Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
válasz
polonic
üzenetére
Egyébként nem is értem a srác problémáját...
Miért nem néz egy XP vs. Windows 7 x64 tesztet?
1. Kétlem, hogy az XP és az XP64 között nagy különbség lenne, ha mégis, akkor kétlem, hogy a 64bites javára - ha mégis, akkor az a 64bit előnyeinek kihasználása miatt van (pl. 2Gb-nél több adható memória), amiben nyilvánvalóan semmiképpen nem rosszabb, hanem jobb a Win7.
2. Xp vs XP64 teszt van több is a neten. Abból már lehet látni, hogy milyen különbség van a két rendszer között, és így már kellőképpen sokat mond egy Xp32 vs. Win764 teszt is.Ha már ennyire fontos, hogy egy-két fps erre vagy arra megy el... amit persze én pl. azért tartok ökörségnek, mert ugye az ilyen tesztek nem az ÖSSZES játékkal dolgoznak, hanem csak párral, ami ki tudja, hogy kit reprezentál, engem pl. nem szokott. Ergo leszarom, ha a Crysis 30 fps-el lassabb, és hibás megállapításnak tartom, hogy eszerint ítéljenek meg egy oprendszert.
Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MacBook Pro 16" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (0231)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dynabook Portege X40-K - i5-1240P I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel ARC Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest