Hirdetés
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Milyen videókártyát?
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- Az év első felében érkeznek az AMD CES-en eltitkolt újdonságai
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
Aktív témák
-
volvoguy
addikt
válasz
Morden24
üzenetére
- tuning nincs
- chipset driver nincs fenn....egyszerűen hiába próbálom, a North Bridge illesztőprogram nem települ....Elmondom mit csináltam:
- A processzorfigyelőnél beállítottam, hogy Mindig legyen látható, hogy lássam, hogy ugrál a proci terhelése...
- Elindítottam MP-vel egy mp3 zeneszámot
- Eközben megnyitottam egy csomó olyan alkalmazást, aminél a prociterhelés a kijelző szerint 60-70% felé ugrott hirtelen: Call of Duty: Modern Wargare, Assassin's Creed, Sony Vegas 8.0 Pro, Open Office....
Ugye játékoknál alap, hogy elő kéne valaminek jönnie, hisz itt a gépigény a lényeg, és a többi program amit megnyitottam, direkt olyan, ami sokat tölt mire betölt....
- zenelejátszás közben nyomtam egy WinRar-t is teszem hozzáSzóval, a gépen található játékaim és gépigényes programjaimat kipróbáltam, közben ment a zenelejátszás, a processzor terhelése nem lépte át a 70%-ot, és a zenelejátszás tökéletes
Viszont, ha zenelejátszás közben Youtube-on sima videót töltök be, megnyitok egy weblapot, azonnal pattog a hang...vagy pl. az előbb felmentem Videa.hu-ra...hirtelen felugrott a mutató 89%-ra..és persze hogy pattogzik a hang
És tudod mi az érdekes? Bár erre lehet van magyarázat...játék indításánál 60%, weblap megnyitásánál a mutató 90% felé is megy...pedig elvileg a játék gépigényesebb
Mindegy, a konkluzió, hogy csak akkor szarakodik a hang, ha hírtelen felugrik a mutato 90% felé, és általánosságban véve netezés közben (youtube, oldalak megnyitása) jelentkezik...
Aktív témák
- Formula-1
- Bittorrent topik
- One mobilszolgáltatások
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- Milyen TV-t vegyek?
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus 400W
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Piros 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Wifis fèlkonfig! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z270F i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest