Hirdetés
Aktív témák
-
Pá
addikt
Nah megpróbálom kicsit összeszedettebben.
Az a bajom, hogy a win7 ezt az otthoni csoport dolgot erölteti, ami nagyon kényelmes lenne ha a laptopon is win7 lenne. De nem az van.
1. A PC-m látja a laptop filejait, ez a rész ok.
2. A laptop is látja a PCt, illetve az azon megosztott mappákat.
3. Van egy könyvtár zenékkel a PC-n, azt sikerült tökéletesen megosztani a laptoppal.
4. Van egy könyvtár filmekkel, azt ugyanúgy próbáltam megosztani, mint a zenéset, de a laptop csak a mappákat látja, magukat a film fileokat nem.
5. Van egy teljes particióm, azt nem engedi a hagyományos megosztással megosztani, mint az előző két mappát, így speciális megosztással próbálkoztam. A laptop látja a particiót és a főkönyvtárában az összes mappát, de a mappákba már nem tudok belépni, mert nincs engedélyem.
6. A mappákat úgy osztottam meg, hogy tulajdonsáfok/megosztás/hozzáférés engedélyezése --> everybody
7. A munkacsoportok neve sem egyezik (a laptopon MSHOME a PC-n Workgroup) de gőzöm sincs hol tudom ezeket megváltoztatni.
8. A tököm tele van már vele+1 A PCn win7 van és kábellel csatlakozik a routerbe, a notin Vista van és wifin megy a jel
Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fotók, videók mobillal
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Gitáros topic
- Letiltott Instagram Fiók visszaszerzést
- Hobby elektronika
- EAFC 26
- További aktív témák...
- 236 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L-K - i7-1260P I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! szinte RAM áron adom! MSI Vector GP78 HX13V i7-13700HX RTX4080 32GB DDR5 1TB QHD240 1 év gari
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest