- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nem követi az NVIDIA dupla pontosságra kialakított modelljét az AMD
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Az aktuális Xbox konzolokon is megfogja majd a játékos kezét a Copilot
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Aktív témák
-
Dot
őstag
Hali!
Tegnap éjjel már írtam, hogy felraktam a win7-et és nem sikerült felrakni vga drivert!
Ma ismét felraktam egy újabb verziót W7 Professional, egyenesen a főiskolámtól kaptam legálisan használhatom! Egy megformázott winyóra raktam fel. Felismerte a vga-m még drivert is töltött le. Gondoltam mit árthat, letöltöttem az nvidia oldaláról a legújabba és fel akartam rakni!
Ezt csekkoljátok:
A baloldali ez a driver: 195.62_desktop_win7_winvista_32bit_international_whql.exe
A jobboldali ez:195.62_desktop_win7_winvista_64bit_international_whql.exeEverest szerint ezt rakta fel a w7 magának: Illesztőprogram verziója 8.16.11.9107 - nVIDIA ForceWare 191.07
Remélem ebből nem fog a későbbiekben hátrányom származni! Gondolok erre a 32-64 bites gubancra és arra, hogy a legújabb játékok elmennek-e ezen a "régi" illesztőprogramon.
Amit szeretnék viszont megtudni: Magyarosítás létezik-e ehhez a verzióhoz? Ha igen honnan lehet leszedni? A win auto update nem ajánlja fel!
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nem követi az NVIDIA dupla pontosságra kialakított modelljét az AMD
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Horgász topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MikroTik / hálózati eszközök több típus, készletről
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Ultra 7 255U 5.2GHz 16GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- iPhone 17 256GB - BONTATLAN - (3év)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest