Hirdetés
- Powerbank topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Autós kamerák
- TCL LCD és LED TV-k
- Természetfeletti erő? Acer Nitro V 16 AI notebook Gorgon Pointtal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Idén lesz tíz éves az AMD Socket AM4 foglalat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Aktív témák
-
Steelmanus
addikt
válasz
Barthezz2
üzenetére
Egyikse. Akkor inkabb valami free vagy MSE bar en mar leszedtem Nod32 van helyette.
Az AHCI driver pedig nagyon feltud bosszantani mert a W7 alapban tartalmaz drivert de az olyan mint amikor feltelepited es nem teszel fel videokari drivert. Lehet ugy is hasznalni hiszen latod a monitoron az Asztal-t viszont a lapod driverei kozott az AHCI ujabb mint a W7 beepitett megsem engedi hasznalni, pedig ha valaki akkor a gyarto az aki tudja mit tervezett es nem az MS. A masik a WMP, azt hittem hogy codecpack nelkul mar eluzemel adtam neki eselyt ( az elozoeknek nem) ha mar 12-es a verzioszam, viszont a beagyazott *.mov fajlokkal nem tudmit kezdeni legalabbis FF alatt, *.MP4-hez feliratot nem tud kitenni ezert lecsereltem es ezutan sosem adok eselyt neki, akar a 20 verzionak sem.
Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- 231 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060 (ELKELT)
- Dell Latitude 5490 14", HD,i5-8350U,8GB,256GB SSD,WIN11
- 269 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5060 (multitouch)
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek átalakító egyben eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest