Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Projektor topic
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Házimozi haladó szinten
- Fujifilm X
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nos igen, ilyen is lehet egy notebook…
Aktív témák
-
Steelmanus
addikt
válasz
Barthezz2
üzenetére
Egyikse. Akkor inkabb valami free vagy MSE bar en mar leszedtem Nod32 van helyette.
Az AHCI driver pedig nagyon feltud bosszantani mert a W7 alapban tartalmaz drivert de az olyan mint amikor feltelepited es nem teszel fel videokari drivert. Lehet ugy is hasznalni hiszen latod a monitoron az Asztal-t viszont a lapod driverei kozott az AHCI ujabb mint a W7 beepitett megsem engedi hasznalni, pedig ha valaki akkor a gyarto az aki tudja mit tervezett es nem az MS. A masik a WMP, azt hittem hogy codecpack nelkul mar eluzemel adtam neki eselyt ( az elozoeknek nem) ha mar 12-es a verzioszam, viszont a beagyazott *.mov fajlokkal nem tudmit kezdeni legalabbis FF alatt, *.MP4-hez feliratot nem tud kitenni ezert lecsereltem es ezutan sosem adok eselyt neki, akar a 20 verzionak sem.
Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Projektor topic
- Linux kezdőknek
- Motoros topic
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mikrotik routerek
- Apple MacBook
- Nintendo Switch 2
- Diablo II: Classic és Resurrected
- További aktív témák...
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- PC Game Pass előfizetés
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27% - Corsair Hydro X XD7 RGB black (CX-9040005-WW)Pumpa/Tartály kombó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4418
- Bomba ár! HP ZBook 15u G3 - i7-6G I 8GB I 256SSD I Radeon R7 I Cam I W11 I Garancia!
- LG UltraGear 32G810SA-W 4K AI Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest