Hirdetés
Aktív témák
-
válasz
hackeeeee
üzenetére
Hali!
De, én nekifutottam, és minden olyat kipróbáltam, amit csak tudtam. Alapértelmezett lejátszóvá tettem a WMP12-t, az msn erre a célra szolgáló DLL-t bemásoltam neki(meg is jelent a plugin-oknál a "Most játszott" csoport, csak épp nem volt bent semmi), és még pár "bűvészkedés". Aztán(ezzel kellett volna kezdenem) MS táján próbáltam keresgélni, és ott meg le vagyon írva, hogy mivel a WMP12 valóban 64 bites alkalmazás, amíg nem lesz 64 bites msn, addig nem kellene próbálkoznom...

(neten találtam valahol, egy vadegér által újra fordított(x64) msn DLL-t, de csak WMP11-hez, nos ennek BSOD lett a vége
)Úgy hogy várhatjuk a x64 WLM-et...
Fire.
Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
- Gamer PC - Számítógép Ryzen 7 9800X3D // RX 9800XT 16GB // 64GB DDR5 // Számla // Garancia //
- iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4266
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Intel Nuc M15 Core i5 1135G7 8Gb Ram 512Gb NVMe SSD 15,6" IPS Érintőkijelző Boltból Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest