Hirdetés
- AI-ra hangolta legújabb NUC mini PC-jét az ASUS
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Azt hittük, a GeForce RTX 3060 már leköszönt, de úgy látszik, hogy mégsem!
- Porvihar, zuhogó eső és hó, de az Akasa passzív háza kitart
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
-
PROHARDVER!
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
martin.p
tag
Sziasztok!
Lehet nem a megfelelő hely a kérdésem számára, de Win 10-en nem volt soha hasonló gondom. Valaki találkozott már azzal, hogy a Windows folyamatosan visszatelepít egy bizonyos friss drivert, hiába törlöm le?
Konkrétan egy Realtek hangkártyáról van szó, amihez a Windows Update, még kikapcsolás előtt talált egy 2021-es driver verziót. Töröltem már Realtek telepítővel, DDU-val, eszközkezelőből, persze a hálózatot kilőttem, és a Windows Updatet is, de valamiért mégis mindig visszarakja.
Gondolom valahol tárolja ezeket a driver fájlokat, ahonnan vissza tudja tölteni minden újraindítás után.
Ha manuálisan próbálok régebbi illesztőt visszatelepíteni, amely még jól működött, akkor természetesen kidobja, hogy ehhez az eszközhöz frissebb illesztőprogram van telepítve.Nem találtam fórumokon megoldást rá, de hátha van itt valaki, aki szívott már hasonlóval.
Köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Deep Blue használt, karcmentes 100% akku (16 ciklus) Apple garancia
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Dell Alienware AW2521HFLA 25" 240Hz Gamer Monitor 27% ÁFÁS - 0248BE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest