Hirdetés
- Autós kamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Fényszórónak is bevethető a Xiaomi új gamer monitora
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen processzort vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Aktív témák
-
Steelmanus
addikt
válasz
< CyberBob >
üzenetére
Regebben amikor meg hasznaltam mindig olvasgattam a Nod32 topikot es most megint raneztem csak kivancsisagbol.
Ha egy-ket oldalt visszalepsz lathatod hogy masoknak is volt gondjuk a magas procihasznalat miatt van akinek az ESS -el gyult meg a baja - ezt nem hasznaltam sosem - csupan EAV-ot de pl en azert mondtam le rola mert nagyon visszafogta a fajlmozgatast, legalabbis nalam es ha ranezel a konfigomra hat nem egy eromu. Ezzel nem azt mondom hogy altalanos problema ez a magas procihasznalat de jo par gepen elofrdult.
Szerintem p3T! Tarsunk is ebbe futott bele. Visszaolvastam a topicban jo par oldalt es nezegettem a linkeket de a lenyeg hogy vagy olvasgatja a Nod topikot es annak megfeleloen allitja be vagy ha ilyen problemat okoz a gepen akkor valtson mas AV programra.
Aktív témák
- Hyundai, Kia topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Nem lesz idén iPhone 18
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós kamerák
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Villanyszerelés
- PH! Darts
- Homokdűnék árnyalataiban is elérhetők a RugOne Xever 7 telefonok
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 7700K / RTX 2080 / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! LG 29WP60G-B 29 75Hz IPS UWFHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- Utángyártott 90W töltő 7,4x5.0mm
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4432, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest