Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Elárulta a Puget Systems, hogy melyik komponensből mennyi romlik el
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Dobná a fizikai kezelőszerveket a Sony gamepad koncepciója
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Aktív témák
-
polarx
tag
Sziasztok!
Az h a procimat húzom van vmi köze a videokártyához? Tehát a proci órajelének emelésének okoznia kellene rendszer fagyást sok apró pixeles képpel?
Miután 10 napja minden hibát megpróbáltam kiküszöbölni az eseménynaplóból, nem volt fagyásom, minden szépen gyári állapotban volt, gondoltam akkor "vissza" aktiválom a negyedik magot meg hát az alap 3,2 GHz órajelet.(prime small fft teszt futott stabilan 2 órán keresztül) Gondoltam menjen aztán ha gondja van akkor úgy is fagy, nem fagyott aztán ma gondoltam (miután olvastam itt oliverda írását) kap még egy kicsit legyen 3,4GHz meg egy kis plus fesz had menjen neki a prime 95 és megint visszajött ez a kép megfagy sok apró színes pixelre összevissza és halál. A windows debugger a dmp fájlt beolvasva azt írta
robably caused by : atikmdag.sys ( atikmdag+307981 ) mely videokari driver problémára utal. De ismétlem ez megint csak akkor jött elő amikor megbolygattam a rendszert. Tehát itt mi a párhuzam a videokari és a proci között.Gépem a nevem alant.
Nem tudom h jó helyre írok e a videokártyám topicjában nem kaptam értelmes választ.
Ha ti sem tudtok segíteni kérlek irányítsatok a megfelelő topicba, köszi.
Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
- 204 - Lenovo Legion Slim 5 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Apple iPhone 14 Pro 256GB (Csak Esim), Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
robably caused by : atikmdag.sys ( atikmdag+307981 ) mely videokari driver problémára utal. De ismétlem ez megint csak akkor jött elő amikor megbolygattam a rendszert. Tehát itt mi a párhuzam a videokari és a proci között.