Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD FX
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Androidos fejegységek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Tápos kibeszélő offtopik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
Aktív témák
-
volvoguy
addikt
nálam a Vista kimaradt....de mégis, nincs az az érzésetek, hogy a Windows 7 pofátlanul drága? Nem úgy drága, hanem ahhoz képest, hogy tulajdonképpen nem is önálló Oprendszer, hisz egy újrakiadott Vista lényegében...tehát olyan, mint amilyennek a Vistának először lennie kellett volna?
Namármost a Vista is került vagy 30.000Ft-ba..gondolom én annak idején..megvetted...örültél..feltelepítetted, majd ideges voltál, mert nem voltak driverek, nagy volt a gépigény, bugzott az egész..erre mondhatni a Microsoft csiszolt rajta, tehát biztos nem öltek bele annyi pénzt..hiszen a Vista mint alap megvolt, és mégis képesek teljes áron árusítani..sztem ez a pofátlanság...sőt, sztem a Vista tulajoknak kedvezménnyel vagy ingyen kéne adni, mert sokan szívtak vele annak idején..magyarán akkor átb@szták a népet, mivel a pénzedért szart kaptál..akkor most adják ingyen...
Aktív témák
- Kingston SNV3S 1 TB NVMe SSD VADIÚJ, 3 év NÉVRE SZÓLÓ GARANCIA!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Sok Extra! Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest