Hirdetés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen videókártyát?
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NiMH akkumulátor
- AMD FX
- TCL LCD és LED TV-k
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Aktív témák
-
12-es csaj
senior tag
Sziasztok!
Nálam is ez van, vinyó pörög ilyenkor.
MSE kilőve, mert nem azt használok; töredezettség-mentesítő... Hümm... Nem hinném. Külön töredezettség-mentesítő nincs az én gépemen.
Egy másik:
Laptopom van, egy-két információt láttok az adatlapomon.
3/4 éve szépen együtt dolgozott a hangfallal (direkt laptop-okhoz való; USB-vel csatlakoztatható, driver nincs hozzá, tudtommal). Harmadik napja azonban nem veszi észre, pedig a hangfal bekapcsol. Ki kell húzni az USB-kábelt, visszadugni, és csak onnantól veszi észre, és áll automatikusan arra.
Mi történt, mi a teendő?
Azért itt teszem fel a kérdést, mert mégiscsak köze van a Windows 7-hez. Nem tudom egyébként, mi máshoz lehet köze...
A legutóbb amit csináltam, mielőtt jelentkezett a gond, hogy frissítettem a Defender adatbázisát, és futtattam a CCleaner-t. Nem hinném, hogy a kettő közül bármelyikhez is köze lenne.
Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250M i5 6600K 16GB DDR4 250GB SSD GTX 1650 4GB BITFENIX DeepCool 400W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A legutóbb amit csináltam, mielőtt jelentkezett a gond, hogy frissítettem a Defender adatbázisát, és futtattam a CCleaner-t. Nem hinném, hogy a kettő közül bármelyikhez is köze lenne.