- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Hamarosan szárba szökken a hardverpalánta
- Kissé retrós hangulatú NVIDIA Blackwell kártya az MSI színeiben
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Aktív témák
-
need
addikt
Üdv...
Újra csak előjön úgyan az a hiba mint korábban..!
Torrentezés közben lemered a win 7
Minden eshetőséget figyelembe vettem és ki is probáltam tehát cseréltem klienst háló katy drivert cseréltem más klienst is próbáltam de a probléma meg maradt nem csak win 7 alatt hanem Xp alatt is!
Sokan azt monták hogy lehet hogy a szolgáltató szivat nincs kizárva Upc P2P titkositást használ ami tilthatja a a torrentezést!
De most már más szolgáltatónál vagyok és most is lemered a win 7 és bontja is a net kapcsolatot!
Maga a problémák akkor jelentkeztek amikor 60 megás netre váltottam!
Vicc az egészben hogy privát ftpvel tökéletesen müxik nincs kizára hogy azért mert nincs vissza töltés!Mennyire van arra esély hogy az alaplapi hálló kary nem birna el a dolgokkal...?
Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bontatlan, régi, legális, szoftverek: Autodesk Maya, Lightwave 3D, Windows, Office, Norton, stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged