Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
Hello!
Van egy kisebb, de fontos problémám: Van egy bizonyos képfile típus (webp, de ez most mind 1), amihez jobb klikk->Megnyitás ezzel->Válasszon másik alkalmazást ezen a PC-n metódussal hozzá adtam a a PhotoViewer.dll file-t (Program Files/Windows PhotoViewer/ útvonalon van), mert azt gondoltam, hátha, de persze nem lett jó. Most mindig hiba üzenetet dob, ha egy olyan típusú képfile-t akarok megnyitni, hogy az "nem Win32" alkalmazás. Továbbra is át tudom rakni bármelyik másik app-ra a társítást, hogy azzal nyissa meg, nem ez a gond, hanem, hogy ez a PhotoViewer.dll valamiért úgy benne ragadt a rendszerben, hogy a Windows a a saját értelmezése szerinti PhotoViewer helyett (tehát, amit el tudna indítani) is ezt a .dll-eset rakja be mindenhová, pl. az Alapértelmezett alkalmazások->Választás kiterjesztés alapján is csak ezt lehet berakni, bár az ikonja ugyan az, de utána ha meg akarok nyitni egy ahhoz társított file-t, akkor ugyan ezt a hiba üzenetet kapom.
Nem tudom elég érthető e a dolog, szóval szeretném ezt a dolgot "vissza csinálni" és a PhotoViewer.dll hozzárendelést törölni a rendszerből... Tud valaki erre valami javaslatot?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fujifilm X
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- ASUS notebook topic
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Revolut
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- Karácsonyi akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest