Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nos igen, ilyen is lehet egy notebook…
- Autós kamerák
Aktív témák
-
Andie
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Megoldottam a kérdést.
A céges win guru srác feladta, úgy adta át a gépet, hogy bocs, de a wifi nemmegy. Úgyhogy én (a programozó! érted!
) hazahoztam, és nekiveselkedtem.
Először is beraktam a driver CD-t, amit a fujihoz adtak az XP mellé. Megmutattam neki, hogy na, ott a wifi driver. Aszonta a win7,hogy telepités... - aztán meg hogy nem kompatibilis platform, telepités sikertelen.
DE!!! Végre kiirta, hogy "sis163u" tipusú wifi hw -ről van szó!!! Eddig ezt sem tudtam, ill. a windowsos srác nem emlitette. Innen már nem volt nehéz. Felmente ma SiS oldalára, persze win7-hez nem volt támogatás wifi kártya ügyben. Volt ellenben vistához, amit leszedtem, és megette a win7. Hipphopp lett wifi, azóta is szépen megy
Hát örök tanulság volt.
Köszi mindenkinek a támogatást, segítséget és a tippeket!
Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- LENOVO ThinkCentre M93p (SFF)i5-4570,4GB DDR3,500GB SATA3 HDD,DVD,WIN10
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- Apple iPhone 15 128GB fekete
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) hazahoztam, és nekiveselkedtem.