Hirdetés
Aktív témák
-
Dot
őstag
Hali!
Tegnap éjjel már írtam, hogy felraktam a win7-et és nem sikerült felrakni vga drivert!
Ma ismét felraktam egy újabb verziót W7 Professional, egyenesen a főiskolámtól kaptam legálisan használhatom! Egy megformázott winyóra raktam fel. Felismerte a vga-m még drivert is töltött le. Gondoltam mit árthat, letöltöttem az nvidia oldaláról a legújabba és fel akartam rakni!
Ezt csekkoljátok:
A baloldali ez a driver: 195.62_desktop_win7_winvista_32bit_international_whql.exe
A jobboldali ez:195.62_desktop_win7_winvista_64bit_international_whql.exeEverest szerint ezt rakta fel a w7 magának: Illesztőprogram verziója 8.16.11.9107 - nVIDIA ForceWare 191.07
Remélem ebből nem fog a későbbiekben hátrányom származni! Gondolok erre a 32-64 bites gubancra és arra, hogy a legújabb játékok elmennek-e ezen a "régi" illesztőprogramon.
Amit szeretnék viszont megtudni: Magyarosítás létezik-e ehhez a verzióhoz? Ha igen honnan lehet leszedni? A win auto update nem ajánlja fel!
Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- DDR4 Szerver RAM felvásárlás - napi árak, elsősorban nagy mennyiségben
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs