Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple asztali gépek
- DUNE médialejátszók topicja
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen egeret válasszak?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Aktív témák
-
Clemi
veterán
És ez a 100MB-os particó mit csinál ?
Ennek olvass utána, mert mint mondtam, nekem soha nem volt ilyenem, és nem is hiányzik.
Tehát akkor ezekután hogyan tud az XP is bootolni továbbra is ?
Az XP indítását nem rontja el a W7 telepítő, az XP partició aktív státuszát nem szünteti meg.
A Win7 boot menüje kijelöli, hogy honnan kell indulni az XP-nek ?
A W7 átveszi az XP boot.ini fájl tartalmát, és beépíti a saját indító menüjébe, így a seven tudja, hogy honnan kell indulni a másik, régebbi oprerációs rendszernek (W95,98,2000,XP)
de a korábban az XP bootolására használt partició "aktivitása" megszűnik, így az aktívvá vált 100MB-oson lévő Win7 bootmenü "viszi tovább"
Az én ismereteim szerint nem veszi el semmi a korábban kijelölt aktív partició aktív státuszát (valaki javítson ki ha tévedek), és mégismételm, fogalmam nincs, mi kerül a 100MB-os particióra, mivel nekem sose volt ilyenem.
Csináld úgy a telepítést, ahogy a korábbi hsz-emben leírtam és nem fog bekavarni a 100MB-os partició.
Aktív témák
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4157
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest