Hirdetés
- Kompakt, mégis egyszerűen fejleszthető barebone géppel jelentkezett a Shuttle
- 100 Hz-et tud az ASUS dokkolóval kombinált, ultraszéles monitora
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- A szuperintelligencia még odébb, a szuperapp már közel
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
Aktív témák
-
Steelmanus
addikt
válasz
band1103
üzenetére
Koszonom a linkeket, es ezen eszmecseret megint tanultam sokat, es megoldodtak a dolgaim. Halasan Koszonom. Viszont felkeltette az erdeklodesemet a MPCHC marcsak azert is mert nem kell istallalni, viszont epp alabb olvastam hogy van aki a KMPlayer-t kodek nelkul teszi fel ez erdekes es melle telepiti az xy kodekpack-ot. Lehet kiprobalom minden ujra fogekony vagyok ha az elore visz az igazsag az hogy en nem filmezek hanem sok gepet javitok vagy rakok ossze, - most eppen a laptop a trendi - es addig nem teszek fel semmit masnak amig en magam ki nem probalom. Altalaban meg mindig XP-t akarnak en meg mondom hozzak a lemezt mert az enyemet termeszetesen nem adom. Vannak furcsasagok, de legalabb kiismerem oket es mondom hogy hozzanak masikat

Mar leszedtem a MPCHC-t csak regebben kiprobaltam csak mindig azt irjak hogy Beta ezert indegenkedem tole de a puding probaja hogy kidobjuk a kukaba
Epp ma hoztak egy uj gepet XP-vel, na annak adok majd ugyis ketszer telepitem ha mar nagyon elcseszem igaz ez nem ebbe a topicba tartozik.
Megegyszer Koszi a segitseget.
Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Új belépő a Honornál
- Filmvilág
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Építő/felújító topik
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! EVGA FTW3 Ultra RTX 3080 10GB GDDR6X Videokártya!
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4328, 100% AKKSI
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080Ti 12GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest