Hirdetés
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple MacBook
- DUNE médialejátszók topicja
- Nos igen, ilyen is lehet egy notebook…
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kompakt vízhűtés
Aktív témák
-
Skyer
senior tag
válasz
public73
üzenetére
Sztem hibás a winyo. Probáltad már letesztelni valami progival? Biosban bevan állitva AHCI re.. mondjuk én azt is furának találom hogyha elemzem a lemez leírását amit feltesz az AMD az sem AHCI hanem SCSI-be jelenik meg. XP nél is mire belegyógyítottam a drivert lement a nap..ugyhogy hagytam a picsába az egészet hogy erre több ideget őröljek. Nade majd megprobálok még Vlite al összeszenvedni egy olyan telepitőt ahova beleteszem az ATK meg az AHCI driverem, valami működő csodabogarát a 7 esnek hogy ne tököljön annyit.
ui.: én ha most ráfuttatom pl a windows 7 en a HD tune progit akkor a read a 110 ig megy fel és ott is marad, de a másik az folyton esik egészen 28 ig vagy 50 ig. elég vicces
sztem a read/write nak azonosnak kéne lennie vagy nagyon minimális eltérésnek kéne lennie nem ekkorának 
Aktív témák
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Energiaital topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Programozás topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Corsair NAUTILUS RS LCD-Modul, Display, Kijelző
- Lenovo ThinkPad T470,14",HD,i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,Win11
- Lenovo 13w Yoga 2in1 Gen 2 AMD Ryzen 3 7330U 8 GB RAM 256 GB SSD Premium garancia FHD IPS TOUCH
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic8 Lite / Honor Magic8 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
sztem a read/write nak azonosnak kéne lennie vagy nagyon minimális eltérésnek kéne lennie nem ekkorának