Hirdetés
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
válasz
Morden24
üzenetére
Köszönöm, mind a kettőtöknek az ötletet. (hackeeeee) Előrebocsátom, hogy hiába telepítettem föl, nem lehet elinditani. (egyelőre...)
Szóval önállóan tényleg nem lehetett föltelepíteni, a már korábban linkelt H betűs kép miatt.
Megpróbálkoztam a jelenlegi winxp alól frissíteni, ha már felajánlotta magát. Elsőre nem tetszett neki a dolog, az eltérő nyelvi dolgok miatt (xp hun-win7 eng) de másodikra kértem, hogy hagyja ki és nem akarom visszaállítani később az előző win verziót az eltérő nyelvi beállításokkal.
Erre továbbment, de beszólt az adaptec u160 scsi vezérlő miatt. Megadtam neki a vistás driver könyvtárát, amit elfogadott és továbbment. Szépen feltelepítette magát több lépésben, majd újra indult a gép. Kapásból csinált magának rendszerindító menüt, hogy melyik oprendszert akarom elindítani, a régi xp-t, vagy a win7-et. 3 sec múlva továbbment win7-tel és utána szépen kiírt egy ECC failed hibaüzenetet, majd megállt.
Kikapcs-bekapcs, majd biosban letiltottam az ecc-t és ekkor már eljutottam a win7 rendszerindító menüig, hogy safe mode, normal mode, stb... és volt ott egy memória teszt választás is. Kiváncsiságból elinditom és 1 percen belül memória hibát jelez, majd megáll. Érthetetlen, mivel a memtest simán megy rajta bármeddig és xp alatt sem volt vele évek alatt sem semmi gond. (Igen, ugyanazal az xp-vel hibátlanul üzemel évek óta, akár heteken, hónapokon keresztül non-stop járatva.)
Egyelőre itt állok, még keresek rá valami hivatkozást, de nagyon úgy tűnik, hogy a win7 nem szereti a reg ecc rambus-t a dual p3 lapomban. Azért még nem adom fel.

Akinek van ötlete, szívesen fogadom.
ui: majd elfelejtettem... Mindenkinek Boldog karácsonyt!

Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Apple iPhone 6s - Nyomás utána!
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- OLED TV topic
- A kezdet vége: viszlát, Model S!
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A320M R3 1200 8GB DDR4 370GB SSD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Mio Star Coffe One Milk Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest