Hirdetés
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
- CES 2026: egy ponton világelső lett a Micron új SSD-családja
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen TV-t vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- iPad topik
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- CES 2026: Ez lehet a legjobb gamer notebook
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Aktív témák
-
Alwares
aktív tag
Sziasztok!
Jelenleg egy igen nehéz problémával állok szemben. Bár kb két kattintás volt csinálni, de hát néha csinál sajnos hülyeségeket az ember (még ha ért is hozzá). Tehát lemezkezelőben piszkálgattam (a win7-es beépítettben) és véletlenül átállítottam hogy melyik legyen az elsődleges partíció. Furának találtam hogy az egyik szerviz partíció volt az elsődleges, én meg szépen átállítottam a C:-re (amin a win7 van). Hát ez nagy hiba volt, ugyanis újraindítás után a BOOTMGR missing felirat várt. Azóta próbáltam Paragon Partition Manager boot recovery-jének segítségével megjavítani, de ez se segített, sőt hazavágta a pen-drive-om is. Itt hagytam abba tegnap.
Próbáltam mindenféle vérmes remény nélkül a Win7 telepítő DVD-jével. Aminél a javítás alatt mókás módon azt írta hogy ez a windowssal nem kompatibilis
De sebaj, itt a parancssor. Próbáltam a BCDedit-el visszaállítani, de sehogy se sikerült, nem is talál windows telepítéseket, egyik partíción se. Nézegettem még más módszereket, de a legtöbb a boot.ini-ről szólt, de a Vista óta nem használják ezt a Windows-ok.
Ha tudtok valami hasznos tanáccsal szolgálni légyszíves ne tartsátok magatokban. Semmiképpen nem szeretném újratelepíteni a rendszeremet, sok időt öltem ebbe a rendszerbe, hogy rendesen bekonfiguráljam, belőjjem.
Elsőre is köszi.
Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robotporszívók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Okos Otthon / Smart Home
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Antivírus szoftverek, VPN
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Vivobook S15 K3502ZA 15 notebook - i5 12500H 24GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4329
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De sebaj, itt a parancssor. Próbáltam a BCDedit-el visszaállítani, de sehogy se sikerült, nem is talál windows telepítéseket, egyik partíción se. Nézegettem még más módszereket, de a legtöbb a boot.ini-ről szólt, de a Vista óta nem használják ezt a Windows-ok.