- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sötét fantasy eposszal csábítja potenciális vásárlóit az AMD
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
Skyhunter
őstag
Egy kis segítségre lenne szükségem...olvasgattam a korábbi hsz-ket,de ennek ellenére nem sikerült egyedül megoldanom a problémámat.
Adott az adatlapon szereplő konfigom,annyi különbséggel,hogy jelenleg alapjáraton megy a proci.Mióta Win7-em van (és korábban 1 hónapig Vista alatt is),csak 3 GB memóriát lát az OS.Kipróbáltam az összes alaplapi foglalatot,cserélgettem a memóriákat,de ugyanaz..igaz így elvileg a memóknak és az alaplapnak nem lehet baja...(?)
A BIOS-ban átállítottam a North Bridge-ben azt a "Remap memory"-t enabled-re,így már látta a 4 GB-ot a rendszer,de 2 nap hibátlan működés után állandóan kék halált kaptam memóriahibára utalva.Kikapcsoltam a "Remap"-et,most hibátlan a Win,de természetesen újra csak 3 GB-ot lát.Kérdésem mit lehet ezzel kezdeni,vagy az alaplap a rossz?
UI:elfelejtettem leírni,a Win7 64 bites változata van fent,és azt is,hogy az Asus P5BPlusnak BIOS frissítése is volt,a "legújabb" van most rajta.
Aktív témák
- Projektor topic
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Beletenyerelnek a memóriaárak a mobileladásokba
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- DUNE médialejátszók topicja
- Wuthering Waves
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs