Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#3451) King Unique válasza HZoli87 (#3439) üzenetére

King Unique
(őstag)

Pedig én sok usb-s külső hdd-t használok és az "usb fix",v az új 5.0.95.0-val teljesen megoldódott a probléma :K ,nálam nem fagy már ki. :N

(#3442) TFSi : ezért használom én is magazinos havi kódokkal... :DDD

Lenne egy olyan kérdésem,h mostanság álandóam azt dobja ki "DNS gyorsítótár mérgezés-távoli IP cím...) - lefutattam ellneőrzést,de nem talált semmit,ez most mit jelent,aggódjak... :F

[ Szerkesztve ]

(#3452) HZoli87 válasza King Unique (#3451) üzenetére

HZoli87
(PH! addikt)

Te szerencsés vagy, olvasgasd a hivatalos fórumot hogy mennyien nem. XP alatt jelentkezik a probléma amúgy.

(#3453) King Unique válasza HZoli87 (#3452) üzenetére

King Unique
(őstag)

Kösz :) ,igen ezen a gépen most XP alatt írogatja ki,másikon win7-nél nem észleltem (még),akkor mit is jelent ez,mért van :F

(#3454) HZoli87

HZoli87
(PH! addikt)

Új verziók jelentek meg!

ESET NOD32 Antivirus / Smart Security 5.2.9.1

Nyelv: magyar

Letöltés (NOD32): 32 bit / 64 bit
Letöltés (ESS): 32 bit / 64 bit

Változások listáját még nem frissítették.

(#3455) HZoli87 válasza HZoli87 (#3454) üzenetére

HZoli87
(PH! addikt)

Változások listája:

- Enhancement: Added info about need of switching SSL filtering ON in a case of filtering HTTPs sites by Parental within Parental Control setup screen
- Enhancement: Several smaller enhancements within Parental Control Setup and management
- Enhancement: Admin of Parental control could choose role of Windows Account by entering person‘s age configuring Parental Control
- Enhancement: Information about not filtering Parental Control added in the Home Screen
- Enhancement: Added Statistics of Scanned Files in the main Home Screen
- Enhancement: Added more information about running processes reputation from ESET Live Grid
- Support: Able to activate product using proxy server
- Support: Ability to use the renewal keys in product
- Added: Web page Exceptions could have priorities
- Added: Settings for Removable Media blocking and Antirootkit (Antistealth) present in main User Interface under Setup
- Fix: Network profile dialog window popping up repeatedly
- Fix: Shadow of the "quick menu" is being re-painted during opening
- Fix: Issues with detection of emails in Windows Live Mail 2011
- Fix: GUI opened in a large window
- Fix: Advanced scanning options are not working in Computer Scan
- Fix: irrelevant notification bubble is being shown when no action is required
- Fix: issues with stopping of ESET service during installation
- Fix: Runtime error with HP Protect Tools, ESET GUI crash
- Fix: Removable media blocking functionality does not block devices for particular Windows Accounts
- Fix: Some pages with certain category are evaluated as not categorized by ESET Smart Security Parental Control functionality
- Fix: Files are still scanned by real-time protection after switching it off
- Fix: Issues with importing Antispam global lists from ESET Smart Security v4 to ESET Smart Security v5
- Fix: ESET GUI crashes under some circumstances while editing ESET Firewall profiles
- Fix: Schedule update task cannot be started from main menu in SysRescue User Interface
- Fix: Several Crashing of ESET User Interface under some circumstances
- Fix: Wrong tooltips within Antispam dialog Windows
- Fix: Activated product reports it's not activated
- Fix: Parental control still enabled in ESET User Interface despite of Protocol filtering is disabled
- Fix: IMAPS,POP3S checking of protocols and ports for selected applications does not work correctly
- Fix: Notification window about disabling some type of protection is not displayed if some other protection is already disabled
- Fix: inconsistence in status for updated virus signature database within User Interface
- Fix: Any windows user can force execution of planed task
- Fix: issues with managment of web page filtering exceptions for Parental Control
- Fix: SSL filtering in Chrome does not work under some circumstances

[ Szerkesztve ]

(#3456) TFSi válasza HZoli87 (#3455) üzenetére

TFSi
(fanatikus tag)

Köszi az infót, látom volt mit javítani...Rányomtam a programfrissítésre, de 5.0.95-öt ír ki... Mikorra várható az autoupdate?

[ Szerkesztve ]

Árpád biztos visztartály vót valamikor... Kaspersky Internet Security 2012 12.0.0.374 (i) Windows 7 Professional x64 - Bitdefender Internet Security 2012 15.0.38.1605 Windows 7 Professional x86

(#3457) HZoli87 válasza TFSi (#3456) üzenetére

HZoli87
(PH! addikt)

Eddigi frissítésekből kiindulva 1-2 hét. De nyugodtan rátelepítheted, átveszi a beállításokat.

(#3458) kisferi

kisferi
(kvázi-tag)

Sziasztok. Ez a frissítés majd megoldja szerintetek XP-n a külső winchester csatlakozásakor fagyást? Előre is köszönöm a választ.

(#3459) King Unique válasza kisferi (#3458) üzenetére

King Unique
(őstag)

Próbáld ki,azt kiderül... :D ,de nekem 5.0.95 is megoldotta. :)

(#3460) HZoli87 válasza kisferi (#3458) üzenetére

HZoli87
(PH! addikt)

Szia!

Szerintem meg, de ha nem oldaná meg, akkor a 6-os verzió biztos megfogja. :)

(#3461) Orlin

Orlin
(fanatikus tag)

Már tesztelhető az ESET Macintoshokra szánt Cyber Security Pro és a Cyber Security új verziója

[link]

Windows 7 Home Premium 64-bit SP1,Eset Smart Security 5,6,00 GB DDR3,ASUSTeK Computer Inc.,AMD K12,AMD A6-3400M APU,AMD Radeon 6600M and 6700M Series

(#3462) HZoli87 válasza kisferi (#3458) üzenetére

HZoli87
(PH! addikt)

Meg is jött a hivatalos válasz, sajnos nem oldja meg az új verzió (a legtöbb esetben igen).

Link

(#3463) kisferi válasza HZoli87 (#3462) üzenetére

kisferi
(kvázi-tag)

Köszönöm a segítségedet HZoli87.

(#3464) andy83

andy83
(fanatikus tag)

Átlag usernek érdemes frissíteni ESS 5.0-ról 5.2-re?
Pl. kevésbé terheli a gépet, vagy hasonlók?

facebook.com/SzeretekMozizni

(#3465) < CyberBob >

< CyberBob >
(senior tag)

Valakinek van már tapasztalata, hogy a 3397 számú hozászolásomban leírt tűzfal hibát javították az új kiadásban?

"Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!" (Yoda)

(#3466) TFSi válasza andy83 (#3464) üzenetére

TFSi
(fanatikus tag)

Körülbelül 10 hozzászólással lentebb látod a javítási/fejlesztési listát. Ezek alapján érdemes, ill. általában egyébként is, pláne, ha védelemről van szó fontos a program-update...

Árpád biztos visztartály vót valamikor... Kaspersky Internet Security 2012 12.0.0.374 (i) Windows 7 Professional x64 - Bitdefender Internet Security 2012 15.0.38.1605 Windows 7 Professional x86

(#3467) Sharkweb

Sharkweb
(újonc)

6-os Béta letöltése

[ Szerkesztve ]

Norton Internet Security 2012

(#3468) andy83 válasza TFSi (#3466) üzenetére

andy83
(fanatikus tag)

Igen, azt láttam, de nem modott sajnos nekem túl sokat, ezért is kérdeztem rá, h átlag usernek érdemes-e. De akkor frissítek egyet, köszi! :K

facebook.com/SzeretekMozizni

(#3469) Orlin

Orlin
(fanatikus tag)

Ingyen tesztelhetőek az ESET új béta termékei

AzESET bejelentette, hogy nyilvános tesztelés céljából elérhetővé teszi az ESET Smart Security 6 BETA és az ESET NOD32 Antivirus 6 BETA termékeit.

A termékek lopásgátló funkciója alkalmas arra, hogy lokalizálja az elveszett laptopokat és megfigyelje a készüléken futó aktivitásokat. A műszaki újdonság elérhető lesz mindkét termékben, a cél, hogy minél több tesztelő kipróbálhassa, a termékek ingyenesen letölthetőek az ESET honlapról.

Egy friss OSBT kutatás szerint a PC felhasználók egyre mobilabbak, az internetezők 63%-a már laptopon keresztül éri el a világhálót, 12%-uk pedig netbookot használ. A kutatás szerint a netezők a lopásgátló funkciót igénylik leginkább. A felhasználók 88%-a a jogosulatlan belépés megakadályozását a “szükséges” vagy a “jó, ha van” kategóriába sorolta, az adatlopás elleni védelemre pedig 84%-uk tartana igényt. Sajnos hat internetezetőből egynek már van tapasztalata a személyes adatok kiszivárgásával kapcsolatban. Ezért is volt fontos az ESET számára, hogy a lopásgátló funkció bekerüljön a 6-os verzióba.
A lopásgátló modul a környező vezeték nélküli hálózatok alapján határozza meg az eszköz helyzetét és küldi el az erre vonatkozó információkat – mondta el a működésről Béres Péter, az ESET termékeit Magyarországon képviselő Sicontact Kft. vezető IT tanácsadója. – A felhasználó az összegyűjtött adatokat, a beépített kamera segítségével akár a tolvaj képét is, egy előzetes regisztráció után a my.eset.com oldalon érheti el.
A NOD32 Antivirus 6 BETA és a Smart Security 6 BETA olyan továbbfejlesztett funkciókkal és tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek nagy előnyére válhatnak a felhasználóknak. Ilyen többek között a személyi tűzfal és szülői felügyelet, a külső tárolók ellenőrző funkciója, a játékos üzemmód, a vírusok és kémprogramok ellen a díjnyertes keresőmotor, felhő-alapú optimalizálás, az üresjárat idején futtatott ellenőrzés és a behatolás-megelőző rendszer.
A NOD32 Antivirus 6 BETA és a Smart Security 6 BETA kiemelt funkciói:
- Lopásgátló (a végső piaci megjelenéskor csak az ESET Smart Security 6-os verziójában lesz elérhető): Automatikusan megfigyelés alá veszi az eltűnt eszközt és annak aktuális pozícióját, melyet Wi-Fi hálózatra való csatlakozás után egy térképen láthatjuk. A felhasználó az összegyűjtött adatokat egy előzetes regisztráció után a my.eset.com oldalon érheti el. Amennyiben az eszköz rendelkezik webkamerával akár a tolvaj is megfigyelhető annak tudta nélkül.
- Személyi tűzfal (csak az ESET Smart Security 6 BETA verzióban): Megakadályozza a jogosulatlan személyek belépését és a személyes adatokkal való visszaélés lehetőségét. A felhasználók nyugodtan vásárolhatnak online, bankolhatnak és léphetnek be közösségi média felületekre.
- Szülői felügyelet (csak az ESET Smart Security 6 BETA verzióban): Ezzel a funkcióval a felhasználók gyermekei biztonságosabb körülmények között netezhetnek, azáltal, hogy beállítható a gyermek korához nem illő tartalmak blokkolása.
- Üresjárat idején történő ellenőrzés – Idle-State Scanning: Mindenre kiterjedő ellenőrzést indít a számítógép tétlen állapotában, így kevésbé terheli a rendszert és kiszűri az inaktív kártevőket mielőtt kifejtenék káros hatásukat. A funkció automatikusan kikapcsol amennyiben az eszköz telepről működik.
- Letöltés közbeni ellenőrzés – Scan While Downloading Files: Bizonyos fájltípusok esetén (mint például tömörített állományok, okostelefon frissítések) csökkenthető az ellenőrzési idő azáltal, hogy az ellenőrzés már letöltés közben megkezdődik.
A BETA verziók tesztelés céljából készülnek és nem ajánlott olyan rendszereken használni, amelyek kifejezetten fontos adatokat tartalmazhatnak. Az ESET nagyra értékeli a felhasználói véleményeket és visszajelzéseket, amennyiben bármilyen problémát tapasztal, kérjük, hogy az ITT található űrlap kitöltésével segítsék a fejlesztők munkáját a termék fejlesztésében.

Windows 7 Home Premium 64-bit SP1,Eset Smart Security 5,6,00 GB DDR3,ASUSTeK Computer Inc.,AMD K12,AMD A6-3400M APU,AMD Radeon 6600M and 6700M Series

(#3470) Orlin

Orlin
(fanatikus tag)

Sziasztok!

Már fent van a gépemen a 6-os Nod Beta-at és mikor indul a notim a webkam villan egyet.Ki is keresetem a nod hatására!
Ezt miért csinálja?Gondolom a lopás gátló miatt!Ki lehet vhogy kapcsolni?THX

[ Szerkesztve ]

(#3471) Orlin válasza Orlin (#3470) üzenetére

Orlin
(fanatikus tag)

már ok

(#3472) S-Attila

S-Attila
(fanatikus tag)

Hol lehet megtalálni, hogy mi a legfrissebb vírusadatbázisnak a verziószámba?

(#3473) HZoli87 válasza S-Attila (#3472) üzenetére

HZoli87
(PH! addikt)

Tessék.

Link1 - Link2 - Link3

(#3474) kraftxld

kraftxld
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Van egy gép, rajta Eset NOD 32 business 4, a gépet cserélik, én meg át akarom vinni a licenszt a másik gépre.
Persze a licensz infót már évek óta elhányták valahová senki se tudja, hogy mi a felhasználónév/jelszó a frissítéshez.
Van valami megoldás ezt visszafejteni és kulturáltan átrakni a másik gépre?

MCSE+M/S, MCITP, VCP5 - ''Soha ne becsüld le az autópályán száguldó DAT kazettákkal megrakott teherautó sávszélességét''

(#3475) Plag válasza kraftxld (#3474) üzenetére

Plag
(PH! addikt)

Egyszerű a megoldás:
Beállítások menüben/Beállítások exportálása-importálása. Itt értelemszerűen exportálod a beállításokat egy xml fájlba. Majd felrakod az új gépre és importálod a beállításokat. Frissíted a programot és máris kész.

(#3476) kraftxld válasza Plag (#3475) üzenetére

kraftxld
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Oké ezt megcsináltam, de ismert felhasználónév és jelszó nélkül hogy tölthetem le a progit?

MCSE+M/S, MCITP, VCP5 - ''Soha ne becsüld le az autópályán száguldó DAT kazettákkal megrakott teherautó sávszélességét''

(#3477) batonyo

batonyo
(lelkes újonc)

Sziasztok!
A napokban újratelepítettem a Windowst (win7 prof. angol, 64bit), felraktam a legújabb Eset Smart Security-t, azonban a telepítéstől kezdve kb 10-20 percenként előugrik egy értesítés, miszerint "a cím le van tiltva". Itt van pár kép róla:

Amint látható az url változó, az ip cím, viszont majdnem ugyanaz. Teljesen mindegy, hogy mit csinálok a gépen, milyen programokat indítok el, milyen weboldalak vannak megnyitva, mindig megjelenik az értesítés. Az újratelepítés előtt nem volt ilyen. Hogyan tudom kideríteni, hogy mi idézi elő? A naplófájlban néztem, de ott ilyen jellegű értesítéseket nem jegyez fel.

@kraftxld: Én felhasználói név, ill. jelszó nélkül letudom tölteni mindegyik programot az Eset.hu-ról. Egy jó ideje nem kérnek már jelszót.

[ Szerkesztve ]

(#3478) kraftxld válasza batonyo (#3477) üzenetére

kraftxld
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Benyeltél valami spyware-t, trójait, nyomj egy malwarebytes-t.

Köszi a tippet, de már megoldottam végülis az XML-es trükkel, de nem sok ideig maradt a gépen, mert dobta a kékhalálokat ezerrel mindenféle eset-es .sys file-ra hivatkozva.

(#3479) batonyo válasza kraftxld (#3478) üzenetére

batonyo
(lelkes újonc)

Egyik program sem talált semmit :S Ilyenkor jó lenne, ha naplózná az ilyen jellegű dolgokat is az Eset..

(#3480) TeeJay

TeeJay
(PH! kedvence)

érdeklődnék mert nem tudom pontosan mi a baj

adott egy régebbi asztali PC amiben mai szemmel lassúcska a vinyó kevés a memória nincs GPU támogatás a proci sima 1 magos
eddig XP SP3 esetén viszonylag jól ment azonban 2hete újraraktam az XP-t és mindenből a legújabb verziót telepítettem és arra panaszkodik a tulajdonosa hogy böngészés közben megakad a zene, youtube videókat nem tud folyamatosan nézni

három dologra gyanakszom
Firefox böngésző, Flash player vagy a legújabb NOD32...

bár az oprendszer újratelepítés előtt is már Firefox volt a gépen ráadásul a legújabb és a flash playerből is vélhetően az
a NOD32-ből még a régebbi verzió

elképzelhető hogy a jelenlegi jobban megfogja a régebbi gépeket, esetleg böngészés közben leterheli a böngészőt is és ezért akad a hang meg lassú az egész gép?

lehet valahogy úgy beállítani az 5-ös NOD-ot hogy a lehető legkevesebb erőforrást foglalja el a gépből és menjen a böngészés és a youtube nézegetés akadás nélkül?

ha a leharcolt régi rendszeren ment a tulaj szerint akkor most is mennie kellene
valaki találkozott már ilyennel?

Nikon D90 + AF-S DX VR 18-105mm + SB-900 + MB-D80 : http://href.hu/x/bl3a kedvenc fotózási témám :-) http://href.hu/x/cgxs

(#3481) Orlin

Orlin
(fanatikus tag)

Kicsit kapcsolodva TeeJay-hez engem is erdekelne hogyan lehet jol konfiguralni a nod-ot?Eddig ugy voltam vele feldobtam aztan go...;) thx!

(#3482) TFSi válasza TeeJay (#3480) üzenetére

TFSi
(fanatikus tag)

Nem hinném, hogy a Noddal lenne a gond, böngészésnél, bootolásnál szinte észrevétlen,egyedül a letöltött állományok vizsgálatakor szokott több erőforrást zabálni a kelleténél, de stream videónál alig. Próbálkozz talán a Panda Clouddal, jobban jársz, mint a Noddal védelem szempontjából és még úgy se fogja a gépet... Bár a Nod is az egyik legerőforráskímélőbb, ebben még jó...

(#3483) petro3 válasza Orlin (#3481) üzenetére

petro3
(újonc)

Szia!

A Nod32 beállításáról itt olvashatsz, és letölthető a Pano által készített konfigurációs fájl is:
[link]

Üdv: petro3

[ Szerkesztve ]

(#3484) S-Attila

S-Attila
(fanatikus tag)

A NOD 32 5.2.9.12 nem jegyzi meg az ablak beállításait, minden újraindítás után az ablaka visszaáll alapértelmezettre. Másnál mi a helyzet ezzel?

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.