Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hővezető paszták
- Home server / házi szerver építése
-
PROHARDVER!
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geth
veterán
válasz
ScomComputer #9052 üzenetére
Anno elsőre nem volt triviális, milyen context menü variálásról van szó, itt Far Managerben mindig a megszokott menü jelenik meg.
Ez a File Explorer még hova tud "egyszerűsödni" -
martonl
senior tag
válasz
ScomComputer #8155 üzenetére
Nincs mit, majd kíváncsi vagyok az eredményre. Saját gépen nem tapasztaltam ezt, de másén igen, ráadásul 10-es alatt. Mivel nem forszírozta, nem is foglalkoztam annyira a problémával. De engem zavarna, az biztos.
-
martonl
senior tag
válasz
ScomComputer #8123 üzenetére
Ezzel már én is találkoztam, elég idegesítő, de megoldást nem láttam. Máshol írták, hogy a feladatütemezőben le lehet tiltani az ütemezett vizsgálatot. Ezt próbáltad már?
-
svgyula
addikt
válasz
ScomComputer #8134 üzenetére
-
King Unique
titán
válasz
ScomComputer #8146 üzenetére
Tudom, szoktam is javasolni a rendszermentés készítését és akkor probléma esetén 1:1-ben visszaállítható a jól működő állapot. De ez is ugye komolyabb probléma esetén indokolt igazán, ellenben ha valami megoldható egyszerűen pl. a hibaelhárító futtatásával / gyorsindítás kikapcsolásával / frissítés vagy program eltávolításával, akkor nem feltétlen létszükséglet az előbbi.
Egyébként igen, nagyon hasznos lehet a rendszernentés és újabb -1 ok problémamegoldó céllal az említett 0-ról történő újratelepítésre. -
King Unique
titán
válasz
ScomComputer #8143 üzenetére
Ha a kedves user ki sem próbálja a javasolt lépéseket, vagy nem megfelelően hajtja végre azokat, akkor persze hogy nem ér semmit. Ellenkező esetben viszont nyilván igen és megoldhatja az adott problémát, meg nem mindenkinek opció a clean install a 0-ról pláne egy belakott rendszernél, + ez esetben az utóbbi helyett akkor első körben inkább repair install, aminél megtarthatók a személyes fájlok és a telepített programok.
-
svgyula
addikt
válasz
ScomComputer #8123 üzenetére
Egyszerű! Nem a futtatás a megoldás, hanem a beállítások kezelése. Ott a visítos részen jobb oldalt a "bezárás" katt és zöld lesz
-
King Unique
titán
válasz
ScomComputer #2341 üzenetére
Tudom, jellemző.
Egyébként elég 1x leírni és utána már csak linkelni kell, mint ahogyan most is.
-
Beaumont
aktív tag
válasz
ScomComputer #2337 üzenetére
Bocsi.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
ScomComputer #2334 üzenetére
Köszönöm szépen skacok
-
ricsi99
addikt
válasz
ScomComputer #2292 üzenetére
Miért?
Napi update nélkül nem megy a progi? -
szabonagyur
félisten
válasz
ScomComputer #2292 üzenetére
10 alatt kiirja, hogy spectretol vedett es, hogy lassitott mod.
-
Floyd80
addikt
válasz
ScomComputer #2174 üzenetére
Most jött egy értesítés, de nálam se megy a jobb gomb, szintén Win10-ről. Csak az óra beállítás, meg az értesítések beállításai jön elő.
-
Floyd80
addikt
válasz
ScomComputer #2169 üzenetére
Akkor ez nem működik?
You can easily remove notifications count from Windows 11 taskbar by following steps –
Right-click on the Notifications icon from the taskbar. Select – Don’t show number of new notifications. -
szabeska
addikt
válasz
ScomComputer #2167 üzenetére
Fókuszsegéd, vagy mi a fene esetleg? Vagy értesítések kikapcsolása teljesen, ha az a cél hogy ne mutassa őket. Bár ha jól értem, csak a számot szeretnéd eltüntetni. Fekete szigszalag kocka?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ukrajnai háború
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Tőzsde és gazdaság
- Garmin topik
- Sony WF-1000XM4 - ezúttal koppan az áll
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest