Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nyomtató topik
- Androidos tablet topic
- Milyen TV-t vegyek?
- 5V BOOST-os ASRock PRO tápok jöttek a középkategóriába
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 240 Hz-es QD-OLED monitor jött az Alienware-től az árérzékenyebbek számára
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Áprilisi hardverpasziánsz
Aktív témák
-
Clemi
veterán
És ez a 100MB-os particó mit csinál ?
Ennek olvass utána, mert mint mondtam, nekem soha nem volt ilyenem, és nem is hiányzik.
Tehát akkor ezekután hogyan tud az XP is bootolni továbbra is ?
Az XP indítását nem rontja el a W7 telepítő, az XP partició aktív státuszát nem szünteti meg.
A Win7 boot menüje kijelöli, hogy honnan kell indulni az XP-nek ?
A W7 átveszi az XP boot.ini fájl tartalmát, és beépíti a saját indító menüjébe, így a seven tudja, hogy honnan kell indulni a másik, régebbi oprerációs rendszernek (W95,98,2000,XP)
de a korábban az XP bootolására használt partició "aktivitása" megszűnik, így az aktívvá vált 100MB-oson lévő Win7 bootmenü "viszi tovább"
Az én ismereteim szerint nem veszi el semmi a korábban kijelölt aktív partició aktív státuszát (valaki javítson ki ha tévedek), és mégismételm, fogalmam nincs, mi kerül a 100MB-os particióra, mivel nekem sose volt ilyenem.
Csináld úgy a telepítést, ahogy a korábbi hsz-emben leírtam és nem fog bekavarni a 100MB-os partició.
Aktív témák
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EAFC 26
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Proxmox VE
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Gamer PC - Számítógép // i7 // GTX 1060 // Számla // Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
- Lenovo X1 Tablet Gen3 Intel i5 8350U Refurbished - Garancia
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Gamer PC-Számítógép! Felsőkategória! R7 9800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD / Noctua !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest