Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Djuree
félisten
válasz
Laccoss
üzenetére
tehát akkor ha cserélek lapot akkor telefonon lehet újra érvényesíteni az oem-et? vagy akkor dobhatom ki az ablakon?
mert akkor lehet veszek egy oem-et. megérné ha a win7 is addig lesz érvényben mint az xp
márpedig sztem igen, jó ez a win7, vista már másnap nem tetszett, ment vissza az xp, gondoltam is hogy ez nem sokáig lesz érvényben és igazam is lett, de ez bejött mióta fent van fél éve kb.
Aktív témák
Aktív témák
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Raspberry Pi
- Bittorrent topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Autós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
Üzleti előfizetők hirdetései
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4343
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Slim 5 16APH8 Gamer notebook - R7 7840HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 8GB
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Intel Core i5-9500 / i7-8700T / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T processzorok- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
márpedig sztem igen, jó ez a win7, vista már másnap nem tetszett, ment vissza az xp, gondoltam is hogy ez nem sokáig lesz érvényben és igazam is lett, de ez bejött mióta fent van fél éve kb.