Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Kitolhatja az LGA1700 élettartamát az Intel
- Nyomtató topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
pschio
őstag
hi all!
van egy kurva idegesítő win7-es bajom és a hd sentinel okozza sztem.
telepítés után minden nagyon fasza volt, aztán felraktam a hd sentinelt és minden bootnál miután beírom a passzt vár egy csomó ideig, vagy 1-2 percig. *nem teker semmit. nem csinál semmit. majd betölt. a win7 logót gyorsan ledolgozza. a progikat is meg az asztalt is betölti gyorsan miután gondolkozott és állt. de egyszerűen nem tudom mi a szart csinál ilyenkor.
a laptopomon is ez történt miután felraktam. egy darabig a szentinellel is jó. szép meg gyors de utána meggajdul a rohadék és nem tudom visszacsinálni. hiába az uninstall. ujratelepíteni nem akarok. és a system restore sem jöhet szóba, miután már egy csomó mindent felpakoltam.
valakinek ötlet?
konfig az adatoknál.
Aktív témák
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 11 M4 2024 256GB Wifi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16e 128 GB White 100% Akkumulátor 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GAMER PC! Intel Ultra 245 / RTX 5070 / H810M-X WIFI / 32GB DDR5 / SSD 512GB / 700w! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest