Hirdetés
Aktív témák
-
válasz
hackeeeee
üzenetére
Hali!
De, én nekifutottam, és minden olyat kipróbáltam, amit csak tudtam. Alapértelmezett lejátszóvá tettem a WMP12-t, az msn erre a célra szolgáló DLL-t bemásoltam neki(meg is jelent a plugin-oknál a "Most játszott" csoport, csak épp nem volt bent semmi), és még pár "bűvészkedés". Aztán(ezzel kellett volna kezdenem) MS táján próbáltam keresgélni, és ott meg le vagyon írva, hogy mivel a WMP12 valóban 64 bites alkalmazás, amíg nem lesz 64 bites msn, addig nem kellene próbálkoznom...

(neten találtam valahol, egy vadegér által újra fordított(x64) msn DLL-t, de csak WMP11-hez, nos ennek BSOD lett a vége
)Úgy hogy várhatjuk a x64 WLM-et...
Fire.
Aktív témák
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- AKCIÓ! ASUS Z790 i9 14900KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB LIAN LI LANCOOL 216R ADATA 850W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB ZALMAN N4 Corsair 550W
- GIGA AKCIÓ!!! MacBook Air M4 24GB 512GB Garancia! Starlight / SKY / SILVER
- Apple iPhone 14 Plus 128GB sárga használt, karcmentes 97% akku 6 hónap garancia
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest