Hirdetés
Aktív témák
-
Clemi
veterán
válasz
Protoss
üzenetére
MS nem dolgozta ki op rendszerét eléggé a hangkeltés terén?
Ennyire nem értek a windowsok belső lekivilágához, meg a DirectX, meg OpenGL és satöbbi API mélyén megbúvó összefüggésekhez. Fogalmazzunk úgy, inkább hardver, mint softver ami nekem fekszik.
DE abban egyetértek, hogy valami nem stimmel a Windows hangkeltésével, és ezzel már a Vista alatt is szembesültem. Hogy pontosan mivel? Nos azzal, hogy a HD Audio kártyám, XP alatt egyszerre, és egyidőben kiadta a hangot az analóg és a Digitális kimeneten is. Nos a Vista óta sajnos vagy az egyik, vagy a másik. Na és természetesen csaknem minden alkalommal elfelejtem még a mai napig is átváltani, így ha mozizni akarok, tuti, hogy az analógon hagytam és az asztalon lévő csicsergőkön szólal meg a film, ha meg átülök a géphez, és gondolok egyet, hogy játszani kellene, biztos, hogy a digitálison hagytam a hangot.
Szóval marhára idegesítő, és minden Realtek driver megjelenésekor reménykedem (haha vajon miért van havonta új driver, mint az ATI-nál?) hátha végre megoldják ezt a mizériát.Na mindegy, a lényeg, hogy valami valóban nem stimmel, most vagy licensz gondok vannak, vagy trehányság van, de az tuti, hogy a MS és a hardvergyártók között nincs túl nagy összhang. De hogy ki a hunyó? Hát ......
Aktív témák
- A felhőbe ment terv: adj ötmilliárdot, kapsz százmilliárdot!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- E-roller topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Gumi és felni topik
- Crimson Desert
- Hálózati / IP kamera
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Microsoft Office és Office 365 topic
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- HP EliteBook 840 G10 13. gen i5, 16GB DDR5, prémium üzleti laptop! 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- HP Z420 Workstation,Xeon E5-1620 CPU,8GB RAM,500GB SATA3 HDD,WIN10
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5500 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest