Hirdetés
Aktív témák
-
Skyhunter
őstag
Egy kis segítségre lenne szükségem...olvasgattam a korábbi hsz-ket,de ennek ellenére nem sikerült egyedül megoldanom a problémámat.
Adott az adatlapon szereplő konfigom,annyi különbséggel,hogy jelenleg alapjáraton megy a proci.Mióta Win7-em van (és korábban 1 hónapig Vista alatt is),csak 3 GB memóriát lát az OS.Kipróbáltam az összes alaplapi foglalatot,cserélgettem a memóriákat,de ugyanaz..igaz így elvileg a memóknak és az alaplapnak nem lehet baja...(?)
A BIOS-ban átállítottam a North Bridge-ben azt a "Remap memory"-t enabled-re,így már látta a 4 GB-ot a rendszer,de 2 nap hibátlan működés után állandóan kék halált kaptam memóriahibára utalva.Kikapcsoltam a "Remap"-et,most hibátlan a Win,de természetesen újra csak 3 GB-ot lát.Kérdésem mit lehet ezzel kezdeni,vagy az alaplap a rossz?
UI:elfelejtettem leírni,a Win7 64 bites változata van fent,és azt is,hogy az Asus P5BPlusnak BIOS frissítése is volt,a "legújabb" van most rajta.
Aktív témák
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Coca Cola Vanilla
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Le Mans Ultimate
- Építő/felújító topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest