Hirdetés
Aktív témák
-
Kellene egy kis help, nem win7 gond, de vele kapcsolatos. Ha valaki tud segíteni,akár priviben is jöhet

Na szóval még beta idején beléptem a windows feedback programba, és azóta is jöttek mentek a mail-ek. A legutóbbiban felhívták a feigyelmem, hogy nézzek rá az adataimra ha valami változott volna. Hát gondoltam megnézem,mert már fogalmam nem volt mit kértek, mit adtam meg meg ilyenek

Hát csak a nevem és a mailom volt megadva, gondoltam kitöltöm. A gond csak az, hogy ez fogad:Namost ott van, hogy ha országot akarok váltani(elköltöztem), akkor mondjam le az egészet, és küldjem el nekik, hogy hova.
A kilépés az ez esetben teljesen törli ezt a "regisztrációm", és akkor most küldjem el, hogy helószia magyarországon vagyok, és akkor mi? visszatesznek maguktól, már magyar lakóhellyel?
Lehet bugyuta a kérdés, de szeretnék maradni, viszont megtorpantam, hogy akkor most mi van

Daffni2: nálunk pont ma jött szóba egyik órámon a win7, és mondta egyik srác, hogy jó, de megvenni drága, én meg felvilágosítottam(ott mindenkit), hogy csak egy papírlapjába kerül, és 1 hét mulva töltheti MSDNAA-ról. Térítem én a jónépet

Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Formula-1
- Építő/felújító topik
- Gumi és felni topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest