Hirdetés
- A kezdet vége: viszlát, Model S!
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Az X3D-s Ryzenekkel való bűvészkedés a Colorful alaplapjának fő profilja
- Ha sokat küzdünk a porral, a GEEEK megfizethető "házát" nem nekünk találták ki
- Nagyzási hóbortja van az ASUS legfrissebb, QD-OLED paneles monitorának
Aktív témák
-
qwertly
addikt
válasz
Steelmanus
üzenetére
Szia!
Köszi a kimerítő válaszodat
kerestem én is már rá a grub szóra de csak olyan aspektusban ha a windows újra telepítése után kellet helyre állítani a grub-ot.Álmomban sem gondoltam volna,hogy a BlueScreen azért nem működik mert a grub van fent így meg sem fordult a fejemben.De ma avval kezdtem,hogy indítottam a pc és ubuntut hagytam,hogy elinduljon de üdvözlő képernyő után már csak a szürke képernyő ment,így win7 telepítő dvd be és helyre állítottam a windows mbr,de sajnos utána kicsit köhögni kezdett a win7 kicsit megkellet kalapálni
így már megy.De mint látod az ubuntu alatt is csak csökkentetett grafikai beállítással töltődik be a rendszer ezért gondoltam,hogy hardver hiba okozza.Majd indéglenesen megy bele egy elfekvő tartalék 7900GS kártya.De lehet,hogy mégis újra húzom a rendszert mert volt egy monitor csere is,hátha hunyó lehet ö is.De mint írtam én már a videokártya hibára gyanakszok.
Aktív témák
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- Macbook Pro M3 Max 14" - 36 GB/1TB/ 27% ÁFÁS!
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás!I5 6600 /GTX 1650 Super / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
kerestem én is már rá a grub szóra de csak olyan aspektusban ha a windows újra telepítése után kellet helyre állítani a grub-ot.Álmomban sem gondoltam volna,hogy a BlueScreen azért nem működik mert a grub van fent így meg sem fordult a fejemben.De ma avval kezdtem,hogy indítottam a pc és ubuntut hagytam,hogy elinduljon de üdvözlő képernyő után már csak a szürke képernyő ment,így win7 telepítő dvd be és helyre állítottam a windows mbr,de sajnos utána kicsit köhögni kezdett a win7 kicsit megkellet kalapálni
így már megy.De mint látod az ubuntu alatt is csak csökkentetett grafikai beállítással töltődik be a rendszer ezért gondoltam,hogy hardver hiba okozza.Majd indéglenesen megy bele egy elfekvő tartalék 7900GS kártya.De lehet,hogy mégis újra húzom a rendszert mert volt egy monitor csere is,hátha hunyó lehet ö is.De mint írtam én már a videokártya hibára gyanakszok.