- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Canon EOS DSLR topic
-
PROHARDVER!
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
C4L1
csendes tag
Természetesen próbáltam újratenni a drivert, de most hogy mondod belenéztem az eszközkezelőbe, és minden egyes hálózati kártya alatt szereplő dolog, a hálókártyától a tunngle ig mind felkiáltójel van. és azt írja mindegyikre hogy: az eszköz nem működik megfelelően, mert a Windows nem tudja betölteni a szükséges illesztőprogramokat.
-
C4L1
csendes tag
Hi!
Egy idegesítő problémám akadt a hálózattal kapcsolatban. Tegnap este minden jó volt, de ma amikor bekapcsoltam a gépet, azt jelezte hogy egy hálózat sem érhető el. A LED-ek sem világítottak. Amikor újraindítom a rendszerindításnál égnek a LED-ek, de amikor kiírja hogy 'Windows indítása', akkor ott valamikor a közepénél hirtelen lekapcsolnak a LED-ek, gondolom a hálózati vezérlő is. Próbáltam csökkentett módban, úgy is lekapcsolt betöltésnél. Mintha a Windows letiltaná a hálózati vezérlőt (nem tudom az integráltat lehet e hálókártyának hívni...). Valakinek van valami megoldása?
(Routerre vagyok rákötve és természetesen azt sem érem el)Segítséget előre is köszönöm,
C4L1
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Apple Watch 9 45mm LTE
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged