Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- A Lightspeedre építhet a Logitech új headsetje
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Aktív témák
-
Clemi
veterán
válasz
Protoss
üzenetére
MS nem dolgozta ki op rendszerét eléggé a hangkeltés terén?
Ennyire nem értek a windowsok belső lekivilágához, meg a DirectX, meg OpenGL és satöbbi API mélyén megbúvó összefüggésekhez. Fogalmazzunk úgy, inkább hardver, mint softver ami nekem fekszik.
DE abban egyetértek, hogy valami nem stimmel a Windows hangkeltésével, és ezzel már a Vista alatt is szembesültem. Hogy pontosan mivel? Nos azzal, hogy a HD Audio kártyám, XP alatt egyszerre, és egyidőben kiadta a hangot az analóg és a Digitális kimeneten is. Nos a Vista óta sajnos vagy az egyik, vagy a másik. Na és természetesen csaknem minden alkalommal elfelejtem még a mai napig is átváltani, így ha mozizni akarok, tuti, hogy az analógon hagytam és az asztalon lévő csicsergőkön szólal meg a film, ha meg átülök a géphez, és gondolok egyet, hogy játszani kellene, biztos, hogy a digitálison hagytam a hangot.
Szóval marhára idegesítő, és minden Realtek driver megjelenésekor reménykedem (haha vajon miért van havonta új driver, mint az ATI-nál?) hátha végre megoldják ezt a mizériát.Na mindegy, a lényeg, hogy valami valóban nem stimmel, most vagy licensz gondok vannak, vagy trehányság van, de az tuti, hogy a MS és a hardvergyártók között nincs túl nagy összhang. De hogy ki a hunyó? Hát ......
Aktív témák
- Bestbuy játékok
- Ford topik
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Napelem
- Metal topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Projektor topic
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- SzoftverPremium.hu
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4504
- iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4271
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs