Aktív témák
-
pschio
őstag
hi all!
van egy kurva idegesítő win7-es bajom és a hd sentinel okozza sztem.
telepítés után minden nagyon fasza volt, aztán felraktam a hd sentinelt és minden bootnál miután beírom a passzt vár egy csomó ideig, vagy 1-2 percig. *nem teker semmit. nem csinál semmit. majd betölt. a win7 logót gyorsan ledolgozza. a progikat is meg az asztalt is betölti gyorsan miután gondolkozott és állt. de egyszerűen nem tudom mi a szart csinál ilyenkor.
a laptopomon is ez történt miután felraktam. egy darabig a szentinellel is jó. szép meg gyors de utána meggajdul a rohadék és nem tudom visszacsinálni. hiába az uninstall. ujratelepíteni nem akarok. és a system restore sem jöhet szóba, miután már egy csomó mindent felpakoltam.
valakinek ötlet?
konfig az adatoknál.
Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vegyes fogadtatás, erős rajt: 2 millió példánynál a Crimson Desert
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Fogyjunk le!
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga 7 2in1 OLED FHD+ Ultra 5 125H 16 GB DDR5 7467 MHz Magyar helyszíni garancia 2028.06.
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4770K / GTX 1060 6GB /16GB RAM /250SSD + 500GB SSHD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4432, 100% Akksi
- SK Hynix 16GB és 32GB DDR4 so dimm 3200MHz modulok számlával, 6 hó garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest