-
PROHARDVER!
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
acsati
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudom, jó helyen járok, azért megkérdezem tőletek, hátha tud valaki segíteni.
Húgom vett most egy laptopot, amin Win 8.1 van. 1 TB-os HDD van benne és csak egy C: meghajtó. Meg tudnám oldani valahogyan, hogy legyen neki még egy partíció? Ha igen, akkor mivel és hogyan?
Köszönöm!
-
Tournament
aktív tag
válasz
Angel2014 #54091 üzenetére
Meghaltt az app része a winnek én ilyenkor csak reinstallt nyomok lehet van valami parancs ami defaultra nyomja vagy helyre állitja azt még nem tudom .
elvbe itt a megoldás
Fixálja
Rendszergazda parancssor inditás :
powershell -ExecutionPolicy Unrestricted Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $Env:SystemRoot\ImmersiveControlPanel\AppxManifest.xml
-
Angel2014
addikt
válasz
MolnárPéter #54094 üzenetére
Ugyan ez nálam is
akkor várjuk a mestereket hátha van valakinek ötlete mit lehetne csinálni vele
-
válasz
maestro87 #54093 üzenetére
És mellesleg mindenki tudja hogy az itt fórumozók 80%-a torrentről szerzi be a windows-t meg az összes programot (de ezt a szoftver fejlesztők is tudják és nagyon nem is akarnak tenni ellene, mert nem a magánemberek pénzéből gazdagodnak meg).
Hagyjuk már ezt, mert a fele sem igaz.
Amúgy meg VL verziót nagyvállalatoknál használnak. Ott egyrészt van support, ami megoldja ezeket a problémákat, másrészt céges gépet nem lehet telepítgetni önhatalmúlag.
-
szabonagyur
félisten
válasz
maestro87 #54093 üzenetére
Direkt megnéztem és torrenten van nem VL verzió is szóval azért ennyire ne essünk túlzásba.
Egy fél másodpercnyi Google után lehet tudni a VL jelentését, sőt!! a torrent oldalakon is oda van írva a VL jelentése, csak ugyebár egyszerűbb itt lecseszni az embereket azért, hogy miért nincs még ez is kiemelve, részletesen felhívva az olvasó figyelme.Céges ember nyugi tudni fogja mit jelent a VL, nem véletlenül azt vette meg...
Másrészt már volt a fórumban kérdés a VL jelentésre vonatkozólag is, ha rákeresel tudnád mit jelent, csak könnyebb itt okoskodni, mint beismerni, hogy le sem sz@rtad, hogy mit teszel fel, a lényeg az aktivátor volt mert a VL-hez biztosan van az is.
Ennyi erővel ha mindent bele akarsz rakni az összefoglalóba lehetne írni egy 20 oldalas összefoglalót amit meg senki nem olvasna el mivel 20 oldalas. Most akkor kezdjem el sorolni még mit nem tud a Pro esetleg a Core-hoz képest, hogy kielégítő választ kaphass?
-
maestro87
őstag
válasz
szabonagyur #54058 üzenetére
Mert a fórumra céges emberek nem jöhetnek fel?? Ennyi erővel akkor a VL-t meg sem kellett volna említeni. De ha már említi a verziók közötti különbséget akkor felhívhatná a figyelmet a buktatókra is. És mellesleg mindenki tudja hogy az itt fórumozók 80%-a torrentről szerzi be a windows-t meg az összes programot (de ezt a szoftver fejlesztők is tudják és nagyon nem is akarnak tenni ellene, mert nem a magánemberek pénzéből gazdagodnak meg). És 8.1-ből jelenleg csak VL verziókat látok torrenten, szóval mást nem is tudtam volna beszerezni.
És miért fájna az neked, ha bővítenék az összefoglalót egy hasznos információval? Ennyire a fejlesztés ellen vagy ha már egy kis kiegészítést is szóvá teszel, hogy "nem kell az jó van így ahogy van"? Olyan nagy baj lenne, hogy kevesebb kérdésre kellene válaszolnotok? Vagy szerinted ez mindenki számára olyan egyértelmű, hogy a VL-ben nincsen "add features" szolgáltatás? Lefogadom, hogy 10 emberből 9 nem tudja! Meg azt sem, hogy a kulcs cseréjével lehet váltani VL és Home között. (és ezt még te sem tudtad)
Összességében, ez az összefoglaló is olyan összecsapott mint a legtöbb (tisztelet a kivételnek!) -
Angel2014
addikt
Sziasztok! Találkoztatok már olyannal windows 8.1 en , hogy az alkalmazásokat , gépházat , időjárást nem lehet megnyitni, amikor rákattintok pillanatra feldobja és utána leteszi tálcára az átlátszó egyszínű ikont.
Lehet ezt javítani valahogy? Másnál már fordult elő ilyen ,és ha igen tudta javítani?
A másik .....win 8.1 et szerettem volna telepíttetni egy barátom gépére usb én amit előkészítettem parancssorból rendszergazdaként diskpart,. select disk , clean , primari partition primary , stb....stb....
Mivel ez egy régebbi gép nincs a biosban uefi engedélyezése, csak legacyban indul el próbáltam leformázni fat32 re és ntfs re is de amikor indítom a bootot megjelenik a windows logo a 4db kocka és nem megy tovább ez miért lehet? -
válasz
#22743424 #54088 üzenetére
Talán megoldható lett volna DISM-el az offline image-en belüli uninstall, de még nem csináltam olyat és egyáltalán nem volt biztos, hogy ez megoldja (az sem, hogy a frissítés volt a ludas, de főleg hogy megjavul, ha már az után uninstalálják, hogy megfektette a rendszert), így inkább lementettem a user mappám, kapott az SSD egy SecureErase-t, aztán felment egy friss Windows.
Csak az a baj, hogy fél éven belül már másodszor.
Vagy valami hardware hiba lappang nálam (olyan, ami nem derül ki 24 órányi linpack és rendszeres chkdsk futtatásból, hasonlókból, de néha mégis tönkrevág valamit a rendszerfile-okon, amiket nem ellenőriz a chkdsk), vagy egyre rosszabb a Win8, ahogy frissülget. -
törölt tag
válasz
szabonagyur #54082 üzenetére
Nem haragszom, csak segíteni próbálok több kevesebb sikerrel. Legfeljebb ha nem úgy sikerülnek a dolgok nem írok többet ide. Nekem is dual boot rendszerem van. Legalább már össze tudjuk foglalni a dolgokat.2 op rendszer 1 win 8, 1 ubuntu efi (legacy) beállítással GPT partícióstílusban és nem indul a win8. A GPT is új eddig mert sokan átkonvertálják MRB-re.
-
törölt tag
A telepítő lemezed nincs meg, hogy avval helyre tudd állítani? Ja igen és nem csak avval az egy frissítéssel van probléma. Problems with Windows updates August 2014 KB2982791 KB2970228 KB2975719 KB2975331
[link] -
válasz
#22743424 #54086 üzenetére
Bár a bootrec.exe pár más kapcsolója érdekes lehetett volna, de nekem nincs is MBR-em, csak GPT partícióim.
Lehet, hogy akkor az kattant be nálam.
De akkor miért nem hotfix jött rá, hogy akinek automatikusan települt, azoknak ne manuálisan kelljen törölni (már ha tudtak volna róla egyáltalán)? -
törölt tag
bootrec.exe /fixmbr
Ezt lefuttattad?
Mellesleg jegyzem meg, hogy az MS visszavonta a legutóbbi KB2975719-es számú frissítést mert sokaknál kék halált illetve fekete képernyőt okozott.Az állítgatás az uefiben meg erősen hardverfüggő is mert különbözőek a beállítási lehetőségek az alaplapgyártóknál. -
válasz
#22743424 #54079 üzenetére
Mivel tudatosan EFI módban van telepítve a Windows, így az EFI módot nem fogom letiltani, de egyébként az én UEFI config-omban nem is lehet (a legacy BIOS kompatibilitást ki lehet kapcsolni és ezzel EFI-re korlátozni, de fordítva az EFI kompatibilitást nem lehet kikapcsolni és BIOS módra korlátozni).
A SecureBoot-ot most kilőttem, mikor szétnéztem az UEFI config-ban, de csak azért, nehogy a pendrive-ról inuló Linux-nak bekavarjon (bár az Ubuntu-nak általában nem gond). Ez nem oldotta meg a Win8 hibát, de szerintem nem is lehet ludas, mert a bootmanager-en mindig túljut, illetve a saját Recovery-jét is tudja bootolni a Windows, csak a normál rendszer töltés szakad meg valami ismeretlen hibával (de azóta továbbra is, hogy kilőttem a SecureBoot-ot).
(#54078) Dhampir
Ezt leírtam a hozzászólásban, amire válaszoltál, hogy már futtattam.
-
törölt tag
A Secure Boot kikapcsolása nem azt jelenti, hogy nem fog elindulni a rendszered ami uefi-ben van telepítve. E funkció nélkül is lehet telepíteni efi módban..
-
törölt tag
Semeddig sem tart visszaállítani azt a biosban,Semmiféle maradandó károsodást nem okoz. A cikkből meg lehet tanulni amennyiben majd legközelebb újrarakja a rendszert. Azt hiszem az a parancssor meg amit a boot szektor helyreállítására raktam be meg fogja oldani a problémáját.
-
törölt tag
Nem az én cikkem nem én írtam de lehet tanulni belőle. Nos akkor, hogy maradjunk a parancssornál akkor futtasd le ezt légy szives
bootrec.exe /fixmbr
ez helyreállítja a boot sectort.ami a wint illeti. -
törölt tag
válasz
janos666 #54077 üzenetére
BIOS-ban keress olyat, hogy Disable Secure Boot, vagy disable UEFI (a disable/enable lehet mögötte is. BIOS-függő). Ezt nézd már meg előbb és állítsd át majd restart. Anno evvel a hibával jött ki a win8 amit elvileg már javítottak de lehet néha bekavar egy új frissítés.
A BIOS-ban meg kell nézni, hogy van-e olyan opció, hogy Boot Mode. Ha van, akkor ellenőrizd le, hogy CMS-re és ne UEFI Boot-ra mutasson. (Van ahol UEFI Boot ki-, és bekapcsolható. Van ahol lehet választani UEFI / Legacy Boot First.)
Egy kis segítség esetleg segít.[link]
-
Ma megint teljesen összeomlott a Windows-om.
Tegnap, mikor kikapcsoltam a gépet, akkor valamiért nem állt le, hanem újraindult. Ismét kikapcsoltam és akkor leállt. Ma viszont nem kapcsolt be többé.
Az "automatic startup recovery" nem talál semmi hibát (átnéztem a log-ot is).
Kézzel is végigfuttattam pár dolgot a recovery-ből bootolva:
chkdsk c: /B
sfc /scannow
dism /Image=C:\ /Cleanup-Image /RestoreHealth
Ezek közül csak a chkdsk mondott annyit, hogy foglaltnak volt jelölve egy üres terület, amit orvosolt.
Csökkentett módban bootolva is automatikusan újraindul, amint eltűnik a boot animáció. A hiba esetén történő automatikus újraindulást letiltva a boot animáció után egy masszív fekete képernyőt szemlélhetek, míg meg nem unom.Pendrive-ról gond nélkül bootol az Ubuntu ezen a gépem, most is onnan gépelek. Az SSD-n lévő EFI és Windows partíciók is gond nélkül tallózhatóak innen.
Valamikor fél éven belül volt már egyszer ugyan ilyen gondom, hogy egyik napról a másikra egyszerűen nem bootolt többé a Win8. Akkor sem jutottam vele semmire, csak a teljesen újratelepítés segített (a system restore nálam fixen OFF, mert az nekem úgysem felel meg, arról sohasem tudom mit töröl és mit hova állított épp vissza, képes az asztalon lévő file-jaim nyom nélkül eltüntetni...).
Minden driver friss WHQL verzió volt, a Windows pedig automatikusan frissült, de emlékeim szerint az utóbbi pár napban nem telepítettem drivert és a Win sem frissült.
Hol lehetne bármi logfile, ami elűrulhatná, hogy mitől döglik meg bootoláskor?
-
törölt tag
válasz
Tournament #54072 üzenetére
Igen csak mint az általad belinkelt oldalon is írják mikor jön egy olyan MS update akkor megint lehet vacakolni vele. Persze aki evvel együtt tud élni az tegyen rá win 8-at. A win 8 VL verziók nem lesznek updatelve win8.1-re. Azokkal is el lehet lenni egy darabig.
-
szabonagyur
félisten
válasz
Tournament #54074 üzenetére
Mondom nekem a vicc, hogy a Win8 hiba nélkül megy rajta, a 8.1 meg nem jön be a telepítő nyelv választós része sem már, előbb szomorú szmájlival eldob és csak sajnálkozik... :/ Frissíteni sem tudok 8.1-re, de a 32 bit sem megy.
-
Tournament
aktív tag
válasz
szabonagyur #54073 üzenetére
igen a sis kivétel
bocs azt nem eszi meg tényleg nekem az p4 asztali régin a hang pont sis az tényleg nem megy felismeri de nem ad hangot ... jó észrevétel kősz
lapinál meg tényleg nincs csere lehetőség ott a pont nálad . sis nem is ajánlot "DRIVER_VIOLATION" BSOD. okoz
-
szabonagyur
félisten
válasz
Tournament #54072 üzenetére
Igen, de ha a chipsetet nem támogatja mit csinálsz vele? Nekem olyan gépem van ami támogatja a 8.1 X64-et is, de mivel az idióta laptop gyártó Sis chipsetet rakott bele a 8.1 azt nem szereti. Pedig amúgy 3GB DDR2, AMD HD kártya és Intel P8400-as proci van, kollégának ugyanilyen van csak más chipset és megy...
-
Tournament
aktív tag
válasz
szabonagyur #54071 üzenetére
Azzoknak se lesz gond akinek a 8.0 megy a 8.1 meg nem indul bármi ilyen miatt lényegébe az MS vátsál configot mert bele irtuk a bootba hogy ne menyen megkerülhető
HA a cpu nem támogatot van rá megoldás meglehet pachelni a win 8.1 is megy akármilyen nem támogató lapon is a telepítőt kell modositani [link] A checkolást kel letiltani és megy a telepítés
-
-
törölt tag
válasz
szabonagyur #54068 üzenetére
Vagyis aszondod,hogy hagyjam a 8.1-et sha gondolom akkor próbáljam ki a 8ast,hogy fel e megy? sha pl.az se,akkor marad a 7-es?
-
szabonagyur
félisten
válasz
#10234880 #54067 üzenetére
Igen csak a win8 más követelménnyel is rendelkezik. Valószínűleg chipset vagy valami nem támogatott. Nekem is van ilyen gépem, hogy win7 sőt Win8 is megy, de a 8.1 már nem... Valószínűleg az alaplap chipset nem támogatott, mivel a tied is márka gép szintén ilyesmi lehet.
-
törölt tag
válasz
szabonagyur #54066 üzenetére
azt sajnos nemtudom, nemnéztem meg,.de 7es volt eddig, és abból is 32 bites gond nélkül felment, és nemcsinalta ezta kékhalált avval a hiba leirással
-
törölt tag
válasz
szabonagyur #54062 üzenetére
USB-ről tenném fel, és Fujitsu siemens amd sepron alaplappal, 1.80Ghz procival, 1gb rammal,. és ezt 7es telepítésénel nemcsinalta,. csak ennél a 32 bites 8.1-esnél.
-
Slyer
senior tag
Sziasztok!
Felraktam egy Toshiba L850 laptopra egy 8.1 Pro-t, és nagyon világos a kép. Mintha full le lenne véve a kontraszt. pl google kezdőlapon az alsó sávot (ami a tálca fölött van, szürke rész) nem lehet elkülöníteni a többi résztől, egybeolvad.
Fent van a legújabb AMD driver is (7670M gpu)
Egy HP G62-n ugyen ez a rendszer van, és teljesen jól néz ki. A két gép közt ég és föld a különbség.
Mi lehet a baj?
köszi előre is!
-
törölt tag
Sziasztok. Sürgős segítséget kérnék.Mikor ismerősöm egyik gépét újratenném, és mikor ott tart a telepítés, hogy felkészülés, és eszközök előkészítése,. akkor aztán a rész után kékhalált dob,. és azt írja,hogy a rendszer hibát észlelt, és megpróbál újraindulni. a végén ezt a hibát írja : whea uncorrectable error . ez mit jelent?? mi a baj? vagy esetleg a rendszerbe került bele oly frissítés,ami nemjó ? Várom sürgősen a segitő válaszokat.
-
szabonagyur
félisten
válasz
Tournament #54059 üzenetére
Bár akinek meg van kulcsa le is tudja tölteni rendesen, akinek meg nincs le tud szedni nem VL kiadást, ahhoz van generic kulcs, a vége meg ugyanaz úgyis...
-
Tournament
aktív tag
válasz
szabonagyur #54058 üzenetére
Én is azt tartom valószínűnek bocs nem neked akartam a választ irni előzőleg
-
szabonagyur
félisten
válasz
Tournament #54048 üzenetére
Lehet átváltható de mivel a kollégának nincs kulcsa hozzá elég nehezen lesz belőle nem VL kiadás...
@(#54047) maestro87: mit kell ezen ki írni külön? A VL alapból nem érhető el nagyon otthoni felhasználásra, az meg, hogy torrenten mik vannak fent az más kérdés.... ennyi erővel miért nem hozod fel, hogy nincs leírás sehol a Embedded Industry kiadásról sem, pedig az is létező és "elérhető".
-
kenny123
addikt
válasz
Tournament #54054 üzenetére
Igen.
-
kenny123
addikt
válasz
kenny123 #54023 üzenetére
Na, egyre érdekesebb ez a laptop ssd dolog.
Win 8/1 hiba nélkül sem optibay ssdre, sem pedig a hdd helyére tett ssdre nem megy fel hiba nélkül. Viszont irt ismerős, hogy hirtelen rakott rá win7et, és rocc-pocc elindul az egész.Ilyenkor mi lehet a gaz? Én megbaratkoznek a win7el is, de amikor vettem a notit, azt mondta a srác hogy minimum win8 legyen rajt, mert az alá nem lesznek driverek. Ezt a problémát ki tudom valahogy kuszobolni? Hp n052sh
Máté
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz
sentinel #54051 üzenetére
nézd meg, milyen programok indulnak automatikusan.
-
sentinel
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy HP Proobok 8 giga rammal és gyári win8-al. Illetve most már 8.1-el, most lett feltéve.
Az a problémám vele, hogy beállítottam hogy jelszó kérés nélkül lépjen be és az "Üdvözöljük" felirat után sokáig fekete a kép és későn kapom meg csak a felületet. Ez idő alatt folyamatosan dolgozik a HDD.
Utána már gyors a gép.
Van ötletetek mitől lehet ez a sok ideig tartó fekete képernyő?
-
maestro87
őstag
válasz
Tournament #54048 üzenetére
Akkor át lehet állítani egy sorozatszám cserével?
szerk: Köszi, akkor kipróbálom.
-
Tournament
aktív tag
válasz
szabonagyur #54046 üzenetére
Teljesen mindegy VL a lemez mert a kulcs igazitja melyik lesz VL vagy OEM .
ha meg adsz egy MSDN Retail vagy bármilyen oem kulcsot arra átvált , ha meg kodot nem adtál meg telepités után se akkor ... -
maestro87
őstag
válasz
szabonagyur #54046 üzenetére
Így utólag már sejtettem, de nem tudom, hogy miért nem olvastam erről sehol. Mindenhol csak azt mondták, hogy semmi különbség nincs a sima és a VL verzió között csak annyi hogy nem kér sorozatszámot telepítésnél... Hát úgy látszik, hogy nagyon nem.
Nem mondtam hogy van eredeti kulcsom.
Kiírathatnátok akkor az összefoglalóba a verziók közötti különbséget ha már a Microsoft nem teszi ezt meg (legalábbis csak a lényeget elhallgatva teszi meg).
Amúgy a media centeren kívül mivel lehetne még bővíteni a wint? -
maestro87
őstag
Windows 8.1 Professional x64 VL-re miért nem lehet feltenni a Media Centert? Múltkor azt mondtátok, hogy N-es verzióról váltsak Professional-ra, hát váltottam, de ugyanúgy nem tudom feltenni mint eddig.
-
quailstorm
nagyúr
válasz
BoneDragon #54043 üzenetére
Ennyi erővel linkelhettél volna DOS vagy WIn95-ös telepítőket is, annyira releváns. Nem a víz a hülye ha a kacsa nem tud szöveget értelmezni
-
BoneDragon
veterán
válasz
quailstorm #54030 üzenetére
Esetleg mi volna ha elolvasnád az egyel ezelőtti hsz-em?
Azért kösz...
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson #54027 üzenetére
Próbáld már meg frissíteni az intel sata drivert légy szíves.
-
Dolphine
addikt
válasz
quailstorm #54035 üzenetére
Köszönöm a választ!
-
törölt tag
válasz
quailstorm #54038 üzenetére
Na ezt jól benéztem , összekevertem a media centerrel
Hiába na öregszem
-
törölt tag
válasz
quailstorm #54035 üzenetére
A win7 alatt ingyen volt a win8 alatt kérni kellet másik sorozatszámot az MS-től , hogy aktiválni tudjam.
-
quailstorm
nagyúr
válasz
Dhampir #54032 üzenetére
MTP driver
néhány spec codeckompatibilitási problémák kiküszöbölése
(#54031) Dolphine: szerintem nincs, asszem win7 topicban írtam le a véleményem róluk yep
Iobit-re amúgy is haragszok, a gameboostert szerettem, de ez az üzleti megoldás, meg tolakodás elfordított tőle.
(#54033) cybermanus: mit akarsz fizetni?
(#54034) zoltan6: ez nem válasz
-
zoltan6
addikt
-
törölt tag
válasz
Azért külön kell fizetni vagy már nem? Illetve másik sorozatszámot kell megadni ,már ami az aktiválást illeti.Régebben így volt , lehet lemaradtam egy lépéssel ?
-
Dhampir
félisten
válasz
Apropó, ez mire jó?
VLC-t használok. A Media Feature Pack csomag milyen pluszt tudna nyújtani?
-
Dolphine
addikt
Sziasztok!
Az ioBit Driver Booster és a többi hasonló típusú programoknak van értelme? Mindegyik ilyen program jelez pár elavult drivert!
-
quailstorm
nagyúr
-
törölt tag
válasz
BoneDragon #54026 üzenetére
Nem, nem vagy vak . Szóval neked az N verzió van fenn .Ez van, az enterprise verzió mellé meg nem lehet telepíteni a media centert és az N verziókból meg ki van szedve a Media player is. Ez a hivatalos . Töltsél le egy neked tetsző lejátszót mondjuk az ingyenes Media player classic home cinemát és ennyi.
-
CJ3
senior tag
Sziasztok win 8.1 nél egy "polc" nyílt meg ez egy külön asztal a google chrome nak. És nagyon idegesít hogyan lehet ezt kikapcsolni
Most még képet sem enged feltölteni windows 8 as alkalmazásként szórakozik
-
nbware
senior tag
válasz
Bjørgersson #54024 üzenetére
Esemenynaplot nezd meg. Felugyeleti eszkozok alatt van.
-
Bjørgersson
félisten
Napközben valamiért újraindult magától a gép, ki tudom deríteni valahogy, hogy mi okozta? Áramszünet nem volt, nem nyúlt hozzá senki, Windows Update sem telepített frissítést, hogy az indította volna újra.
-
-
jeni
félisten
Üdv
A Win 8.1 alatt Skype-n,hogy működik a fájl küldés? sehol sem találok menüt és azon belül ilyet!
még a beállításokat sem találom. -
szabonagyur
félisten
Na végre lett egy ilyen hír és oda mennek a spamek: [link]
-
rgeorge
addikt
válasz
szabonagyur #54010 üzenetére
HDD helyére nem könnyű betennie a HDD-t, nem felhasználó által cserélhető komponens az ő notebookjában.
-
Dhampir
félisten
válasz
AeSDé Team #53988 üzenetére
Parancssorban:
Bcdedit /set {bootmgr} displaybootmenu yes
Érdemes utána leállítani, hogy ne választási képernyővel induljon:
Bcdedit /set {bootmgr} displaybootmenu no
-
maestro87
őstag
Miért kell a windows tűzfalnak bekapcsolva lennie, hogy tudjam frissíteni a kezdőképernyős alkalmazásokat? (egy másik tűzfal van bekapcsolva, de úgy látszik két tűzfal kell, hogy működjön)
És miért nem működik nálam az élő csempe a Bing időjárás alkalmazásnál, meg a Microsoft-os Posta alkalmazásnál? -
törölt tag
válasz
Beállítások , gépház, általános jobb oldalt lehúzod speciális rendszerindítás újraindítás most.
vagy beírod a rendszergazdaként indított parancssorba, hogy: shutdown.exe /r /o /f /t 00
majd nyomsz egy entert. -
-
Balathruin
veterán
válasz
Nem tudom, hogy van-e normális megoldás, de én betöltés közben újraindítom a gépet. 2x kell csinálni, utána megkapod az automata javítást, majd megkeresed az indítási beállításokat és ott lesz csökkentett mód is, meg kis felbontás is.
-
válasz
BoneDragon #53993 üzenetére
Ha már enterprise, gondolom céges gép, kérd meg a céges IT supportot, hogy oldják meg.
-
törölt tag
válasz
BoneDragon #53993 üzenetére
Enterprise mellé nem lehet telepíteni azt a csomagot. Nézd már meg , hogy a windows szolgáltatásoknál van-e pipa a Médiakezelési szolgáltatások és a Windows Media Player mellett.
-
bercesb
csendes tag
Lenne egy olyan problémám, hogy az Intézőben (is) csak mappákat tudok létrehozni, más típusú fájlt nem. Ugyanez a helyzet a Total Commanderben is, ahol miután leokézod látszólag létrehoz bármilyen fájlt, de gyakorlatilag nem. Ha FTP -ről akarok vinyóra másolni a következő hibaüzenetet kapok: "Fűjlkészítési hiba. Válassz másik nevet:"..hiába írok be bármilyen másik nevet, ugyanezt az üzenetet dobja vissza.
Rendszergazdai fiókom van. Próbáltam az UAC -ot lehúzni, de az sem segít.
Ötletek? -
kenny123
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z590 GAMING FORCE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo IdeaPad 3 15IAU7 garancia 109990
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest