Aktív témák
-
volvoguy
addikt
nálam a Vista kimaradt....de mégis, nincs az az érzésetek, hogy a Windows 7 pofátlanul drága? Nem úgy drága, hanem ahhoz képest, hogy tulajdonképpen nem is önálló Oprendszer, hisz egy újrakiadott Vista lényegében...tehát olyan, mint amilyennek a Vistának először lennie kellett volna?
Namármost a Vista is került vagy 30.000Ft-ba..gondolom én annak idején..megvetted...örültél..feltelepítetted, majd ideges voltál, mert nem voltak driverek, nagy volt a gépigény, bugzott az egész..erre mondhatni a Microsoft csiszolt rajta, tehát biztos nem öltek bele annyi pénzt..hiszen a Vista mint alap megvolt, és mégis képesek teljes áron árusítani..sztem ez a pofátlanság...sőt, sztem a Vista tulajoknak kedvezménnyel vagy ingyen kéne adni, mert sokan szívtak vele annak idején..magyarán akkor átb@szták a népet, mivel a pénzedért szart kaptál..akkor most adják ingyen...
Aktív témák
- Autós topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Life is Strange: Reunion - Íme a végleges gépigény
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hardcore café
- Xbox Series X|S
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Flip5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest