Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ne késd le a határidőt! (Secure Boot 2026)
- Milyen TV-t vegyek?
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Belehúz a kapacitásbővítésbe a TSMC
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- VR topik
- OLED TV topic
Aktív témák
-
Skyhunter
őstag
Egy kis segítségre lenne szükségem...olvasgattam a korábbi hsz-ket,de ennek ellenére nem sikerült egyedül megoldanom a problémámat.
Adott az adatlapon szereplő konfigom,annyi különbséggel,hogy jelenleg alapjáraton megy a proci.Mióta Win7-em van (és korábban 1 hónapig Vista alatt is),csak 3 GB memóriát lát az OS.Kipróbáltam az összes alaplapi foglalatot,cserélgettem a memóriákat,de ugyanaz..igaz így elvileg a memóknak és az alaplapnak nem lehet baja...(?)
A BIOS-ban átállítottam a North Bridge-ben azt a "Remap memory"-t enabled-re,így már látta a 4 GB-ot a rendszer,de 2 nap hibátlan működés után állandóan kék halált kaptam memóriahibára utalva.Kikapcsoltam a "Remap"-et,most hibátlan a Win,de természetesen újra csak 3 GB-ot lát.Kérdésem mit lehet ezzel kezdeni,vagy az alaplap a rossz?
UI:elfelejtettem leírni,a Win7 64 bites változata van fent,és azt is,hogy az Asus P5BPlusnak BIOS frissítése is volt,a "legújabb" van most rajta.
Aktív témák
- Óra topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yettel topik
- SSD kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ne késd le a határidőt! (Secure Boot 2026)
- PlayStation 5
- Kuponkunyeráló
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 32GB/512GB szép állapot 91% akku 111 ciklus
- LG 32MR50C-B VA Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 5ms / FreeSync
- LG UltraGear 27GR95QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 222 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest