalom #65524 üzenetére
Szerintem járj utána, mert egyes egyetemeken teljesen ingyenesek ezek Dreamspark-on keresztül.
-
MasterMark
titán
válasz
PAINfájdalom #65524 üzenetére
-
PAINfájdalom
aktív tag
Üdvözletem. Olyan kérdésem lenne, hogy ingyen vagy kedvezményesen kaphatok-e os-t ha diák vagyok? Most megyek tovább egyetemre a Pannon Egyetem Georgikon szakára. Az egyetem ad-e nekem valami kedvezményt, vagy az MS-nél kell valamit intéznem? Előre is köszönöm
-
AtHoS
nagyúr
Nálam N16-nál tomato fw-rel minidlna és mellette samba megosztás volt. Most AC68U-val Merlin van használva és itt a beépített dlna és ugye szintén samba megosztás.
Mikor ráugrok hálózati hely tallózással a routerre kötött winyóra és megnyitom a kiválasztott filmet (az egyébként mindegy, hogy magával az mpc-hc-val vagy TC-ből nyitom meg) 5 másodpercen belül már el is indul a film és kedvemre tudok is benne tekergetni.
mpc-hc-ban mondjuk nem is találtam dlna lejátszási lehetőséget, maradt simán a hálózaton keresztüli - samba megosztás használatával történő - lejátszás.
-
flexes922
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Gyorsan felvázolom a helyzetet. Van egy gép, azon van három felhasználó. Egy rendszergazda és kettő normál. Két "normál" felhasználó be szokott lépni a rendszergazda fiókjába és átállítja a fióktípust normálról rendszergazdára. Vezérlőpultból az ikonokat sikerült eltüntetni. De a Gépházban még mindig át tudják állítani. Vhogy ki lehetne kapcsolni a gépházat, vagy a fióktípus módosítását?
Tudom, a rendszergazdai jelszót nem szabad kiadni, de vmikor sajnos muszáj. (1 szülő és két akaratos gyerek)
Vkinek vmi ötlet?
Köszi előre a válaszokat! -
ZGO
tag
válasz
Borisz76 #65505 üzenetére
Köszi az infót!
Azt hiszem megyek inkább a routerem topikjába.
/Bár kétlem hogy a router szoftvere/hardvere lenne a korlát/ (ASUS-RT N66U) Mivel a funkciói mindeddig stabilan tökéletesen működnek.
Észrevételem szerint az a zavaró, hogy windows alatt program válogatja, hogy streamelve indítja el, vagy előbb letölti az egész filmet.
pl amit előző hsz-ben is írtam: pl.: a VLC letölti, a WMP meg streameli. Ezt nem értem, hogy miért? Nem hinném hogy a router válogat az adattovábbítás módján.
Vagy lehetséges, hogy elfelejthetem a VLC-t hálózati lejátszónak.Úgy érzem itt inkább szoftveres problémám lesz.
Szerk.: közben találtam mást is aki találkozott ugyanilyen problémával. Talán sikerül megoldani.
-
geckowize
őstag
válasz
szabonagyur #65513 üzenetére
Rendben, tehat ha jol ertem az orajeleken kivul minden legyen ugy, ahogy volt. Bar attol tartok, hogy mivel mas chipset, mas platform (hiaba pl ugyanugy asrock marka, ha az lesz vegul) nehany beallitas nem lesz ott, vagy mas nevvel... Gondolom ha elofordul ilyen, akkor nyeremenyem egy instabil gep lesz...
-
geckowize
őstag
válasz
szabonagyur #65492 üzenetére
Ilyenekre gondolsz, hogy ha SATA AHCI modban volt az SSD miatt akkor az uj alaplap UEFIjeben is legyen ugy? Meg milyen konkret beallitas lehet, ami kritikus egyebkent?
A memoriak orajele nem hiszem h szamit, de nyilvan azt is felallitom 1600-ra, ahogy volt, viszont magatol ertetodoen a mostani proci beallitasait nem fogom tudni alkalmazni az ujra. Bar gondolom nem a proci es mem orajelekre gondoltal.
-
barnam_
nagyúr
Üdv,
Hogyan tudom törölni a Microsoft fiókomból a korábban hozzáadott gépeket?
Próbáltam a live-ba bejelentkezve törölni, de ilyet nem találtam.
köszi
-
worxland
addikt
válasz
MasterMark #65502 üzenetére
Hát, én már cirka két éve használom mindkettőt, eddig nagyjából mindent (főleg mkv, néha avi, mp4) vitt mindkettő. Átlagos felhasználóként nem látok túl nagy eltérést közöttük.
-
Borisz76
nagyúr
Idézet a Téma összefoglalóból :
Minimalista megoldás - routerre kötött HDD
Ha nagyon sajnáljuk a pénzt dedikált NAS-ra, akkor megoldás lehet, hogy a routerünk látja el a hálózati adattár funkciókat. Ehhez egy olyan routerre van szükség, amihez USB-s HDD csatlakoztatható - a router gyári firmware-e általában a filemegosztás funkciót, valamint a médiaszervert rendelkezésünkre is bocsátja (utóbbit jellemzően csapnivaló színvonalon). Ha valamivel több / jobb / stabilabb funkcióra van szükségünk, akkor megoldást jelenthet valamilyen egyedi router firmware használata (OpenWRT, DD-WRT), de egy ilyen átalakításnak inkább csak némi szakértelem birtokában fogjunk neki.
A router hálózati kiszolgálóként való használatának a legnagyobb korlátja, hogy az eszköz amúgy sem túl acélos CPU-ját terheli tovább. Egy átlagos routertől maximum 10MB/sec írási / olvasás sebességre számíthatunk, de ha az USB-s HDD NTFS filerendszert tartalmaz, akkor inkább 3-5MB/sec lesz a jellemző. Kisebb file-ok (pl. office dokumentumok) megosztására és nem túlzottan nagyméretű filmek streamelésére megfelelhet - más célra nem igazán ajánlott.
Érdemes megjegyezni, hogy léteznek erősebb hardverrel szerelt routerek is (pl. Asus AC-56U), ahol a másolási sebesség lényegesen magasabb (akár 30MB/sec), de ezek a készülékek már korántsem olcsók. -
whYz
őstag
Sziasztok
Tudom, hogy nem ez a legmegfelelobb topic a kerdesemre, de nem talaltam jobb aktiv topicot.
Szoval ezt a tutorialt probalom megcsinalni, viszont elakadok a 6. pontnal: adjam hozza a DOMAIN\ServerAdmin$ felhasznalot.
Mivel magyar a win ezert nincs ilyen.
Mi lenne a magyar megfeleloje? Probaltam a rendszergazdat de azzal se mukodott a konfiguralas.
-
ZGO
tag
Sziasztok!
A következő médialejátszással kapcsolatos kérdésem lenne:
Adott egy HDD amin filmeket tárolok, ez egy ASUS wi-fi routerre van csatlakoztatva, hogy a hálózaton mindenki elérhesse a tartalmát, akár tv-ről is a szomszéd szobából.
Azt hol lehet beállítani, hogy a megnézendő filmet ne másolja át először a pc-re, hanem streamelje?
Mert egyedül a beépített windows médialejátszója streameli. Az összes többi lejátszó pl "VLC" is először lemásolja magának és csak utána indítja el. Ez egy 15Gb-os terjedelmű anyagnál elég hosszadalmas is tud lenni.Vagy ez egyes médialejátszók tulajdonsága csak mint pl "win media player"?
A Wi-fi routeren be van kapcsolva a DLNA funkció is.
Lehet hogy valami elkerüli a figyelmem, és nem veszem észre a hibát?Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Honda topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- Star Trek
- Renault, Dacia topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Suzuki topik
- Synology NAS
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged